Gary Hartwell

av ansatte
20. juli 2016

The Grooming World har mistet en kompis så vel som Trusted Devices Adviser, Gary Hartwell.

Lørdag 23. april 2016 tapte Gary kampen med kreft. Som tjenesten så vel som reparasjonsarbeid mellom Ryans kjæledyrforsyninger, samt en markedsarmatur i over 30 år, tilbød han sine “tips” samt forståelse i metoden for videoer, seminarer samt artikler i groomer til groomer . Gary så vel som ektefellen Jan hadde en pleiesalong, så vel som Gary var viet til å hjelpe til med å reparere reparasjonsarbeid i tillegg til å bevare utstyret deres. Hos Ryan’s var han aldri så godt hektisk for å stoppe det han gjorde for å svare på en groomers bekymring eller å vanskeligere med å skyte enheter i løpet av telefonen. Gary dro ofte til Groom Expo West, så vel som mange groomers kom til Ryan’s Booth, spesielt for å se Gary. Han fikk alle til å føle seg som familie. Gary var ekstremt mye en husholdnings fyr, så vel som det var en del av det han likte med Ryans kjæledyrforsyning. Han likte å være en del av en husholdningsvirksomhet. Han brakte til og med sin egen husholdning inn i virksomheten, og trente sønnen Greg i kunsten å skjære skarping samt reparasjon av enheter. Greg tilfredsstilte til og med sin ektefelle Mandy på Ryan’s, og utvidet Hartwell så vel som Ryans familie! Han blir savnet av familien, husholdningen på Ryan så vel som alle groomers hvis liv han har berørt gjennom årene. ✂

Total

2

Aksjer

2

0

0

0

0

Annonser

Dublins andre valpeevalueringsrapport

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene som er nevnt i dette innlegget.
Dublin hadde nylig sin ni måneders valpeevalueringsrapport. Dette er hans andre evaluering, han hadde sin første da han var seks måneder gammel. I tilfelle du ikke husker at vi la ut hans seks måneders valpeevalueringsrapport for en stund tilbake og Dublin fikk stjernemerker på rapportkortet hans. Vi mistenkte til og med at noen kan ha byttet hunder under evalueringen.
Denne gangen var imidlertid en annen historie. Jeg ville ikke vurdere evalueringen hans som dårlig (se på Stetons eval), jeg vil si at det stort sett var gjennomsnittlig. Selv om jeg gjerne skulle ha sett “Excellents” over hele rapporten igjen, er den gode delen at vi nå har mange områder å fokusere på i valpetreningen hans.
Valpeevalueringsrapport

Dublin holder hyllene nede i bokhyllen min
Hundens navn: Dublin Breed: Lab Sex: Mann Intakt: Ingen ordentlige tagger (3): N / A Dog’s Current Age: 8 måneder / 2 uker

Kennelatferd:
I løp: bra
Generell oppførsel: bra
Community Run: N/A

Grunnleggende håndtering / stell: (ører, øyne, tenner, poter, hale): bra
Generelt utseende: Bra

Lindrer i bånd: Bra
Evaluering Walk i ukjent område:
Sted: Valencia
Svar på mennesker: altfor vennlig
Andre hunder: AVG =
Dyr (fugler, ekorn, etc.): AVG
Høye lyder: følsom = men utvunnet
Trafikk: bekymret, opptatt av trafikk bakfra
Ny behandler: AVG
Annet (trapper, barn, sniffing osv.): Kan være en søppelmunn

OB -svar:
Navn: Bra
Sitt: Bra
Opphold: Bra
Ned: Bra
Kom: rettferdig

Generell håndtering:
Energinivå: AVG
Svar på korreksjon: AVG
Atferd i bedrifter: Bra
Generell stress: AVG-pluss

Kommentarer / anbefalinger:
Dublin er en fin hund. Han trenger mer eksponering rundt trafikken. Han har en tendens til å bli veldig spent rundt mennesker. (veldig vennlig). jobbe med ham på selvkontroll; Han trenger ikke å hilse på alle. “Kom trening” svak; Totalt sett var lydigheten god.

Du gjør en god jobb med ham. Han må ta det opp til neste nivå.
Anbefaler revurdering: 3 måneder
Mine tanker om Dublins evaluering
Som jeg nevnte tidligere, gir en mindre enn perfekt rapport oss ting å fokusere på i Dublins valpetrening. Jeg kan være enig med stort sett alt i denne rapporten. Totalt sett er Dublins lydighet veldig bra. Han er altfor vennlig med mennesker og kan være veldig munnaktig (dette skjer vanligvis med altfor vennlige mennesker, og han etterlater vanlige fotgjengere alene). Han har regressert med sin “come” -kommando. Jeg har sett ham følsom for trafikk bakfra, men det var da han var yngre og jeg ikke hadde sett noen problemer nylig.
Rett etter at Dublin kom tilbake fra evalueringen, hadde vi muligheten til å møte en av trenerne fra Guide Dogs of America. Etter å ha lest gjennom valprapporten vår ga hun oss tre ting å jobbe med i Dublins valpetrening. I løpet av de siste ukene har vi jobbet med Dublins selvkontroll, munnende oppførsel og følsomhet for gatetrafikk.

