Uncategorized

ADVARSEL! elskelige tysk hyrde valpestabel foran!

Denne publiseringen kan omfatte tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra virksomheten som er omtalt i dette innlegget.
Vi liker valper her på Puppy in Training, så vel som enda mye bedre er valphauger! For mange år tilbake fremmet vi dette kullet med søte, elskelige tyske hyrdevalper. Vi oppgir alltid at de var tyske hyrdeblandingsunger, men 2 av de 7 virket som Labrador -retrievere … På det tidspunktet gjettet vi at kullet av valper hadde to forskjellige fedre.
Enten metoden disse bit -valpene var veldig søte! Noe av det de likte å gjøre var å kose sammen og skrive litt valp haug. Det var ikke siden de var kalde (i det minste tror jeg ikke det). Som jeg husker at det var en av de mest populære somrene vi hadde sett på mange år (vi har en lignende sommer i år). Nei, de var alle bare det beste av knopper antar jeg …
Tysk hyrde valp haug!
Går med klokken fra den bitgule valpen på toppen som er Blondie, Cocoa, Sally, samt Brisby. Mangler fra valpestabelen er Georgie, Boots, samt bit Runt: Princess Buttercup!
En tysk hyrde valpehau!

Vi reddet disse syv valpene fra Riverside Animal Shelter samt fostret dem til de var gamle tilstrekkelige for adopsjon. På det tidspunktet var vi frivillige fosterforeldre for Cuddly Canines Rescue Organization. Hvis du tenker på å fremme så vel som på nettet i nærheten av La Habra, kan du se Cuddly hjørnetannsiden for mye mer informasjon.
Hvorfor sover valper i en haug?
Jeg har sjekket ut mange bøker om valpetrening, valper, så vel som hunder generelt. Så hva er det med disse valphauger? Jeg er sikker på at dere alle har hørt noen på en gang eller en til sier: “… hundens er pakkedyr” som en metode for å diskutere en slags oppførsel. Vel antakelse hva? Valpestabelen er mest sannsynlig et direkte resultat av at hunder er pakkedyr. Akkurat her er noen tanker om hvorfor vi ser disse valphauger:
Hundens er pakkedyr, så vel som som sådan ønsker å være i nærheten av hverandre, og utvikler valpehauger.
Valpestabelen er en del av et hunderkrav for å binde hverandre.
Valpestabelen er å holde valpene varme i tillegg til å hjelpe deg med å spare varme. Da jeg diskuterte det var en varm sommertid, så vel som at jeg ikke er så sikker på at disse bitmennene trengte å stable seg i tillegg til å spare varme.

Min svarte Labrador Retriever, Stetson får sove i sengen, og liker å sove best opp mot kroppen min om natten. Det er bra i kjølige vintre, men han gjør nøyaktig det samme midt på sommeren. Stetons vaner bør være en fortsettelse av hans dager med sine søppelkamerater så vel som valphaugen. Jeg antar nå at jeg er en del av Stetons nye valphau. Jeg skulle oppgi at jeg gleder meg over å binde seg med Stetson selv om det er midten av sommeren, så vel som jeg svetter hele natten i sengen. Jeg antar at mennesker (eller i det minste jeg) også er pakkedyr?
Så hva med deg? Hvis du oppdrar valper av valper, skriver valpene dine valpegeler? Skriver du (den menneskelige) en valpestabel med hunden din hjemme? Vi vil gjerne høre hva du har å si. Fortell oss om det i kommentarfeltet nedenfor.

Toppvalg for valpene våre
Beste valpeleketøy vi liker: Calmeroos valpeleker m/ hjerteslag samt varme pakker – ideelt for nye valper. Hjelper enkelhetsstress og angst i deres nye hjem.
Beste Canine Chew We Like: Bones & Chews Bully Sticks – Alle valpene våre liker å bite, nippe, samt tygge. Vi liker å bruke mobberpinner for å hjelpe til med å avlede denne uønskede atferden.
Beste hjørnetannsbehandler vi liker: Gale hjørnetog-meg-godbiter-vi bruker disse som våre høye verdi godbiter for våre guide hjørnetann valper.
Beste fersk hundemat vi liker: bondens hjørnetann – For et par måneder tilbake begynte vi å mate Raven Fresh Canine Food så vel som hun liker det! Få 50% avslag på ditt aller første kjøp av bondens hund.

