10 Black Pet Dog -raser som du definitivt vil like

Black Pet Dog Rases

Kan det være noe mye mer fantastisk enn en stor svart kjæledyrhunder raser tilstand majestetisk fra hagen med solen som glir av den blanke frakken? Vi tror ikke det!

Det er grunnen til at vi har laget denne oppføringen av 10 Big Black Pet hunderaser som vi alle tror du vil elske.

Mange du kanskje allerede er kjent med, for eksempel Newfoundland, selv om noen kanskje er nye for deg, for eksempel det svarte russiske infanteriet.

Saker å tenke på om du søker etter en enorm ryggen hunderras

I situasjonen tror du at det er på tide å legge til en stor svart kjæledyrhund belastning til dine likte, det er noen få ting du krever å huske på at ikke mange mennesker må være engstelige for, da de ser ut til å sette i en lodig kompis for deres likte.

For det første, vær alltid forsiktig når du ser spesielt etter en svart valp i raser som er tilgjengelige i mange forskjellige farger. Hos mange hunder kan avl spesielt for en enkelt farge føre til større sannsynlighet for ekstra genetiske problemer.

Som et eksempel er genet som produserer mørke tyske hyrder recessivt. En svart tysk hyrdevalp som er født til 2 svarte foreldre er mye mer sannsynlig å ha arvet ekstra recessive gener som kan føre til helse- og velværeproblemer.

Begynn å prøve å finne mørke tyske hyrdehunder som ble født inn i et rot der et minumum av en foreldres rutinemessige farging.

Betydelige kjæledyrsraser er mye mer sannsynlig å få alvorlige arvelige helse- og velværeproblemer som hoftedysplasi, hjerteproblemer, samt kreft sammenlignet med yngre kjæledyrraser.

Det er grunnen til at det er avgjørende å bla gjennom en valp fra en oppdretter som gjør gode tilbud med helse- og velværetesting i avlsvesenene sine for å redusere sannsynligheten for å skape hunder med disse helse- og velværeplagene.

Black Pet Dog Rases informasjon

Store hunder kan være et par for eiere som er uforberedte, mye tilfluktsrom, så vel som redningsgrupper er fulle av store hunder enorme som er svarte.

Å adoptere en stor kjæledyrhund er en flott metode for å redde livet; Bare husk at du ikke forstår akkurat hvor mye trening eller sosialisering valpen din kan ha fått, så vel som det er mulig de har atferdsproblemer du må bruke.

I tillegg vil du kreve å ta hensyn til dine livskrav.

Har du tid så vel som kraft til å sikre at den enorme kjæledyrhunden din får mye trening? Har du et hage for dem å boltre seg rundt? Har du små barn som kan bli støtet med en stor hund?

Forsikre deg om at du er klar for oppgaven med å ha en enorm sort kjæledyrhund -belastning før du bringer inn i huset ditt.

10 sorte kjæledyrraser for kjæledyrelskere

1. Bernese Mountain Dog

Bernese Mountain kjæledyrhund (kjærlig kalt Berner) er virkelig en vennlig kjæledyrhund som er full av energi i tillegg til å glede seg over mange mennesker. Selv om de ikke alle er svarte (de er teknisk tricolor), er de svarte tilstrekkelige til å finne på ekstremt toppen av oppføringen.

Bernese Mountain Pet Dog hadde blitt brukt til å tegne vogner i Sveits i Sveits, og hadde blitt brukt til å tegne vogner, flokkekyr i tillegg til å oppføre seg som vakthunder, i tillegg til å være en kompis for husholdningen din.

I motsetning til en rekke andre store rase valper, inkluderer Berner gode tilbud av energi samt trenger mye trening. De er en utmerket belastning for å koble deg til i opplevelsene dine, noe som er perfekt ettersom de ikke gjør igjen huset alene.

De avtar som gale så vel som ofte sikler, men likevel vil en godt sosialisert så vel som godt trent Bernese Mountain Pet Dog være blant de vennligste så vel som mange ømme kjæledyrhunder raser du noen gang kan forvente å ha.

En ulempe med denne rasen er at de er utsatt for forskjellige velværeproblemer, så vel som deres typiske levetid er bare 6-10 tiår.

Hvis du tar en titt på å skaffe en Berner -valp, gjør du spesifikk du oppdager en oppdretter som gjør gode tilbud med velværetesting i sin egen avlsbestand, så vel som er dedikert til å forbedre rasenes helse og velvære.

En Berner i den ubestridelige oppdretteren er mye mer sannsynlig å ha en kortere levetid full av helse- og velværeproblemer.

2. Svart tysk hyrde

Du er sannsynligvis erfaren om den grunnleggende solbrune så vel som svart farge på denne tyske hyrde -kjæledyrhunden (GSD), men forsto du at de på samme måte kom fra alle svarte slag?

I motsetning til fremtredende tro, er ikke svarte tyske hyrder mutts. De er i sannhet konsekvens av et recessiv gen som påvirker frakkfargen.

Som et resultat av denne skjoldbruskkjertelen er det mulig for 2 tyske hyrder med vanlig farge å lage en eller til og med mange flere hunder som nesten er svarte.