Følg med for vårt neste innlegg, da vi vil gå over nøyaktig hva vi jobber med i Dublins valpetrening.
Er du en valpekant? Hvordan gjorde valpen din på valpeevalueringsrapporten? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.
Toppvalg for valpene våre
Beste valpeleketøy vi liker: Calmeroos valpeleker m/ hjerteslag og varmepakker – perfekt for nye valper. hjelper til med å lette angsten i deres nye hjem.
Beste hund tygge vi liker: bein og tygger mobberpinner – alle valpene våre elsker å bite, nippe og tygge. Vi elsker å bruke mobberpinner for å hjelpe til med å avlede denne uønskede atferden.
Beste hunde godbiter vi liker: Crazy Dog Train-Me Treats-Vi bruker disse som våre høye verdi godbiter for guidehundvalpene våre.
Beste fersk hundemat vi liker: bondens hund – For et par måneder siden begynte vi å mate Raven Fresh Dog Food og hun elsker det! Få 50% avslag på din første bestilling av bondens hund.

Sjekk ut flere av favorittene våre på vår nye valpesjekkliste.

Min reaktive hund liker ikke hester

Min reaktive hund liker ikke hester

Sist oppdatert 8. april 2015 av valpelekkasjer 7 kommentarer
Den reaktive hunden min liker ikke hester

x

Kjæledyr

0 sekunder på 34 sekunder

Bo
00:00
00:34
00:34

Du forstår hva det verste med hundetrening er for meg? Det slutter aldri. Akkurat når jeg tror jeg har fått Laika under kontroll, vender hun tilbake til tidligere dårlig atferd. Det som er enda verre er at det er min skyld å slappe av på trening etter at ting går bra.

Jeg husker ikke at hun ikke er perfekt, i tillegg til at jeg heller ikke er.

Lært en lekse. Hvis du har en reaktiv hund, ikke antar at ting kommer til å være helt bra; Bare siden hunden din ikke har stilt ut vanene, betyr ikke det nylig at de er kurert. Jeg har kommet med metoden med Laika. De fleste turer i dag er uunngåelige; Som for en reaktiv hundeeier gjør deg ganske stolt.

I dag glemte jeg at jeg hadde en reaktiv hund. Vel, jeg glemte ikke helt, men jeg overvurderte nøyaktig hvor langt vi har kommet så vel som hvilke muligheter som er der ute for oss. Av en eller annen grunn i tankene mine bestemte jeg meg for at i dag ville være dagen da laika så godt som jeg ville tilfredsstille noen hester.

Naboen min har to nydelige hester. Vi har ofte beundret dem langveisfra, noen ganger kommer innen 6 fot. Bare tilfeldig å gå forbi med den reaktive hunden min, stolt av sannheten at hun virker så nonchalant om bare å være i nærheten av noen hester. Hvis du er eier av en reaktiv hund, forstår jeg at du forstår.

Mens jeg var ute og gikk laika i dag, bestemte jeg meg for at jeg virkelig ønsket å gå staten hei til hestene, kanskje til og med kjæledyr dem. Jeg sjekket ut Laika ved å gå bedre så vel som bedre til gjerdet deres, og målte reaksjonen hennes; Hva vi reaktive hundeeiere høflig kaller hundene våre personlig “terskel.” Hun hadde det bra, og viste en liten rente, men viste metode mer rente for utrolige lukter på bakken.

Jeg klarte å komme meg innen rekkevidde av hestene bak det elektriske gjerdet. Som begge hadde henvendt seg til oss med fantastisk rente nå. Til min overraskelse holdt Laika nesen til bakken og undersøkte uansett grove ting hun måtte finne. Jeg gikk tilbake og videre noen ganger for å forsikre meg om at hun virkelig ikke tenkte på hestene. Det var hun ikke.

Jeg ble overrasket. Jeg trodde det ville være en fantastisk sjanse til å teste henne enda mer.

Hun var i en løs bånd, men med tanke på at vi var ekstremt nær et elektrisk gjerde, ønsket jeg ikke å ta noen form for risiko, så jeg fikk henne til å hælen ved siden av meg. Hun så opp på meg og ventet på neste signal, som jeg tok som en indikasjon på at hun fortsatt gjorde det ganske bra.

Vi satte oss bedre opp så vel som bedre til paret av hestesikter som venter på å hilse på oss. Jeg rakte ut og ga en av dem en fin klapp i ansiktet. Laika hadde ikke noe imot, hun satt bare lydig ved min side. Jeg kjæledyr den andre hesten. Hunden sitter fortsatt i tillegg til å vente, på jakt etter sin neste signal.

Plutselig var Laika ikke reaktiv lenger; I mine øyne ble hun mirakuløst kurert. Alle årene med trening, vanlige spesialister, så vel som klasser hadde til slutt lønnet seg. Jeg trodde jeg ville gi min nå plutselig ikke -reaktive hund litt mer plass til å vandre.

Så snart jeg ga henne noen centimeter, lunget hun fremover, snappet i tillegg til å knurre. Jeg tror hun klarte å komme innen 6 tommer fra hestene. Heldigvis støttet det heste som støttes, så vel som jeg klarte å trekke henne inn igjen mot meg.