Sjekk ut mye mer av favorittene våre på vår nye valpesjekkliste.

Uncategorized

Doberman + Laser Guideline minner meg om eldre søsken tortur

Dette innlegget kan bestå av tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene påpekt i dette innlegget.
Jeg surfet gjennom Facebook i går kveld og kom over denne fantastiske lille videoen av en Doberman Pinscher, Laser Pointer, og jeg er ikke sikker, men jeg kommer til å si at noens yngre bror. Som jeg påpekte i tittelen, minner denne lille videoen meg om meg, min eldre bror og torturen han satte meg gjennom da vi var barn.
Dessverre hadde jeg noe problem med å laste ned animasjonen, men bare klikk på denne lenken: Doberman og Laser Guideline eller klikk på stillbildet nedenfor:
Doberman Pinscher vs laserpekeren

Likte du den videoen? Jeg føler meg dårlig for ungen som sparker tilbake på sofaen. Jeg føler meg også dårlig for Doberman med de kirurgisk beskjære ørene. Uansett, jeg håper du gleder deg over denne lille videoen
Har du sett noen morsomme kjæledyrhundvideoer? Hvis du har sendt oss lenken, og kanskje vi legger den til valpen på treningsnettstedet.

Toppvalg for valpene våre
Beste valpeleketøy vi liker: Calmeroos valpeleker m/ hjerteslag og varmepakker – best for nye valper. hjelper til med å lette angsten i deres nye hjem.
Beste Pet Dog Chew We Like: Bones & Chews Bully Sticks – Alle valpene våre elsker å bite, nippe og tygge. Vi elsker å bruke mobberpinner for å hjelpe til med å avlede denne uønskede atferden.
Beste kjæledyrhund-godbiter vi liker: Crazy Pet Dog Train-Me Treats-Vi bruker disse som våre høye verdi godbiter for våre guide pet hunde valper.
Beste fersk kjæledyrhundmat vi liker: bondens kjæledyrhund – For et par måneder siden begynte vi å mate Raven Fresh Pet Dog Food og hun elsker det! Få 50% avslag på ditt første kjøp av bondens hund.

Sjekk ut mange mer av favorittene våre på vår nye valpesjekkliste.

Uncategorized

Å kalle alle unge feline -diktere

Ikke bekymre deg, den oppmerksomme kattedyret blir ikke til en poesiblogg, selv om vi nettopp kjørte T. S. Eliot sitt berømte dikt, Namring of Cats, i gårsdagens innlegg.

I dag vil jeg fortelle deg om en konkurranse sponset av Pets Add Life -kampanjen samt American Pet Products Association. Dikt blir nå akseptert for den fjerde årlige kjæledyren tilfører liv for barns poesiekonkurranse. Konkurransen er tilgjengelig for traineer i klasse 3 med 8.

Det er enkelt å komme inn. Barn blir bedt om å komponere et dikt om kjæledyr – hva de liker med dem, gledene de bringer – og publiser det på nettet, eller send sitt endelige dikt samt innsendingstype til: kjæledyr legger til liv, 661 Sierra økte Dr., Reno , NV 89511. Fristen for innleveringer er 31. januar 2012 klokken 17:00 EST.

I tillegg er instruktører innen konkurransegradnivåene velkomne til å integrere denne nasjonale konkurransen i leksjonsplanene sine, samt sende inn dikt i ett oppføring, på vegne av klasserommet.

En trainee fra hvert klassetrinn (6 totalt) landsdekkende vil vinne et gavekort på $ 250 for PET-produkter, samt en “baksinje” i en nasjonalt sirkulert publikasjon. I tillegg vil de seks vinnende studentenes klasserom hver vinne et stipend på 1000 dollar for å bruke på PET Associated Education.

Du kan sjekket ut noen av fjorårets vinnende dikt her.

For mer info om poesikonkurransen, vennligst gå til kjæledyrene Legg til Life.