Den tyske hyrden er din 2. mest vanlige kjæledyrhund i USA, så vel som av fantastisk grunn. De er ikke vanskelige å trene, smarte, så vel som vennlige mot en LOT av mennesker, selv om de vil sikre husholdningen, må de føle en fare.

Siden tyske hyrder ble avlet for å operere, trenger svarte tyske hyrder mye trening for å hjelpe dem med å holde dem sunne og glade.

En GSD som ikke får tilstrekkelig trening eller emosjonell stimulering, er ekstremt sannsynlig å etablere seg i skadelig, så vel som kan til og med oppdage geniale teknikker for å få hagen din.

Tyske hyrder er veldig utsatt for hoftedysplasi så vel som andre leddvansker, spesielt når de kommer fra skjermlinjer i stedet for arbeidslinjer.

Svarte tyske hyrder som er tilgjengelige i linjen med hunder som er avlet for å fungere i stedet for trav på tvers av en showlyd, er mye mer tilbøyelige til å være de søteste hyrdene du er i stand til å finne.

Akkurat som alltid, begynn å prøve å finne en oppdretter som gjør velværetesting i sine egne avlsvalper for å sikre at hunder.

3. Svart russisk terrier

Prøver du å finne en stor svarthåret valpras som ikke kaster mye så godt som ikke blir funnet i hver eneste kjæledyrhunder i nasjonen? Du tenker kanskje på den svarte russiske terrieren, en mye nyere rase som fremdeles er uvanlig i USA.

Den svarte russiske terrieren ble også forstått som Blackies, og ble avlet for en væpnet styrker og hund. Ikke la denne angsten deg – de er ekstremt vennlige med sine egne familier, til og med små barn. Imidlertid er de virkelig kloke og ønsker en rimelig mengde trening.

I motsetning til flertallet av de andre valpestammene på denne oppføringen, krever den svarte russiske terrieren rutinemessige hårklipp. Dette er på grunn av sannheten om at håret som ikke kaster bare fortsetter å vokse hvis det ikke er trimmet, så vel som mai endte opp med å bli matt så vel som urolig.

Profesjonell pleie av kjæledyr for Blackies er ikke billig, så gjør spesifikk for variabel dressing i din økonomiske plan hvis du vurderer å hente inn en svart russisk terrier til eiendommen din.

Svarte russiske terrier ønsker erfarne kjæledyrhundeiere som forstår at metoden skal være service uten å ende opp med å være konkurransedyktig.

Blackies intellekt så vel som stahet vil forene seg for å produsere dem en mørk russisk ”terror” foran en uerfaren operatør.

Alle disse hundene gjør det også mye bedre hvis de har en jobb å gjøre dette som smidighet, lydighet eller annen kjæledyrhundidrett.

4. Cane Corso Black Pet Dog Rases

Mens Cane Corso er tilgjengelig i forskjellige farger foruten svart, kan en skammelig Cane Corso slå bekymring i hjertene til mennesker som ikke oppleves om belastningen.

Cani Corsi (flertall for Cane Corso) ble invitert til å søke på spill som Wild Boar så vel som Shield Home, for å sikre at de kan se ut til å være ganske truende, selv om de kan være veldig positive med riktig sosialisering.

Cane Corso kan være flott med barn, men med en advarsel – et barn som løper rundt i tillegg til å skrike kan virke bytt av den “trusselen” de andre ungen gaver.

Cani Corsi kan være trofaste vakter så vel som følgesvenner når godt trent så vel som passende sosialiserte seg, men de kan bli konkurransedyktige eller til og med dødelige i unøyaktige hender, som et resultat av at dette ikke er en rase for den nybegynnere kjæledyrhunden.

Cane Corso vil mest sannsynlig være lykkeligst med en jobb å gjøre dette, vil gi dem trening i tillegg til å utnytte intellektet. Hvis ikke annet, er hverdagstrening så vel som lydighetstrening viktig.

5. Gigantic Schnauzer Black Pet Dog Rases

Hvis du ikke har ungdommer, så vel som prøver å finne en valp som vil sikre deg uten å miste en ekstrem mengde av den gigantiske Schnauzer, kan det være den store Black Pet Dog -rasen du surfer etter.

Gigantiske schnauzers stammet sannsynligvis fra grunnleggende schnauzers (i stedet for en metodrunde til) så vel som er smarte, livlige hunder som er lykkeligst hvis de har en jobb å gjøre, spesielt hvis denne oppgaven innebærer å beskytte deres favoriserte individ.

Den gigantiske schnauzer trenger en fast hånd for retning og sosialisering, derfor slår de ikke fast i å ende opp med å være uregjerlig så vel som konkurransedyktige. Gigantiske schnauzers er ikke godt egnet i livet med bit barn, så vel som fineste i et hjem der alle ungdommene er 12 år eller mye flere år gamle.

Frakk trenger rutinemessig rengjøring i huset, samt rutinemessig klipping eller tapping fra en profesjonell groomer. Den gigantiske Schnauzers sjarmerende svarte frakk kan bli ubehagelig i tillegg til å være nedslående for hunden din.

På grunn av deres intellekt så vel som vitalitetsmengde, er gigantiske schnauzers nå utslitt så vel som ødeleggende, som et resultat være forberedt på å vie et fantastisk tilbud om tid å utarbeide kjæledyrets egen kropp, så vel som hodet for å bevare dem rolige og så vel som gledelig.