Trening av den reaktive hunden min begynner igjen i morgen. Jeg skal behandle hver tur som jeg har gjort i årevis; Med planlegging, godbiter, samt forsiktighet.

Antar aldri at den reaktive hunden din blir kurert.

Den reaktive hunden min liker kanskje ikke hester, men hun elsker slanger

Mandag Mischief -blogg Hop holdt av Alfies blogg, Snoopy’s Dog Blog, samt mine brune Newfies.

Anbefalt lesing:

Noen av oss kan ikke håndtere dødshjelp, så vel som det er ok

Er squeaky leker så godt stimulerende for hunden din?

LENKET. Inc. – En annen type redning

13 Sikkerhetsideer for sommer for hunder

13 Sikkerhetsideer for hunder for hunder

Sist oppdatert 20. mai 2022 av valpelekkasjer 1 kommentar

x

Sommeren er offisielt her, så jeg trodde det ville være et flott konsept å gjøre en rask oppsummering på nøyaktig hvordan du kan holde kjæledyrhunden din risikofri om sommeren.

Og la oss fjerne en ting opp ekte; Du kan tilby kjæledyrhunden Ice Cubes. Til tross for den virale publiseringen som varsler mot den, er veterinærer enige om at det er helt akseptabelt å gi kjæledyrhunden din litt is. Pethunden min liker å leke med isbiter, så vel som om sommeren er det en enkel metode for å hjelpe henne med å holde henne kjølig.

13 Sikkerhetsidéer for sommeren for hunder

Sommeren er en utmerket tid å gå ut i tillegg til å ha det gøy med hunden din, men det er noen få ting å glede seg over. Husk disse 13 sikkerhetsidéene for hunder for hunder for å hjelpe deg med å holde kjæledyrhunden din trygg.

1. Gi kjæledyrhunden din mye vann og skygge

Hvis du kommer til å være ute i lange perioder med kjæledyrhunden din denne sommeren, må du sørge for at de har et stort skyggefullt område å hvile i samt mye vann.

Hundens kan ikke kontrollere varm i tillegg til oss, så det er ikke så enkelt for dem å holde seg kjølig. Langvarig varm eksponering setter dem i fare for å etablere varmt hjerneslag.

For mye varm, så vel som luftfuktighet kan være farlig for hundene dine, så hvis du ikke er komfortabel ute, siden det er så godt varmt, er det også så godt varmt for hunden din. På de virkelig varme dagene er det tryggere å holde kjæledyrhunden din underholdt inne.

2. Bruk et kiddiebasseng eller sprinkler for å holde kjølig

Liker kjæledyrhunden din vannet? Fyll opp et kiddiebasseng med vann for at valpen din skal være stor i. Jeg foreslår at du velger en plast, med tanke på at neglene deres kan rive de mykere. Har du ikke et barnebasseng? Mange hunder gleder seg over å leke med slangen eller sprinklerne.

3. Forhindre langvarig eksponering for varm sand og fortau

Unngå langvarig eksponering for sand så vel som varm asfalt – det kan kaste hundene dine. Forsøk om sommeren å gå med kjæledyrhunden din om morgenen eller kvelden når fortauet ikke er så varmt. Hvis du går i løpet av dagen, kan du bo med gressrike eller skogkledde områder.

Hvis du skal gå ut på en lang tur, kan du prøve noen muses triks for å holde potene beskyttet. I tillegg til veldig varme dager kan du få et par støvler til hunden din.

Sjekk fortauet for varm før du tar kjæledyrhunden din på tur. Plasser hånden eller en bar fot på overflaten i 10 sekunder. Hvis det er så godt varmt for deg å holde hånden eller foten på den, er det like godt varmt for kjæledyret ditt. – Banfield Pet Hospital

4. Korthåndterte hunder er mye mer utsatt for varmt hjerneslag

Hvis du har en kort håndtert kjæledyrhund som en bulldog eller mops, må du huske at de ikke panner effektivt; De er mye mer utsatt for varmt hjerneslag. Bulldogs er spesielt intolerante mot varme. De må ha begrenset gevinst tilgang til utendørs når værforholdet kommer over 80 grader.

5. Ikke la kjæledyrhunden din være i en varm bil

La aldri kjæledyrhunden din være inne i bilene og lastebilen din i varmt vær; Et sprukket vindu er ikke tilstrekkelig til å holde biler og lastebil avkjølt. Det er også ulovlig i mange stater.

Forskere oppdaget at når det er solfylte 78 grader, stiger temperaturen i en parkerte biler og lastebil med vinduer sprakk minst 32 grader på 30 minutter. Så: 78 grader til 110 på en halv time. – Tror ikke for et øyeblikk hunder kan komme seg gjennom i en varm bil

6. Forhindre anstrengende trening

Unngå anstrengende trening i veldig varme dager og hold øktene korte. Nøyaktig det samme gjelder i flere dager med høy luftfuktighet. For de virkelig varme dagene inspiserer noen grunnleggende aktiviteter for å holde kjæledyrhunden hektisk innendørs.