Denne publiseringen er sponset av Pets Add Life -kampanjen samt American Pet Products Association. Kjæledyrene legger til online -kampanje sprer ordet om fordelene så vel som gleder ved kjæledyrseierskap. Gå til Pal’s Facebook -side, publiser bilder av kjæledyrene dine, samt bli med på samtalen!

Foto: Istockphoto

Ingrid King

Du kan også like:
New Zealands beste: Hjelp Feline Feel Young nok en gang

Spør Feline Doc: Regelmessig oppkast, katter så vel som små barn, hyperestesi, samt mer

Ringer alle hoppårskatter

«Martha Stewart Double Feeder i tillegg til å mate Mat Giveaway -vinneren
Produktgjennomgang: Hele livsfryset tørkede godbiter »

4 kommentarer om å kalle alle unge kattediktere

Marilia sier:

13. oktober 2011 kl. 20:05

Stor kampanje!

Svare

Caren Gittleman sier:

13. oktober 2011 klokka 08:03

Fabelaktig konkurranse/kampanje… .Tweeted så vel som Facebooked!

Svare

Ingrid sier:

13. oktober 2011 kl. 13:14

Takk for at du delte dette, Caren!

Svare

Max dynen Feline sier:

13. oktober 2011 klokken 05:34

Høres ut som en fantastisk konkurranse.

Pawhugs, maks

Svare

Legg igjen et svar
E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. nødvendige felt er merket *
Kommentar *
Navn *

E -post *

Ved å legge igjen en kommentar, er du enig i innsamlingen av dataene dine på dette nettstedet i henhold til vår
Personvernregler.
*

Gi meg beskjed om oppfølgingskommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å kommentere.

Δ

Uncategorized

Trygge leker for katten din

Hva skal jeg leke med i dag?

Det er hundrevis av katteleker på markedet, og som alle som eies av en katt vet, er det ingen måte å fortelle med sikkerhet hvilket leketøy som vil glede katten din, eller hvilke som vil generere en rask sniff, etterfulgt av et blikk på forakt og en dreid hale. Så hvis du er som de fleste katteforeldre, vil du fortsette å ta med leker hjem i din søken etter å underholde og ødelegge dine feline -anklager.

Når du handler etter katteleker, er det viktigste sikkerhetsfaktoren. Cat Toy Safety kommer virkelig ned på en ting: Hvis den kan svelges, er det farlig.

Dette betyr å holde seg borte fra leker som har små deler som kan løsne under en energisk lekesession. Alt med limt på deler, metallstykker, dusker eller strenger skal være et nei-nei. Noen ganger kan du fjerne disse delene (som er slik Amber endte opp med mye av det vi kaller “blinde og døve mus” – når de limte på øynene og ørene er fjernet, blir disse musene til perfekt trygge leker). Men det er alltid best å finne et leketøy som ikke krever fjerning av løse deler.

Leker med strenger og gummibånd kan være morsomme for katten din så lenge du fører tilsyn med lek. La aldri disse lekene med katten din være uten tilsyn-gummibånd kan sløyfe seg rundt kattens nakke og kvele henne, strenger kan tygges og inntakes, og kan presentere en livstruende nødsituasjon hvis strengstykket vikler seg rundt kattens tarm.

Så hvilke leker er trygge for katten din?

Amber elsker alt som er fylt med kattemynte. Jo færre pryd, jo bedre. En flott kilde for enkle og trygge katteleker er musefabrikken – de har et bredt utvalg av morsomme leker, og kattemynten deres er alvorlig potent.

Kong -linjen med katteleker tilbyr mange morsomme og trygge valg også, du kan finne en prøvetaking i den bevisste kattebutikken, og du vil også finne dem i mange dyrebutikker.

Interaktive katteleker er veldig moro for deg og katten din – når alt kommer til alt, hva er morsommere enn en streng lekeøkt med kattungene dine? Noen av disse interaktive lekene, for eksempel fjær teaseren (et fjærleketøy på enden av en streng) krever tilsyn på grunn av strengdelen, men de kan gi timer med moro for katt og menneske.