6. Fantastic Dane Black Pet Dog Rases

Selv om fantastiske dansker er tilgjengelige i andre farger foruten svart, kan vi kanskje ikke la dem være fra denne posten siden de er den største Pet hunderas.

En skammelig fantastisk dansk som veier rundt 200 kg er et eksepsjonelt syn, men i motsetning til gode tilbud på de andre stammene på denne listen, er den eksepsjonelle dansken normalt ikke konkurransedyktig eller så godt beskyttende.

Fantastiske dansker er ekstremt rolige med barn, selv om en avslappet smell ved å bruke en pote eller en hale kan skade en pjokk, så sørg for at du husker dette i situasjonen du tenker på å bringe en av de milde gigantene til huset ditt.

Tatt i betraktning at den store dansken har denne typen slanke rammer, tar de inn noe mindre enn du ville forvente, så vel som det er en fantastisk fordel for en enorm hund.

Den eksepsjonelle dansken er blant de tidligste kjæledyrhundstammene på oppføringen vår, med bilder av valper inkludert fantastiske dansker som beveger seg så langt tilbake som 3000 f.Kr. på egyptiske gjenstander.

Mens de først ble avlet for å søke på spill som villsvin, ble aggressiviteten deres avlet fra dem, noe som gjør dem til et vennlig kjæledyr.

Dessverre kontrasterer deres enorme størrelse med en kort levetid på omtrent 7-10 år. Store dansker er på samme måte heller utsatt for migrene, noe som kan kutte sin livsstil mye kortere når den ikke blir behandlet raskt.

7. Høyere sveits

Den høyere sveitsiske fjellhunden, på samme måte forstått som at den sveitsiske for kort, er en virkelig nær kompis for Bernese Mountain Dog, sammen med det primære skillet mellom de to som jakkerens periode.

Selv om Berners har tykke, tykke mellomlengdefrakker som kaster, har sveissier kort hår som kaster rundt hele året.

Selv om den sveitsiske trenger en stund i tillegg til at de har en oppgave å utføre, har de marginalt lavere treningskrav sammenlignet med andre enorme raser, så vel som er tilbøyelige til å være mye mer kostbare enn deres Bernese Mountain Pet Dog -søskenbarn.

Den høyere sveitsiske husdyrhunden er moderat med barn, selv om de kan evaluere godt over 100 kg, så vel som utilsiktet kan skade moderate barn bare siden dimensjonene.

Uansett shorts, blomstrer ikke sveissiene i varmen. De er mye mer akklimatisert til Chillier Climates, for å sikre at det er noe du må huske på hvis du bor på et sted som holder seg varm for mye av året.

Hvis du ikke tenker på typiske valpidretter som smidighet eller flueball, utmerker den høyere sveitsiske fjellet pethunden seg i et mindre vanlig kjæledyrhundespill-til og med vogntrekking. De har også blitt avlet for å trekke vogner fullpakket med melk i tillegg til å glede seg over vanskeligheten med å trekke betydelige gjenstander.

8. Neapolitan Mastiff Black Pet hunderaser

Selv om den napolitanske mastiffen kommer fra noen få andre farger enn svart-svart, er blant de mest vanlige fargene med denne kongelige rasen.

Hvis du liker hunder av mastiff-type, men krever noe litt mer utbredt enn den engelske mastiffen eller til og med Bullmastiff, og deretter kan den napolitanske mastiffen være rasen for deg. Ofte forstått som neo, fremstår den napolitanske mastiffen noe som en gigantisk, smeltende pit bull.

Leppene deres som er saftige, så vel som dewlap gir dem mye mye mer skremmende tilværelse enn andre mastiffstammer, på samme måte så lenge du ikke har noe imot overflødig mengde sikling de irriterende leppene kan produsere, tror neo at han er en 200- Pundlap valp.

NEO kan sikre hjemmet sitt hvis de blir utløst, det er ikke mindre sannsynlig at de generelt er i generell aggresjon enn en rekke av de andre stammene på denne oppføringen.

De har moderat treningsbehov, men en ekstremt lang spasertur er passende – ingen etterspørsel etter å dedikere en times times å kaste tennisfærer fra kjæledyrhunden din for å oppfylle denne milde skapningens treningskrav.

Napolitanske mastiffer kan være ganske vanskelig, for å sikre at de utilsiktet kan skade mindre barn, men de elsker større barn.

Denne kjæledyrhunden nyter med en hage for å vokte likevel å være inne i hjemmet ditt med sine individer om natten – at de ikke er ment å være utendørs hele tiden.

9. Newfoundland Black Pet hunder raser

Newfoundlands inkluderer også sjokolade så vel som Landseer (svart så vel som hvite) fargeversjoner, men svart er absolutt den mest typiske frakkfargen med dette vennlige kjæledyret.

Selv om nye fier er noen få av de vennligste hundene du kan oppfylle, kaster de så vel som sikling også, for å sikre at de ikke er et godt valg for de som liker å bevare et rent hus.

De trenger også heller et fantastisk tilbud om børsting, spesielt når årstidene endres, for å forhindre en oppbygging av underfrakk som kan bli matt så vel som urolige.

Newfoundland ble brukt til å hente garn ut av vann, pluss at de liker å svømme, spesielt siden deres tykke sorte dekking kan føre til at de snorker om sommeren.