7. Kos deg med solbrenthet

Hunder kan få solbrenthet – spesielt lysfargede hunder med kort pels. Det er lotioner med solsikkerhet som er spesielt formulert for hunder. Ikke bruk menneskelig solkrem på kjæledyret ditt; Mange av kjemikaliene er giftige for dem.

Alle hjørnetenner, uavhengig av tykkelsen på strøkene sine, har utsatte områder av kroppen med mindre pels eller ingen i det hele tatt. Magen er ofte dekket med blondt hår, noe som gjør det til et mål; Ørene har delikat hud; så vel som til og med en hundes nese kan endte opp med å bli tørket ut og bakt .- PET360

8. Forsikre deg om at kjæledyret ditt er sikret fra skadedyr

Flått så vel som mygg er på høyden om sommeren. Snakk med veterinæren din om de forskjellige tilgjengelige forebyggingene. Gjør en komplett hudinspektør (nøyaktig den samme du ville gjort for lopper) på kjæledyrhunden din etter å ha kommet inn for å se etter flått.

9. Kos deg med kjæledyrhunden din rundt behandlede plener

Hold hunder utenfor plener som er kjemisk behandlet med gjødsel i minst 24 timer. Mange av kjemikaliene som brukes i hagebehandlinger er giftige for kjæledyr.

Mens lite inntak av gjødsel bare kan føre til moderat magesopprør, kan større inntak føre til alvorlig forgiftning fra jernet, nitrogen så vel som andre kjemikalier. – Pet Poison Hotline

10. Ikke la hunder drikke fra hav, innsjøer eller bassenger

Ikkenull

Balanserte blandinger Guide to Raw Feeding: De-Mystifying Pet Food Labels

Dette innlegget er sponset av Balanced Blends

Denne artikkelen er en del av en serie sponset av Balanced Blends, et rå kjæledyrmatfirma, og svarer på noen av de vanligste spørsmålene rundt å mate et rå matdiett til kattene dine.

Å kjøpe kjæledyrmat kan være en overveldende og forvirrende prosess. Pet Food -etiketter skal visstnok gi informasjon til forbrukerne, men med mindre du vet hvordan du tolker informasjonen på etikettene, kan de bare legge til forvirringen.

Hvem bestemmer hva som går på etikett?

Det er faktisk to grupper som har makt over dette – Food and Drug Administration (FDA) og Association of American Feed Control Officials (AAFCO).

FDA har ansvaret for å håndheve regelverket som dekker de forventede standardene for all kjæledyrmat. Disse inkluderer “Riktig identifisering av produkt, netto kvantitetserklæring, produsentens navn og adresse og riktig liste over ingredienser.”

AAFCO har sitt eget sett med forskrifter som de har opprettet i forbindelse med mange av de større kjæledyrfôrbedriftene. Disse forskriftene dekker slike elementer som “produktnavnet, den garanterte analysen, ernæringsmessig tilstrekkelighet, fôringsanvisninger og kaloriuttalelser.”

Hva går på etikett?

Det er åtte gjenstander som må vises på en kjæledyrmatmerke. Hvis produktet bare har en forsiden, må alle åtte være på fronten. Ellers er det tre som må vises foran, og resten kan vises på baksiden.

De tre varene som vises foran inkluderer:

· Merket og produktnavnet
· Arten som maten brukes til,
· Mengdeuttalelsen, som er nettvekten eller nettololumet på maten.

Merket og produktnavnet har sine egne regler, noe som betyr at det er en forskjell mellom noe merket som “All Beef Cat Food” kontra “Beef Recipe Cat Food.” Forskjellen er i den faktiske mengden av ingrediensen i maten. I første omgang innebærer ordet “alt” at bare en ingrediens er i maten (ikke inkludert vann for prosessering, decharareriseringsmidler (agenter som tilsettes kjøtt som ikke er menneskelig,) eller konserveringsmidler og krydder. I andre tilfeller , Ordet “oppskrift” er et beskrivende begrep som innebærer minst 25% av vekten av produktet er storfekjøtt, mens resten kan være andre ingredienser.

Arten er rett frem – hvis det er kattemat, må den være merket som sådan, men beskrivelsen “katten” kan være en del av matnavnet.

Nettvekten eller nettevolumet vises på den nedre 1/3 av etiketten og må være i både oss og metriske vilkår.

De andre fem varene er:

· Den garanterte analysen
· Ingrediensuttalelsen
· Ernæringsforsyningserklæringen
· Fôring av veibeskrivelse
· Navnet og adressen til produsenten/distributøren

Den garanterte analysen sier prosentandelen av hvert næringsstoff som vises i maten. Minimumsprosenten av rå protein og råfett, og den maksimale prosentandelen av råfiber og fuktighet er alltid påkrevd. Hvis etiketten fremsetter et krav, for eksempel å være høyt i et bestemt vitamin eller næringsstoff, kan det være nødvendig at selskapet garanterer det kravet.

Ingredienser er oppført i vekt. De må generelt anerkjennes som trygge (GRAS), godkjent som et mattilsetningsstoff eller godkjent for bruk i dyrefôr. Hvis AAFCO har definert et navn på ingrediensen, er det det som må brukes på etiketten.