Selvfølgelig er det mange valg for leker som ikke krever en tur til dyrebutikken – papirposer, esker, tomme toalettpapirruller, eller til og med bare et vattet stykke papir kan være like gøy for katten din som dyre, kjøpte leker.

Uansett hvilket trygt leketøy du velger for katten din, ha det gøy!

Ambers nåværende favoritt er et uklar krabbelignende leketøy på enden av en lang uklar streng. Hun tillot meg å filme henne i noen sekunder mens hun lekte med det:

httpv: //www.youtube.com/watch? v = uuienptmc-w

Hva er noen av kattenes favorittleker?

Ingrid King

Du kommer kanskje også til å like:
Cat Toy Safety: Hva du skal se etter i et trygt leketøy

5 hjemmeobjekter som lager flotte katteleker

Hold kattene dine trygge og glade på Halloween

«Livstimer fra kjæledyrene våre
Animal Magnetism Giveaway -vinner! »

6 kommentarer til trygge leker for katten din

Anita McCormick sier:

27. januar 2010 klokka 11:33

Hei Ingrid,

Takk for at du førte dette til alles oppmerksomhet!

Da katten min Henry var en liten kattunge, fikk han seg helt sammenfiltret i et veldig tøyelig elastisk bånd som var festet til toppen av dørkarmen og hadde et utstoppet katteleker på enden. Han ville sannsynligvis ha kvalt seg hvis noen ikke hadde vært der for å redde ham.

Jeg tror noen katteleker (spesielt den typen produkt) burde komme med en advarselsetikett som advarer katte- og kattunge foreldre om bare å gi dem til pittingen deres når vi er der for å føre tilsyn med leken deres!

Anita McCormick og Henry, Feline Fiber Artist

Svare

Ingrid sier:

26. januar 2010 kl. 12:16

Hvor søt den Merlin fortsatt elsker ekornleketøyet sitt fra da han var kattunge, Layla. Coco høres ut som om hun ikke ville ha problemer med å finne ut hva hun skal gjøre med et “live” fjærleketøy.

Svare

Layla Morgan Wilde sier:

26. januar 2010 klokka 11:52

Merlins favorittleketøy er Ratty Old Squirrel fra da han var kattunge for femten år siden! Han har også samling av bamser. Søsteren hans Coco liker noe med fjær, ideelt sett fortsatt knyttet til en levende fugl … bare tuller?

Svare

Ingrid sier:

25. januar 2010 kl. 14:01

Debbi, jeg glemte flaskehetter. gulvhockey !!!

Tamara, Amber sier takk!

Svare

Tamara sier:

25. januar 2010 kl. 12:52

Ah, Amber er en vakker jente? Takk for påminnelsene om sikkerhet i Kitty Toys!

Svare

Debbi Docherty sier:

25. januar 2010 klokka 10:09

Jeg er ganske selektiv om lekene jeg gir kattene mine, spesielt små kattunger. Alt som har potensial til å bli inntatt er uaktuelt. Deres mest favoritter er alle typer mus som kan bæres i munnen og hva som helst med en fjær på seg. Ja, noe så enkelt som en papirpose (ikke bruk plast) vattet papir, eller en flaskehette vil fungere helt fint også. Takk Ingrid, utmerkede poeng.

Rnull

Uncategorized

Du vil ikke glemme Sissy når du ser henne i Westminster lydighetsring

med et navn som Sassy Sissy, det skal ikke være uventet at eieren hennes karakteriserer henne som “en liten spitfire.”

Sissy hadde “min spesielle jente” -utseende for eieren Donna Hartwig. Foto av Debbie Fields

“Det fanger hennes personlighet og hennes drivkraft fullstendig,” sier eier-handler Donna Hartwig, fra Big Rock, Ill., Av den 10-pund Jack Russell Terrier/Miniature Dachshund/Komondor Mix, den ensomme allamerikanske hjørnetann i et felt av felt 24 Konkurrerer i det tredje årlige Masters Obedience Championship på Westminster mandag 12. februar.