Nana, bestemorhunden på ”Peter Pan,” var på samme måte et Newfoundland, som symboliserer Newfoundlands milde karakter med ungdommer (selv om vi ikke foreslår å forlate ungdommene dine alene med bare en kjæledyrhund for å få bestemor!).

Newfies ønsker hver dagturer, spesielt siden de er utsatt for overvekt, noe som kan forårsake en rekke lignende helse- og velværeproblemer

Uncategorized

Hvordan forstår jeg om kjæledyret mitt har lopper?

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore6

Loppestrengning er mest sannsynlig den mest typiske parasitten som er sett av små dyreveterinærer. Loppestrengninger forårsaker utrolig lidelse hos påvirkede allergiske dyr, og det tar bare noen få lopper for å aktivere i tillegg til å sette av en ondskapsfull kløsyklus. Lopper kan påvirke alle typer andre pattedyr i hjemmet, i tillegg til å fullføre livssyklusen i huset eller plenmiljøet. Lopper kan også bringe smittsom sykdom som Bartonellosis så vel som andre. Det er derfor det er så avgjørende å ha kjæledyret ditt på en eller annen type loppestyringsprogram med produkter som aktuell frontlinje pluss eller fordel II.

En typisk bekymring som ofte blir spurt er “Hvordan forstår jeg om kjæledyret mitt har lopper?” Ofte kan det sees lopper som kryper med pelsen så vel som hud på nedre mage så vel som lysken, så vel som ofte rundt halen. Mange loppe-allergiske familiegrad har et tradisjonelt hårtapsmønster nedover begge sider av ryggen, noe som ofte indikerer loppe-bittallergi. Andre ganger er det nødvendig med et spesielt verktøy som kalles en loppekam i de familiens kjæledyr med tykke strøk og/eller noen få lopper. Ved å bruke denne kammen med pelsen vil ofte fange uønsket voksen så vel som larvlopper, inkludert det som forstås som loppeskitt, som ofte er det eneste beviset vi oppdager om loppeangrep i mange tilfeller. Mange ganger vil menneskelige foresatte også rapportere å være kløende rundt slike kjæledyr, mye ofte i underbenområdene. Uansett hvordan man oppdager lopper, er implementering av et aggressivt loppestyringsprogram avgjørende for ikke bare ved å lindre ubehag, men på samme måte ved å stoppe spredningen av sykdom til dyrene våre så vel som deres menneskelige foresatte.

Uncategorized

Bør kattet mitt holde seg inne i hjemmet eller utendørs?

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddthismore

En av de mye mer typiske bekymringene jeg ofte har gitt som en liten dyreveterinær, er om en dyrehage burde la deres kattekompis være en innendørs eller utenfor katt. Mens i større byer er responsen tydelig åpenbar, i mange mer landlige eller forstadsområder, er det definitivt mange variabler som kan påvirke ens beslutning.

På den ugunstige siden er det definitivt en økt fare for traumatiske uhell som å bli rammet av biler og lastebil- eller kattebitt fra andre katter, i tillegg til økt fare for spesifikk smittsom sykdom som feline leukemi/FIV -virus, i tillegg til Parasitteksponering for lopper samt flått. På den positive siden får imidlertid de kattene som går utenfor det grunnleggende om sunn livsstil i alle pattedyr: frisk luft, sol og trening, i tillegg til å til og med spise deres mye mer naturlig byttedyr, inkludert fugler så vel som mus . I tillegg til at jeg ofte får panikk av telefonsamtaler fra Feline Guardians om kattene sine som spiser en fugl, minner jeg dem ofte om at så fersk rå, ubearbeidet mat er det katter utviklet for å spise. Den eneste bekymringen knyttet til mus ville være hvis en spesifikk mus skjedde å ha blitt utsatt for en gnagermiddelforgiftning, og derfor indirekte utsatte kattedyret for en slik gift. En annen observasjon jeg ofte har gjort er at katter som er utenfor har mye mindre tannproblemer så vel som periodontal sykdom, mest sannsynlig siden de nok en gang gnager/tygger på naturlige ting, i tillegg til å spise dyr som de utviklet for å spise.

I noen situasjoner, for eksempel i flere husholdninger i Feline, hvor en kattemilsende problem utvikler seg, ofte siden territorielle tvister og/eller en bekymringsrespons, kan det å gjøre den fornærmede kattedyret til en innendørs/utendørs kattete i noen tilfeller løse dette ekstremt skjerpende atferdsmessige kattetilproblemet. I løpet av den ekstreme varmen om sommeren, i tillegg til vinterens ekstreme kalde, er det selvfølgelig avgjørende å tilby passende steder for avkjøling og mye vann, i tillegg til ly i vinteren. Man må på samme måte være forsiktige under sesongskift for å være på utkikk etter at deres felines blir utsatt for eller inntak av frostvæske, noe som kan være en typisk rusmiddel av katter utenfor.