Ernæringsområdet sier om maten er balansert for alle livsfaser, eller en spesielt (kattunger, voksne katter), og om maten er “fullstendig og balansert” eller godkjent for tilleggsbruk eller intermitterende fôring.

Fôringsanvisningene må oppgi “Feed (mengde produkt) per (vekt) hund/katt”, i tillegg til hvor ofte du skal mate. Denne informasjonen er ikke nødvendig for godbiter.

Produsent/distributørinformasjon må inneholde navnet på selskapet som garanterer produktet, sammen med by-, stats- og postnummer. Hvis det selskapet ikke personlig lager maten, vil ordene “distribuert av” eller “produsert for” vises foran selskapets adresse.

Ofte brukte begreper på en kjæledyrmat -etikett og hva de mener

Menneskelig karakter

Dette er sannsynligvis et av de mest misforståtte begrepene i kjæledyrmat. Begrepet “menneskelig karakter”, når det brukes på en etikett, betyr at hele det ferdige produktet er spiselig av mennesker og at hver ingrediens som brukes til å lage produktet er egnet til konsum. Det betyr også at fabrikken som laget maten er lisensiert til å lage menneskelig mat, og at alle ingrediensene blir lagret, behandlet, håndtert og flyttet som mat til konsum for menneskelig ville være. Selv om en kjæledyrmat bruker alle ingredienser fra mennesker, tilberedes imidlertid i et USDA -anlegg og lagres, behandles, håndteres og beveges som en typisk menneskelig mat, hvis sluttproduktet ikke er egnet til konsum, den Kjæledyrmat kan ikke påstå at det er menneskelig karakter.

Naturlig

Hvis en kjæledyrmat er klassifisert som naturlig, betyr det også det ferdige produktetnull

Poenglinjen: Alle hunder biter

av Gary Wilkes
29. oktober 2018
Det er en trend i moderne atferd snakker med later som om hunder biter mennesker på grunn av en eller annen hendelse i bakgrunnen. Deretter foreslår de at du trenger å endre de underliggende følelsene for å endre atferden. I virkeligheten er årsaken til aggresjon DNA, ikke følelser.

Alle hunder biter. Hendelser i hundens liv satte opp oppførselen – den samme måten en kastet tennisball får en grense collie til å rocket øyeblikkelig etter ballen. Ironisk nok, av de 400 kjæledyrhundrasene i verden, ble flertallet genetisk valgt for atferdstrekk; Tips Point, Heelers Heel, Guarding Rases Guard. Men hva med fanghundene som biter? De ble ikke avlet for det, og likevel er det fortsatt en genetisk forbindelse.

Det er godt å huske at grunnleggende konsepter styrer dette emnet. For eksempel avler oppdrettere. De har sine egne mål og ønsker. Hvis de avler for konformasjon, velger de stort sett visuelle egenskaper. For å skape en storslått mester, kommer de til å avle andre hunder som vil havne på ‘Pet Quality’ og dra til vanlige hjem – noe som betyr at de fleste av kundene dine. Hvorvidt den kjæledyrhunden har egenskapene til å lage et kjærlig kjæledyr, er en sjanse.

Hundefolk har en tendens til å være i stand til å stille opp med uakseptabel oppførsel bedre enn gjennomsnittlige kjæledyrseiere. En oppdretter kan fortsette å avle en linje som lager forferdelige dyr, men vinner bånd og titler. En topp smidighetskonkurrent fikk kjæledyrhunden sin på armen da kjæledyrhunden forlot ringen. Kvinnens alternativ var å bruke tee -skjorter med lang ermet en stund for å skjule bandasjen. En bichon som vinner i ringen kommer ikke til å bli fjernet fra genbassenget for å være en snit hjemme. Alle valpene vil opprettholde den genetiske arven, uansett hva det måtte være.

Så er det de bittesmå hundene som vil erobre verden. Alle terrier er ‘ratter’ under huden. Det inkluderer hunder som miniatyr schnauzers. For disse rasene er ‘bittet’ like under den grove frakken og vispene. Jeg jobber for tiden med to bedlingtons som er helt søte og alt annet enn passiv. Dachshund -aggresjon blir lett forklart når du innser at “dachs” på tysk indikerer grevling. Når du tar en grevling – dog og gjør den mindre, fjerner du ikke aggresjonen som er kjennetegnet for rasen.
Annonser

Jeg ser en miniatyrpuddel senere i morges som blokkerer tennene når eieren hans prøver å sette en bånd på ham – selv om han elsker å gå på turer. Det ser ikke ut til å være fornuftig, men det er veien med medfødt atferd. De gir ikke alltid mening, det er de bare.

Den tydelige konklusjonen er at instinktiv atferd som aggresjon er innebygd i hunden. De er ikke lært atferd. De trenger ikke litt ekstern instruksjon for å blinke inn i eksistensen. De utløses av både interne og eksterne hendelser. For eksempel leker alle valper. De slynger seg og bryter og praktiserer atferden som gjør at de kan overleve i naturen – selv om de faktisk aldri kunne overleve i naturen. Mens noe atferd er der fra begynnelsen, er noen utviklingsmessige.