“Jeg er ikke sikker på Komodor -delen av DNA -testen,” sier Hartwig, “fordi det er en ganske stor hund. Det eneste som er stort med henne er hennes holdning. ”

Den 5 år gamle Sissys historie kan skilte med en filler-til-rike aksent. Hun ble adoptert i 7 uker gammel fra en fest i Sør -Illinois i 2013. “Hun hadde det skrapete, lille Mutt -utseendet,” husker Hartwig, “som sa ta meg hjem. Jeg kunne bare ikke legge henne igjen. ”

Og siden den gang har paret vært på et raskt spor sammen.

For Hartwig, en tidligere Newfoundland -eier/behandler, representerer Sissy en betydelig avgang i størrelse og temperament. “Jeg kunne sannsynligvis passe seks av kassene hennes i en nyvundlandstørrelse.”

Den lille allamerikanske hjørnetannen bringer tilbake hantelen under en treningsøvelse. Foto av Debbie Fields.

Hun har alltid tatt hundene sine gjennom lydighetsklasser fordi hun så det som et eieransvar for å holde dem håndterbare i offentligheten. “Sissy var så full av energi at jeg visste at jeg ikke kunne kaste bort tid på å kanalisere den i beste retning.”

I en alder av 5 måneder hadde hun Sissy påmeldt seg i begynnelse av lydighet, hvor hun fikk grunnleggende grunnlag. Syv måneder senere mottok den lille tornadoen sin hjørnetannsegenskapsbetegnelse på sin første bursdag.

”På det tidspunktet valgte jeg å prøve meg på å konkurrere med henne. Først trodde jeg at jeg bare skulle få en CD -tittel. Etter tre show og tre førsteplasser, oppnådde vi det. Deretter gikk vi etter CDX -tittelen, som viste litt vanskeligere. Det brede hoppet var spesielt utfordrende for henne på show, selv om hun ikke hadde problemer med det i trening. ”

Gå inn i trener Dave Parison, fra Plano, Ill. Med sin stadige innflytelse rullet Hartwig og Sissy igjen. Tre førsteplasser senere hadde de en ettertraktet CDX -tittel. ”Jeg hadde det gøy, likte utfordringen og bygde et utrolig bånd med denne lille karakteren. Hun stolte på meg, og det bekreftet ganske enkelt at hunder er så utrolig smarte, forberedt på å glede oss og glede meg over å gjøre det. ”

Denne stole på og bindingsprosessen har tatt paret videre til UD, UDX-titler og til rampen til en ettertraktet Otch. “Jeg må fremdeles klype meg,” sier hun, “jeg kan ikke tro at tre år senere har vi kommet så langt etter å ha tenkt at jeg opprinnelig bare ville se om vi kunne oppnå en lydighetstittel.” I følge American Kennel Club var Sissy den fjerde hunden med blandet rase som fikk en UDX-lydighetstittel.

Sissy ser ut til å fortelle yngre – og større – husmann, JJ, ikke rote med leketøyet mitt.

Å holde Sissy skarp er en pågående prosess. De to toget med Parison Weekly og annenhver uke på to klubber 50 minutter unna. “Det er viktig å trene og bevis på flere steder,” legger Hartwig til.

Sosialt samspill kommer lett for Sissy. Hun hilser til familie og venner hjemme på en rullende måte. ”Jeg lærte henne et triks for å løpe opp kroppen min og inn i armene mine. Jeg må se henne fordi hun i noen tilfeller blir så begeistret for å se dem at hun tror hun burde gjøre det samme med dem. ”

Westminster -opplevelsen vil være en første for både Hartwig og Sissy. “Det er en stor scene der ute for denne lille hunden,” sier eieren, “men jeg tror hun vil akklimatisere seg bra.”

Sissy bor sammen med Lily, en `13 år gammel dachshund, og JJ, en” motbydelig “ung Golden Retriever-valp. “Hun vil gjerne at jeg gir ham tilbake, ettersom han er en skadedyr og alltid vil bryte og spille. Han kan være litt overveldende til tider, men Sissy er fortsatt sjefen. ”

Den reduserende hundens utnyttelser har ikke vært begrenset til showringen. Hun dukket opp i en komo -rolle i den romantiske komediefilmen 2016, “Hvem får hunden?” Med hovedrollen i Alicia Silverstone, med tre andre pooches.