På ekstremt kjølige netter vil utenfor katter ofte ta ly under kjøretøy eller under fronthetten, så det er i noen tilfeller avgjørende å sørge for at det ikke er skjul av felines når du starter ens biler og lastebil i hjertet av vinteren. Hvis man velger å la kattet deres streife utenfor, er det avgjørende å følge med på vaksinasjoner av rabies, i tillegg til å bruke en slags loppe/flåttadministrasjon som Frontline Plus eller Advantage II, eller en slags helhetlig alternativ hos de som liker en Mye mer naturlig loppe samt hake -medisiner. Man vil også være sterkt på Feline med sin verge.

Feline helse

Lys, kamera, redning!

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore9

En rufsete, sandfarget kjæledyrhund med et uheldig uttrykk hadde ikke fanget interessen til noen person i ly i Texas, så vel som dagene hennes ble nummerert. En dag før hun ble arrangert for å bli avlivet, kom det inn en telefonsamtale som ville endre livet hennes. “Jeg heter utgifter så vel som jeg tenker på kjæledyrhunden din sol. Jeg vil at hun skulle finne til New York for å jobbe for meg. ” Det var et tilbud som Sunny ikke kunne avta så vel som seks måneder, så vel som timer med behandlet trening senere, oppdaget Sunny seg før de sterke lysene så vel som jublende publikum i Broadway.

Sunny er stjernen i Broadway -musikalen Annie. Å ja, det er Lilla Crawford-den usedvanlig begavede kvinnen som bringer 11 år gamle foreldreløse Annie til liv, så vel som Jane Lynch fra Glee som produserer en humoristisk så vel som djevelsk frøken Hannigan. Men da jeg likte scenen i helgen, ventet jeg på solrik – en pethund med en historie som speiler den fiktive Annie, så vel som kastet dyrefitnessinstruktørutgifter Berloni som en ekte liv pappa Warbucks.

Bill begynte å jobbe som en dyrefitnessinstruktør i en alder av 19. Arbeidet med en stram budsjettplan for den opprinnelige produksjonen av Annie, trengte han en kjæledyrhund for et show. Utgiftene gikk til et ly for å lete etter en passende kjæledyrhund så vel som det gikk til forandret livet hans. Han ble berørt av det potensielle av så mange av hundene han fornøyde med at han dedikerte seg til å hjelpe dyr i tilfluktsrom. Tatt i betraktning at å oppdage den aller første sanden, har utgiftene fortsatt å oppdage krisesenterfamiliedyr for alle skuespilleroppgavene sine på, så vel som Off Broadway, så vel som er atferdseksperten for Humane Society of New York. Hva oppstår når et show stenger eller, som utgifter vil si, en av hans hundeskuespillere er “mellom jobbene?” Hundene blir med Bills husholdning i Connecticut hvor de er en verdsatt del av familien.

Annie var selvfølgelig utrolig med ekstraordinær energi, uforglemmelige tall, samt en tidløs historie. Jeg lytter til showets CD over, så vel som over for å gjenoppleve hver scene i tankene mine. I tillegg til den aller beste delen er at historien om å adoptere en foreldreløs i tillegg til å gi henne et hus ikke stopper med showet eller med Sunny. Inntektene fra hvert billettsalg blir bidratt til dyreredning for å hjelpe andre elskelige hunder som Sunny med å oppdage deres permanent hjem. Så hvis du er i New York i sommer, kan du redusere for å glede deg over Annie i tillegg til å gi en ekstra rusende ovasjon til min nye kompis Sunny. Du vil aldri ikke huske henne så godt som du vil hjelpe til med å forvandle livene til andre hunder som Sunny.

Uncategorized

PETMEDS® Phytopica Pet Medication

Legg til denne delings -knappen til FacebookFacebookfaceBookShare til TwittertwittertwittersHare til PinterestpinterestPinterestShare til Moreaddthismore1

En nylig publisert studie har sett på et naturlig proprietært planteblandingsprodukt, der dosen av kortison som trengs for å kontrollere allergisymptomer ble betydelig redusert hos et betydelig antall dyr. Dette naturlige produktet kalt fytopika kan visstnok hjelpe allergiske hunder ved å “opprettholde et sunt immunforsvar” og blir ganske enkelt lagt til kostholdet. I denne ene studien likte ikke noen hunder smaken, og definitivt mer arbeid og forskning er nødvendig. Imidlertid er denne foreløpige rapporten absolutt spennende, gitt frustrasjonene mange dyreforesatte og veterinærer over hele landet når de prøver å håndtere kroniske allergiske hudpasienter.

Selv om det ennå ikke er tilgjengelig, kan både veterinærer og dyrehasonger lære mer om dette potensielle nye produktet i horisonten på nettstedet www.phytopharm.com

Uncategorized

LEOs sjette sans

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore5

Uansett hvor godt vi prøver å få det til å virke det
Alt er normalt, Leo vet alltid når vi er i ferd med å dra på tur. Enten
Han kan forstå oss når vi snakker om det, eller han kan bare føle det i
luft.

Selv om Leo har en fantastisk tid med Oscar eller
Med de andre valpene på barnehage, er det å være borte fra hjemmet fra oss
stressende for ham. Så de siste par turene vi har tatt har vi prøvd å
Endre opp pakningsrutinene våre slik at Leo ikke tar på og begynner å stresse ut
tidligere enn nødvendig.