En mannlig kjæledyrhund løfter benet for første gang ved omtrent ni måneders alder – introduksjonen av seksuell modenhet. En dag er den ikke der, en dag er det. Det samme gjelder aggresjon. Valper er ikke ment å kjempe mot dødsfallet. De er ment å øve på å kjempe mot dødsfallet som skolebarn som bryter på skoleplass. Når kjæledyrhunden når modenhet, blir oppførselen aktiv. Den samme provokasjonen som ville gjøre at en valpekrininering underdaniges blir byttet for et fullblåst, modent angrep etter 18 måneder. Du trenger ikke å vise dette, det er innebygd.

Det mye avgjørende å innse er at aggresjon er vanlig for alle hunder. Noen har veldig lange sikringer, og det vil ta en livstruende hendelse for å sette av den. Noen bruker aggresjonen sin for å mobbe eierne, groomeren, veterinærene og alle andre som kommer inn i livet deres. Noen bruker aggresjon for å få dem av kroken og hindre noen i å rote med føttene. De kan utvilsomt være den søteste kjæledyrhunden i verden enn det.

Når noen trekker den bestemte utløseren, biter kjæledyrhunden. Ingen mengder lydighetstrening eller å gi godbiter vil arrestere det som er like naturlig som rumpesniffing. Som du vet, for å stelle, indikerer en aggressiv kjæledyrhund at du må lære god håndtering og hvordan du kan forutse hva som skal skje. Det kan bare komme med tid og erfaring.

For nye groomers anbefaler jeg frivillighet på det verste fylkespundet du kan finne. Hver bortkommen som kommer inn, må analyseres for ID og mulige skader. Når de blir håndtert, er den ferdig med en effektivitet som sjelden blir verdsatt. Hvis de er aggressive, tar det å håndtere forskjellige former. Du vil se og gjøre ting som ikke er vanlig for pleie salonger. Foreløpig viser jeg at ugrovbare hunder er passive. Jeg lærte at jeg håndterer ferdigheter i digelen av dyrehjem. Det er en god skole for det.

Kanskje Mosnull

Hvordan sjekke kattens viktige tegn

Vet du hvordan du sjekker kattens viktige tegn? Vet du hva en kattens normale temperatur, hjertefrekvens og luftveisrate er? Fordi katter er mestere for å skjule sykdom, er det opp til Cat Guardians å se etter selv subtile endringer. Å kjenne kattens normale viktige tegn vil hjelpe deg med å identifisere mye lettere om noe kan være galt.

Temperatur

Normal kroppstemperatur hos en sunn katt er mellom 100 og 102,5 grader Fahrenheit. Den enkleste måten å sjekke kattens temperatur på er med et øretermometer. Hvis du skal ta kattens temperatur med et konvensjonelt glasstermometer, må du huske å smøre termometeret med et vannbasert smøremiddel, og sett den forsiktig inn i kattens endetarm. Ikke sett det enda mer enn omtrent en tomme. Fordi et konvensjonelt termometer må holde seg i minst to minutter (eller til det piper hvis du bruker en digital), er dette ikke det enkleste å avslutte med mange katter.

Respirasjonsfrekvens

Den normale respirasjonsfrekvensen hos friske katter er mellom 20 og 30 pust i minuttet. Bare tell antall pust i 60 sekunder. Alternativt kan du også telle pust i 15 sekunder og multiplisere med fire, men du vil få en mye mer nøyaktig lesning hvis du er ute etter det i hele minuttet, fordi den normale pustefrekvensen er så treg.

Puls

Den normale hjertefrekvensen for en sunn katt er bewreen 140 og 220 slag per minutt. En avviklet kattens hjertefrekvens vil være på den lave enden av området. Føl kattens hjerterytme med den ene hånden over venstre side, like bak forbeina. Tell antall beats i 15 sekunder og multipliser med fire.

Det er lurt å øve på å ta kattens vits når hun er avslappet. På denne måten vet du hva du skal gjøre hvis du er bekymret. Kontakt veterinæren din hvis noen av verdiene er utenfor normalområdet.

Ingrid King

Innholdsfortegnelse
Temperatur
Respirasjonsfrekvens
Puls

Du kommer kanskje også til å like:
Tegn på sykdom hos katter

Gjenkjenne tegn på diabetes hos katter

Hvordan gjennomføre en hjemmehelsekontroll for katten din

«Catpods Multi-Purpose Scratching Pod-vinner
James Bowen for å åpne Bob’s World Cat Café i London »

8 kommentarer om hvordan du kan sjekke kattens viktige tegn

Cathy Keisha sier:

28. februar 2015 kl. 19.47

Kommer fra Summer Samba. TW pleide å ta Chizzys temperatur med et termometer under armgropen fordi det var der en veterinærteknisk venn av henne ba henne gjøre. Fantastisk info om hjertet og pustefrekvensene.

Svare

Kattunger Blue sier:

28. februar 2015 kl. 16.44

Takk for denne enestående informasjonen. Den eneste verdien jeg visste om var temperatur. Nå er jeg bevæpnet med ytterligere informasjon som kan hjelpe meg med å ta godt vare på kattene mine.