Den ble skutt i en park i Chicago på en kald januardag. ”Vi ble forventet å bli filmet klokken 07:30, men snart ble tiden endret til 9 og til slutt klokka 15.00. Så de satte oss opp i en kirkekjeller til de var klare for oss, ”husker Hartwig. “Det var så kaldt at de fikk meg til å stå foran en stor varmeovn for å holde sissy varm, selv om jeg hadde henne pakket inn i et teppe.”

Den 10 pund allamerikanske hjørnetannen flyr over et hinder under en smidighetspraksis

Lydighet er ikke parets eneste fokus. De er også involvert i smidighetskonkurranse og trikstrening. “Lydighet er våre mange utfordrende. Å være dyr er som barn, du vet aldri hva de skal gjøre når de kommer i ringen. I noen tilfeller overrasker de deg med en ny gjengivelse av øvelsen de hadde perfeksjonert i TRAIning klasse. Jeg erkjenner og berømmer hundene mine når de gjør en oppførsel jeg liker i hverdagen. Det hjelper dem å vite hvordan jeg liker at de skal oppføre seg og resulterer i mindre korrigerende trening senere. ”

Vil Sissy ta en bit av det store eplet? hvem vet? Men, Hartwig smiler, “Dommerne sier alltid at hun får søthetspunkter når vi går inn i lydighetsringen. Jeg vil bare at dette skal være en morsom, livstidsopplevelse med gode minner for oss begge. ”

Uncategorized

Hunden min liker slangen – tankeløs torsdag

hunden min liker slangen – tankeløs torsdag

Sist oppdatert 3. juli 2015 av valpelekkasjer 7 kommentarer
Hunden min liker slangen – tankeløs torsdag

x

Hun kan ikke få nok

Jeg er ganske sikker på at hun ville lekt med slangen i timevis hvis jeg lar henne. Kanskje jeg bare skulle få en sprinkler i tillegg til å slappe av med en fin flott drikke mens Laika løper rundt. Hun kan virkelig være tenkt på en rusavhengig. Hver gang hun er inne i tillegg til at hun hører kranen slå på, hopper hun opp i tillegg til å sutre på døren.

Få det til å gå igjen.

Hver gang jeg slår av slangen, gjør hun dette så godt som jeg føler meg skyldig hver eneste gang; Selv om det er til hennes eget beste. Hvorfor trenger moroa noen gang å ta slutt?

Den tankeløse torsdagsbloggen Hop arrangeres av Ruckus The Estie så vel som som om en Husky

Anbefalt lesing:

Administrere leddgikt – Jeg savner å spille frisbee med hunden min

Jeg motiverte de fleste av hundene mine dårlige vaner

8 enkle metoder for å behandle hunden din i helgen

Uncategorized

Neste trinn: Bedriften din kjører på sjampo (bare trykk)

av Dave Campanella
24. oktober 2013

Denne korte artikkelen er bare skriv ut. Abonner her!

Total

0

Aksjer

0

0

0

0

0

Annonser

Omsorg for gamle hunder: Ta vare på senior Canine

Omsorg for gammel hund

Gammel hjørnetann er trofast

Selv om hunden din kanskje bremser litt, er det ingen grunn til at de senere årene ikke burde være noen av hans mange givende. Tross alt er han klokere så vel som eldre, og med vanlig veterinæroppmerksomhet, daglig pleie og riktig ernæring, kan senior hunden din fremdeles oppleve et veldig lykkelig, sunt liv.

Du kan imidlertid ikke se bort fra det faktum at hundens kroppstilstand vil endre seg etter hvert som årene går. Viktige kroppsfunksjoner, vanligvis tatt for gitt, kan begynne å bremse eller funksjonsfeil.

Akkurat som mennesker begynner sansene etter hvert å bli dårligere, noe som fører til nedsatt syn, hørsel, smak og lukt. Appetitten kan avta og veldig gamle hunder blir vanligvis tynnere, med skuldrene og ryggraden blir mye mer fremtredende.

Hvor gammel er hunden din?