Etter de første par turene vi tok, bestemte vi oss for å bytte opp bagasjen, og tenkte at Leo kjente igjen de gamle posene som katalysator for en tur. Vi prøvde da å bestille Leos ombordstigning en dag tidligere, så han ikke så noen pakking i det hele tatt. Vi har prøvd å pakke morgenen og denne tidligere turen, vi har prøvd bare å legge ut all bagasjen og klærne 2 uker i forkant av tid for å få Leo til å bli vant til koffertene som er der. Vel, det fungerte ikke heller. Han hadde det bra de to ukene frem til turen, men et par dager før han begynte å bli engstelig som han normalt gjør når vi skal på tur.

En dag vil Leo stole på at vi faktisk ikke forlater ham, og forhåpentligvis vil se frem til de små feriene hans. Selv om jeg vet at han har det gøy mens vi er borte, savner jeg ham veldig og alltid gleder meg til å komme hjem til ham.

Skjønner kjæledyrene dine at du er i ferd med å reise? Gi meg beskjed i kommentarene nedenfor!

PetMeds® bruker Atopica for å administrere kjæledyrets allergier

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore11

Inhalant og kontakthudallergier er absolutt skjerpende for mange kjæledyrseiere. Symptomer på allergier kan omfatte kroniske kløende føtter, ansikt og ører, samt sekundære infeksjoner som fører til økt ubehag i kunden. I år tidligere var det ofte bare reseptbelagte prednison som ga disse dyrene betydelig symptomatisk lettelse. Bruken av langvarig prednison eller kortison kan imidlertid føre til uønskede bivirkninger inkludert:

– undertrykke immunforsvaret og dermed utviklingen av sekundær infeksjon

– tynning av bein

– For tidlig aldring

– Predisponerende dyr for diabetes hvis de brukes på lang sikt.

Kjæledyr kan også utvikle forbedret tørst, appetitt og vannlating, samt uønskede atferdsendringer. For flere år siden kom Atopica på markedet og ga Animal Guardians et prednisonalternativ som virkelig fungerte, og uten alle bivirkningene.

Hovedingrediens-syklosporin har en kraftig betennelsesdempende og anti-allergi-effekt. Bivirkninger forekommer i omtrent en tredjedel av behandlede dyr, og mange inkluderer typisk fordøyelsesopprør og oppkast. I noen tilfeller kan det å gi atopica med et måltid og/eller med andre reseptbelagte medisiner for å unngå oppkast hjelpe med denne bivirkningen.

Et annet stort spørsmål av klienter er de høye kostnadene ved å bruke atopica på lang sikt. Noen veterinærer vil foreskrive den soppdrepende ketaconazol samtidig som atopica, noe som kan bidra til å redusere dosen av atopica som trengs. Det er også en generisk nå tilgjengelig, men jeg har ikke funnet resultater i samsvar med den rimeligere generiske.

Jeg har funnet atopica affektiv i omtrent 65% av behandlede kjæledyr, og ofte kan dosen avsmalnes etter flere uker for å redusere kostnadene for de allergiske dyrene som trenger allergimedisiner på lang sikt. Å bruke tilskudd som omega 3 -fettsyrer kan også bidra til å senke dosen av atopika som er nødvendig for å kontrollere medisinske tegn.

Allergi

Uncategorized

[Nytt produkt] Naturvet No Scoot pluss Pumpkin Soft Chews for Dogs

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore1

Har kjæledyrhunden din en rutine med å dra sin lille bunn over teppet? Du kan synes det er urovekkende eller morsomt, men scooting er faktisk et tegn på et helseproblem. Den gode nyheten er at Pet Dog Scooting kan stoppes ved hjelp av en velsmakende godbit. Naturvet no scoot pluss gresskar myke tygging for hunder bruker kraften til naturlig plantefiber for å fremme sunn analkjertelfunksjon for mindre scooting. I tillegg elsker hunder smaken!

Hvorfor scooter kjæledyrhunden min?

Den lille scoten må fortelle deg noe. Det er lett å ta feil av kjæledyrhund scooting for en dårlig vane – kanskje en enkel måte å lette en kløe eller rengjøre en bunn. Det er sant at begge disse triggerne kan føre til en og annen drag over teppet. Mye oftere er scooting forårsaket av irriterte eller infiserte analsekker. Analsekkene (som ligger under huden under anus), hold analkjertelutskillelser. Denne væsken har en skarp lukt som sender en kjemisk melding til andre dyr. Dette beskriver hvorfor Butt Sniffing er hvordan hunder blir kjent med hverandre litt bedre.

Når disse sekkene blir smittet og betent, kan det være ubehagelig og/eller kløende for kjæledyret ditt. Åpningene som vanligvis tillater strømmen av analkjertelsekresjonene ut av kroppen, kan svelle. Materialet som er fanget inne i analsekkene blir tykt og/eller krystallisert, typisk som krever manuell eller kirurgisk ekstraksjon. Dette blir ofte referert til som ‘å uttrykke en hundens kjertler’, men det er faktisk materialet inne i analsekkene som kommer til uttrykk. Hvis materialet ikke kommer til uttrykk, kan analsekkene sprekke og skape en smertefull, åpen kanal.