Svare

Mariodacat sier:

28. februar 2015 kl. 13:46

Vi visste ikke alt dette, og leste bare sommerbloggen som henviste oss her. For et fantastisk innlegg. Vil bestille merk denne. Takk for at du la ut.

Svare

Noen ganger sier katter flokk du sier:

23. februar 2015 kl. 21:28

Dette er veldig bra å se alt på ett sted. Jeg visste om åndedrettsfrekvens (Newtons har vært uvanlig høy hele livet, og jeg holder øye med det), men jeg var ikke klar over å kunne sjekke hjertefrekvensen så lett hjemme.

Svare

Glogirly sier:

23. februar 2015 kl. 20:07

Vil du tro at vi ikke visste at det var et øretermometer for kjæledyr?! Dette kan bare være en spillveksler for Katie som ikke er tilhenger av “Where’s the Thermometer” -spillet på veterinærklinikken. ; )

Og vi visste ikke hvor lett det er å sjekke Vitals … takk for et fantastisk innlegg og hvordan du gjør det.

Svare

Ingrid sier:

24. februar 2015 kl. 07:24

Jeg er glad for at dette innlegget var verdifullt – spesielt hvis det gjør Katies veterinærkontroller lettere!

Svare

Heather sier:

23. februar 2015 kl. 12:35

Jeg er så glad for at du la ut dette med en lenke til et øretermometer !!!! Jeg vil se på å få en av dem!

Svare

Pels sier over alt:

23. februar 2015 klokka 07:19

Takk for at den gode pekeren tar kattens viktige tegn regelmessig. Det kan absolutt hjelpe oss med å identifisere når en pus ikke har det bra. Jeg vil dele dette med Facebook -vennene mine.

Svare

Legg igjen et svar
E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Nødvendige felt er merket *
Kommentar *
Navn *

E -post *

Ved å legge igjen en kommentar, er du enig i innsamlingen av dataene dine på dette nettstedet i henhold til vår
Personvernregler.
*

Gi meg beskjed om oppfølgingskommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å kommentere.

Δ

Yochabel’s Wisdom: The Food Connection

Gjest Publiser av Casey Hersch

Dette er den tredje i en serie innlegg av Casey Hersch. Casey går over mange leksjoner hun oppdaget om å ta vare på Yochabel under sykdommen hennes, inkludert hennes søken etter å stoppe Yochabels kreft fra å vokse/spredes, barrierer til stede med seniorkatter, varianter i kostholdsplan inkludert kosttilskudd samt urter, så vel som Nøyaktig hvordan du kan fokusere på den private kattens behov. Yochabel var ikke bare Caseys kattedyr. Hun forlot Casey med metoder for å takle sin egen sykdom, så vel som med en høyere følelse av aksept og takknemlighet.

Kvinnen min er en foodie

Det var vår aller første dag sammen. Jeg var i ekstase så vel som engstelig på nøyaktig samme tid, usikker nøyaktig hvordan Yochabel ville endre seg til hennes nye hjem. Mens hun manøvrerte seg vanskelig i sengen sin, og favoriserte sin ideelle side, i tillegg til at hun sakte lindret seg ned i en sittende stilling, ble øynene hennes låst av mine. Da jeg gikk forbi, gjorde de normale gjøremålene mine, hadde bitpatene hennes et eget liv mens de rakte etter meg, og pusset beinet mitt mens jeg gikk forbi. Hun ønsket utvilsomt noe …

Og så skjedde det. Jeg helte en øse med kibble i en bolle. Hun scootet seg ut av sengen, tumlet rundt med sin roly-poly kropp, i tillegg til at rumpa flyttet metoden sin til Kibble-skålen. Da hun pluppet på magen, spredte hun bena flatt på gulvet, vugget bollen hennes, og gjorde intet mindre enn en avtale med planten. Jeg hørte et orkester av lyder: “Naw, naw, naw, purr, purr, gurgle, gurgle, burp!” Denne kvinnen er en foodie! I løpet av få minutter var hele bollen med mat borte. Forutsatt at hennes entusiasme, avbildet jeg å spise var en betydelig kilde til komfort samt glede i hennes tidligere liv.

Yochabel var en fredelig katt. I løpet av årene vi tilbrakte sammen, kan jeg stole på den ene hånden antall ganger jeg hørte henne Meow. Men ved måltidet hører jeg henne kanskje spise fra hele huset. Yochabels entusiasme for mat, så vel som hennes interesse for den, fikk meg alltid til å smile. Jeg kjente at ånden min øker når jeg så matforestillingene hennes. Hun ville parkere seg midt på kjøkkenområdet, en trafikkfare på nettet, og ventet på den mindre muligheten til at jeg ville redusere en smidgen av mat (eller ikke huske at jeg nettopp hadde matet henne). Hun ville bo på ett sted, i tillegg til at hun benyttet seg av fremre ben til å snurre seg rundt, beskytte de ømme bakbenene sine, for å se om hun kan hage “overraskelse” matstykket. For å passe henne som for kjøkkenet, utviklet vi en spesiell “sokkel” (en teppedekket plattform 6 tommer av gulvet, slik at hun kan glede seg over meg uten å anstrenge den leddgikt nakken). Hun satt, risikofri fra søl fra en varm komfyr, i tillegg til at de ventet på yummier. Over tid måtte vi senke plattformen til 3 tommer av gulvet for sikkerhet. Da hun trodde at hun luktet mat, ville hun suspendere all dom og kastet seg fra sokkelen, og innså først etter at hun oppdaget matstykket, at hun hadde kroppen smalt sin skrøpelige kropp på linoleum. Jeg forstår at hun ville ha uttalt at det var verdt det. Mat var virkelig hennes lidenskap.