Hunder er vanligvis eldre enn vi tror de er, spesielt når vi har hatt dem som valper og alltid har vært vant til deres energiske oppførsel. Det er alltid vanskelig å gjette en hundens alder, spesielt når det er betydelige forskjeller mellom raser. Typisk sett lever små hunder lengst, mens store raser har relativt korte levetid (for eksempel en fantastisk dansk

I tillegg til en hundes rase, påvirker spesielle livsstilselementer – som kosthold, trening og medisinsk historie – hvor lenge en bestemt hjørnetann vil leve.

Når hunder eldes, blir det vanskeligere å ta vare på dem. Eiere av aldrende hunder bekjemper ofte kjæledyrs demens og inkontinens – og surfer gjennom labyrinten av helsetjenester.

Veterinæratferdist Nicholas Dodman er sinnet til dyreatferdsdelen ved Tufts Cummings School of Veterinary Medicine og har jobbet sammen med aldrende valper i flere tiår. Han uttaler at eldre alder ikke er en lidelse, men et livspunkt for både eiere og dyr å bla gjennom.

Dodman samarbeidet nylig sammen med andre veterinærer fra Tufts University i tillegg til forfatteren Lawrence Linder til en referansehåndbok for eiere av eldre hunder, også kjent som god gammel hund: ekspertveiledning for å holde din aldrende hjørnetann sunn, munter og komfortabel.

Dodman kombinerte Fresh Airs Dave Davies for å få en dialog om de mest effektive metodene for å passe på dine eldre hunder gjennom sine gylne år, til og med berøre fag Care of Healthcare.

Grunnleggende behov for gamle hunder

En av de grunnleggende tingene eierne vil trenge å lære om å forbedre eldre kjæledyr, uttaler Dodman, er at eldre hunder typisk er mye mer følsomme for ekstreme temperatursvingninger på grunn av endringer i deres egen metabolisme.

“De er virkelig som eldre mennesker,” avklarer han. “Eldre er ofte individene som er de som er frysende på de frysende staver eller tegn på varme. De er ikke i stand til å termoregulere. Så vi bør vurdere det ved å sørge for at de har et slags teppe som etterbehandling eller kontrast for å holde dem komfortable og holde dem utenfor så lenge i kaldt vær.

Det samme gjelder for varme. Du ønsker virkelig ikke å la dem være fra plenen, spesielt bundet opp i en veldig varm dag. De kunne dehydrere. De er ikke i stand til å håndtere temperaturforskyvningen, og det er en oppskrift på feil. ”

Dodman oppfordrer også til å moderere trening for eldre hunder, fordi lunge og hjertefunksjon utfører forverres. Han advarer eiere om at kjøper hjørnetann mat pakket spesielt som en “senior diett” til kjæledyrene sine.

“Selv om det er flere lovgivninger som styrer hva som inkluderer en valpemat, og selv om det er retningslinjer og anbefalinger om hva som skjer i kjæledyrmat, er det ingen ekte juridisk nødvendighet eller definisjon av nøyaktig hva som utgjør A’enior ‘kjæledyrmat,” uttaler han . “Så de er der ute – essayet er imidlertid utrolig varierende.”

For å sikre at hundens kosthold er egnet, hevder Dodman å snakke med veterinæren din før du introduserer litt ny mat i kjæledyrskålen din. I tillegg anbefaler han å sjekke med veterinæren din når kjæledyret ditt ser ut til å være overvektig – fordi overflødig vekt kan påvirke kjæledyrets felles helse.

“Den store massen eller vekten av denne hunden vil anstrenge leddene lenger,” uttaler han. “Du kan vanligvis få en fantastisk lettelse [fra leddsmerter] i tilfelle det er mulig å gå ned til hans bekjempende vekt”

Livets omsorg for eldre hunder

Anther -problem for mange eiere, States Dodman, er tingen å gjøre hvis kjæledyret deres mottar en terminalforstyrrelse. Kreft dreper 500 000 valper per år fra USA og påvirker halvparten av alle hunder eldre enn et tiår.

Men å identifisere om å kurere kreft aggressivt er problematisk for mange kjæledyrseiere, sier Dodman, fordi det er mange ting å tenke på: prisen på terapi, et kjæledyrs livskvalitet etter behandling, hvis middelet er ubehagelig og hvor lenge en Pets liv kan forlenges.