Tegn og symptomer på analsekkproblemer hos hunder inkluderer:

Scooting (gni bunn på gulvet eller teppet)

Hovent, betent og/eller misfarget område rundt anus

Hale jager

Overdreven slikking eller tygging i området under halen

Hvis analsekkene blir smittet eller påvirket, vil kjæledyret ditt sannsynligvis tygge eller slikke området. Dette øker sjansene for å innta bakteriene, noe som kan forårsake indre infeksjoner i mandlene, magen og øvre luftveiene. Noen av disse infeksjonene kan føre til at kjæledyret ditt hoste og/eller oppkast. Veterinæren din kan foreskrive et antibiotikum for å bekjempe en slik bakteriell infeksjon.

Kroniske analsekkproblemer kan også føre til tykning og herding av huden rundt anus fra gjentatt traume av riper og tygging. Hvis kjæledyrhunden din scoots for å lette analsekkirritasjon, kan skrubbsår og ‘teppforbrenninger’ føre til, noe som forårsaker enda mye mer smerte og ubehag. Aktuelle kløeavlastningsbehandlinger kan bidra til å lette smertene på kort sikt, men hvis kjæledyret ditt lider av kroniske analsekkproblemer, er det best å se veterinæren din for diagnose og behandling.

Naturvet No Scoot Plus Pumpkin Soft Chews for Dogs tar scoot ut av poochen din

Hvis scooting er et problem, er Naturvet No Scoot pluss gresskar myke tygging for hunder løsningen. Disse myke, bite-størrelse godbitene pakker kraften til plantefiber i en effektiv formel som hjelper til med å fremme sunnere tarmfunksjon for mindre scooting.

Disse smaksrike tyggene består av en proprietær blanding av naturlig rødbeter, linfrø og psylliumskall, sammen med løvetannrot og gresskarpulver. Disse ingrediensene støtter forbedret eliminering, noe som hjelper til med å holde alt i bevegelse. Kjæledyrhunden din vil oppleve færre analsekkproblemer som resulterer i mindre scooting!

Naturvet no scoot pluss gresskar myke tygging for hunder er enkle å gi kjæledyrhunden din daglig som en sunn og velsmakende godbit som han eller hun vil glede seg over. De består av ingen hvete, så de er fantastiske for hunder med hveteallergier også. Hver beholder har et lokk og består av en 30 dagers forsyning for den gjennomsnittlige hunden på 40 kg.

Gi kjæledyrhunden din gaven til en sunnere Hiney (mens du gir deg selv gaven til renere tepper) med Naturvet No Scoot pluss gresskar myke tygging for hunder.

Vinn gratis Naturvet No Scoot pluss Pumpkin Soft Chews for Dogs!

Vil du stoppe scoot? Fortell oss om kjæledyrets scooting -lidelser, og du kan vinne en gratis Naturvet No Scoot pluss gresskar myke tygging for hunder fra 1800Petmeds!

Bare legg igjen en kommentar nedenfor og forteller oss hvorfor du og kjæledyret ditt trenger gratis naturvet ingen scoot pluss gresskar myke tygging for hunder.

Vi vil gi bort en naturvet ingen scoot pluss gresskar myke tygging for hunder. En vinner blir valgt tilfeldig mandag 14. august 2017, så alle som deltar har en sjanse til å vinne! (Begrenset til innbyggere i USA) Lykke til!

Gratulerer til tegningsvinneren vår, Mary B. Vi sender deg en e -post med detaljer om å kreve premien din.

NY PRODUCTPET CAREPET HELSE

Uncategorized

Kan du gi kjæledyret ditt feil dose?

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore4

Det var min aller første oppgave som farmasøyt i sentrum av Florida, så vel som min tekniker den gangen ble også nylig registrert da han fikk resept på amoxicillin -væske for et barn. Han så grundig på resepten så vel som på en eller annen måte feiltolket “TSP.” som spiseskje i stedet for teskje. Hvis denne medisinen hadde gått ut slik, ville ungen ha fått tre ganger dosen som legen mente for ham å ha. Leger er nå motivert til ikke å forkorte typiske ord, men ingenting erstatter opplevelsen i tillegg til å forstå nøyaktig hvordan spesifikke medisiner blir gitt i forebygging av feil.

En av metodene for å unngå forvirring i dosering er å forstå forbindelsene mellom typiske begrep som milliliter, unse, gram, teskje, kilogram, cc, pund, så vel som mellom de andre forskjellige vektene så vel som tiltak. Jeg vil forsøke å rydde opp noen av disse typisk benyttede begrepene, samt ideelt sett gi mening av disse ofte foreskrevne dosene.

For å begynne, la oss skille mellom faste doseringsenheter som tabletter eller kapsler, samt flytende doseringsenheter som suspensjoner eller løsninger. En dose forklarer mengden medisiner som forventes å bli gitt på et bestemt tidspunkt. Væsker bestemmes av volum (f.eks. Milliliter, teskje, dråper) så vel som faste stoffer bestemmes vanligvis av mengde eller vekt (f.eks. Milligram, tablett, så vel som gram). Akkurat her er noen av disse forholdene:

For væsker
Ofte brukes ML så vel som CC om hverandre, så vel som å bestemme nøyaktig samme mengde volum.