Legg merke til kattens entusiasme og glede, samt bruk dem til helbredelse

Jeg la merke til Yochabels entusiasme for mat fra første dag. Denne informasjonen var viktig da jeg brydde meg om henne, spesielt da hun etablerte overgangscellekarsinom (blærekreft). Det er enkelt med kronisk helseproblem å la det ta inn ens liv i tillegg til å ta bort all glede. Noen sykdommer, spesielt kreftformer, reduserer appetitten. I likhet med mennesker, kan kreft få våre kattedyr som ser ut til å være “fin.” Ingenting ser ut til å være tilfredsstillende eller smaker godt. Ofte antar vi at de har sluttet å spise siden de er forberedt på å dø, i stedet for å tenke på andre grunner. Disse modifikasjonene i smak så vel som preferanser kan være et resultat av kreften (og alderen), samt ikke er innenfor pasientens kontroll. Kvalme, mangel på energi, så vel som andre kroppslige modifikasjoner, kan alle påvirke appetitten. Da Yochabels appetitt så vel som smaken endret seg, følte jeg at det ikke var siden hun ønsket å slutte å spise. Det var siden kroppen hennes trengte noe annet enn det jeg brukte henne. Akkurat som da mamma ga meg fjærkre suppe da jeg var syk med influensa, trengte jeg å oppdage Yochabels versjon av fjærkre suppe for å hjelpe henne med å spise med de tøffe tider.

Yochabel lærte meg en serie leksjoner som forbedret helsen hennes, gjorde henne komfortabel i tillegg til at hun kunne glede seg over sin entusiasme – mat – med sin ekstremt siste dag. Som påpekt i Yochabels visdom: å beskytte båndet, inkluderer helbredelseshjulet entusiasme som et avgjørende element i helbredelse. Jeg sørget for at jeg pleide hennes entusiasme for mat så vel som prioriterte metoder for å holde denne lykke i livet hennes mens jeg støttet helsen hennes. Alt som gir oss lykke, må utvides (mens vi er oppmerksom på balanse).

Endring kan være vanskeligere for feline foreldre enn for katten

Gjennom årene er jegnullnull

Denver Cat Lover vinner neste GoodnewSforpets konkurranse tegning og engel for Paws Shelter fordeler også!

Sierra Koester, fra Denver, Colorado, en katteelsker, frilansskribent og profesjonell blogger, har vunnet den siste GoodNewSforpets Purrfect Summer Contest Drawing for en gratis kupong for en 12 teller variasjonspakke med Purina Fancy Feast #WetCatfood. Koester utpekte sine Goodnewspets.com $ 50 Cat Shelter Donation to Angels With Paws, et kattelys som ligger i Lakewood, Colorado.

Koester’s Kitties Carmine (Tabby) og Tylan (Siamese) salong rundt, klar for sin Purina Fancy Feast Dinner.

“Jeg er glad for å ha vunnet en kupong for fancy fest. Guttene mine elsker det! Jeg er også takknemlig for å ha en donasjon fra GoodNewspets.com, gå til engler med PAWS. Dette lokale lyet gjør enestående arbeid, og gir katter en ny sjanse til å finne et evig hjem fullt av kjærlighet, ”sa Koester.

Angels With Paws er en frivillig organisasjon på 501 (c) (3), frivillig organisasjon, som mener alle dyr har rett til liv.

Engler med PAWS driver et hovedsakelig burfritt vennlig miljø som tilbyr medisinske og rehabiliteringstjenester når det er nødvendig. Det er en del av et nettverk av omsorgsfulle mennesker som når langt og bredt og vil samarbeide med lokale organisasjoner i Metro Denver -området for å redusere overbefolkningen i kjæledyr ved å fremme nødvendigheten av spay og kastrering. De understreker også grusomheten ved å deklaere.

Organisasjonen prøver å bygge et helligdom i Colorado som vil gi et trygt og lykkelig liv for dyr i nød, samt en veterinærklinikk på stedet. Dette vil være det første hold- og lanseringssenteret til det er tilgjengelig for dyr på Angels With Paws. Dette vil også gi en langsiktig omsorgsløsning for dyr i nød eller som ikke blir adoptert (for å inkludere vild, felv/fiv og eldre dyr). Drømmen vår er å se dagen da ikke noe adopterbart dyr vil bli avlivet.

Concatulations Sierra!

Følg Sierra på Instagram @fureverywhere22

Følg GoodNewSforpets på Instagram @GoodNewSforpets

Vil du ha en sjanse til å vinne og dra nytte av et ly også? Gå inn i dag!