1 milliliter (1 ml) = 1cc

5 milliliter (5 ml) = 1 teskje

15 milliliter (15 ml) = 1 ss

3 teskje = 1 spiseskje

30 ml = 1 unse

1000 ml = 1 liter

For faste stoffer
1000 mikrogram = 1Milligram (mg)

1000milligrams (1000 mg) = 1 gram

30 gram = en unse

1Grain (Gr.) = 65 mg

Mange ganger krever en resept ½ eller ¼ tablett. Det er viktig å merke seg at ikke all solid dosering utvikler seg som tabletter er utviklet for å deles i stykker. Noen langtidsvirkende formuleringer for eksempel er utviklet for å frigjøre medisinen over en bestemt periode. Når disse tablettene blir skadet ved å dele dem, kan medisinen frigjøres på en gang, og ofte utløser prospektiv for overdose. Når du kjøper en medisin, inspiser med farmasøyten for å sikre at medisinen er risikofri å dele opp. Hvis medisinen er risikofritt å kutte, vil bruk av en tablettsplitter vanligvis gi de aller beste resultatene. Nettbrett-splittere blir oppdaget i mange apotek, så vel som er ganske rimelige sammenlignet med utgiftene til tap av nettbrett, skade eller personlige skader som kan føre til å bruke fingrene eller en kjøkkenområde for å kutte tablettene.

Når vi tar en titt på konverteringene ovenfor, bemerker vi at en person -teskje er lik 5 milliliter. Tallrike doser er skrevet som teskje eller spiseskje. Selv om den aksepterte konverteringen er 5 ml for en teskje samt 15 ml for en spiseskje, kan du være en sort fra 3 ml til 6 eller 7 ml for en teskje. Siden av dette er det mye bedre å få en måle sprøyte, samt gi nøyaktig 5 ml eller 15 ml. Din 1-800-PetMeds farmasøyt er en utmerket ressurs, så vel som den er finest å utnytte deres spesialiserte forståelse på dette området for å garantere den dosen du gir er den aktuelle dosen.

Som alltid, hvis du har noen form for problemer om kjæledyrets helse og velvære, er det viktig å gjøre et besøk med veterinæren som er den aller beste omgivelsen for å garantere at passende diagnose stilles, så vel som passende behandling anbefales. Å ha en flott forbindelse med veterinæren er en av de aller beste tingene du kan gjøre for å bevare kjæledyrets helse og velvære.

PET -medisiner

Uncategorized

Anbefalt Omega-3 samt Omega-6-forhold for dyr

Legg til denne delings-knappen til FacebookFacebookfaceBookShare til TwitterTwittertWittersHare til PinterestPinterestPinterestShare til Moreaddthismore13

Fettsyrer er spesielle typer umettet fett som ofte er nødvendig for å bli supplert til dyr for ideell helse og velvære, siden dyr kan skape noen få av fettsyrene, men ikke alle av dem. De to primære klassene av fettsyrer er omega-3 fettsyrer så vel som omega-6 fettsyrene. Forskjellen mellom omega-3 så vel som omega-6 fettsyrer er basert på molekylstruktur. Forskningsstudie er kontinuerlig om hva det passende forholdet mellom omega-3 og omega-6 fettsyrer bør konsumeres for ideelle fordeler.

Aktuelle forslag til dyr antyder et omega-6 til omega-3-forhold på omtrent 10: 1 til 5: 1 konsumeres. Fordi mange kjæledyrmat inkluderer mye mye mer omega-6-fettsyrer enn omega-3 fettsyrer, har mange kjæledyrmatvirksomhet lagt omega-3 fettsyrer for å prøve, samt kompensere for denne forskjellen. Imidlertid ødelegger matlagingen så vel som prosessering av mange industrielle kjæledyrmat noen få av fettsyreinnholdet. På samme måte i mange allergiske så vel som inflammatoriske tilstander i kroppen, kan tilsetning av tilleggsfettsyrer hjelpe til med håndtering/forebygging av mange sykdomsforhold. Eksempler på omega-3 fettsyrer inkluderer ALA, EPA samt DHA. Eksempler på omega-6 fettsyrer inkluderer LA, GLA, DGLA, samt arachidonsyre.

Begge typer fettsyrer kan hjelpe til med mange sykdommer, men fettsyretilskudd rik på omega-3-fettsyrene DHA så vel som EPA så vel som omega-6 fettsyre Ga ser ut til å være den mest effektive for mange av disse forholdene . Blant den forskjellige sykdommen som potensielt er hjulpet av disse syrene inkluderer allergier så vel som autoimmune tilstander, hjertesykdommer, leddproblemer, pels samt hudproblemer, sentrale engstelige systemforstyrrelser, i tillegg til mange kreftformer.

Det er forskjellige merker av fettsyretilskudd med forskjellige mengder vitaminer, mineraler så vel som disse fettsyrene. Blant de enestående produktene jeg har brukt inkluderer Nordic Natural Pet Omega-3 eller veldig rent Omega 3-supplement, i tillegg til å være godt fettsyretilskudd. Det antydes at for tilstander som allergisk hudsykdom at en 2-3 måneders prøve med et stort fettsyretilskudd som er rik på EPA, DHA, GLA, Vitamin E og/eller omega-6 fettsyren, brukes. Fettsyretilskudd burde også styrkes med E -vitamin. Dette forholdet mellom fettsyrer vil avvike fra produkt til produkt, så hvis en prøve med ett fettsyretilskudd ikke fungerer etter en tilstrekkelig periode, kan det være nyttig å prøve en til.