“Hvis du som et eksempel hadde detEn ganske ikke -invasiv prosess som ikke sannsynligvis ville indusere kjæledyret ditt en fantastisk irritasjon, og det hadde kommet til å skaffe ham ytterligere seks uker, og du har kanskje råd til dette middelet – og folk seks uker har vært kaliberliv i stand til å bruke det? ” Sier han. ”På baksiden, ganske enkelt for å hente ut en tilstedeværelse. … Noen mennesker, jeg har forstått fra fortiden … har fullført dette.

Eiere, sammen med arbeidende veterinærer, har gått etter steg etter trinn, selv om du faktisk er på motorvei til ingensteds. I tilfelle valpen er i kroniske smerter og ikke trenger borte, lurer jeg i noen tilfeller at visdommen i tilnærmingen. ”

Eldre hunder kan også utvikle kognitiv dysfunksjon i hjørnetann, sier Dodson, ”det tilsvarer Alzheimers sykdom.

“Som hos mennesker, er det en bestemt konstellasjon av signaler som ikke er regnskapsført for kroppslig funn eller lidelse,” uttaler han. ”Det er en diagnose av uorden eller retningslinje utenfor. For å gjøre identifikasjonen er det en viktig graf på Pfizer Animal Health -nettstedet der den deler tegn på at en hjørnetann kan ha.

Skulle du ta eksamen og deretter ta eksamen en måned etter, og oppdage mengden signaler øker, er det en enestående indikasjon på at du handler om Alzheimer Trail ”

Endelig kan det være en tid i valpens liv der han kan signalisere ved sin oppførsel at det er på tide å gå, sier Dodman.

“Vi lytter oppmerksomt om hva folk forteller oss om valpes liv, og vi ser også nøye på valpen,” uttaler han. “Hvis de har nådd et stadium der de har gitt opp – de er i hovedsak glødende, ikke elsker livet, ikke koser seg, ikke sosialt samvær, har ikke reagert på noen midler, redusert interesse for mat og samfunnsinteraksjoner – og ingenting annet du kan Do kan bringe dem tilbake, så du må tro veldig alvorlig om hva som er livskvaliteten din ”

Hvordan du kan evaluere hunden din

“De større hundene lever mer, og ganske store raser bor ganske kort levetid. I tilfelle du velger en eldre hund, kan det være lurt å multiplisere eller så for å produsere tilsvarende år og også for mindre hunder – oppgi mellom 10 eller til og med 15 kg – som mengden synker. slik at du multipliserer for å produsere tilsvarende. ”

På fôringsbordskrap

“Kjæledyret mitt får utklipp av bord, og jeg er glad for dette. Du kan imidlertid ikke gjøre så for mye. Det må kontrolleres, spesielt når hjørnetann virkelig er på et kostholdsregime. Du kan virkelig rote dette ved å konsumere en overdreven mengde mat. Kjæledyrmat er ganske godt utviklet for å tilfredsstille alle kravene til karbohydrater, protein og fett og hver og en tilsetningsstoffene de trenger.

Jo større av noe annet du gir dem det mye mer du er i stand til å ubalanse denne ligningen – du trenger ikke en hund som sitter i møte med skrivebordet og ber gjennom måltidet. ”

På leddyr leddgikt hos gammel hund

“Oftest oppstår leddgikt på grunn av noen få tilstand valpen hadde, da den hadde vært ganske ung som har kommet frem. 1 Tilstand, som et forekomst, er hoftedysplasi, der kule- og sokkelleddet til hoften ikke er riktig kongruøs av den grunn av lårbenets sinn er mye mer feilformet og passer ikke riktig i stikkontakten.

Så det er litt som går rundt og i løpet av flere tiår finner du disse slitasjegiktendringene som du kan se i en røntgen. Det er som om det er korrodert og det blir stadig mye mer ødeleggende. ”

‘God gammel hund’ – utdrag

Selve tanken på en valpes ”gamle tid” er relativt ny. Det var ikke så mange generasjoner tidligere at valper mest ble sett som pragmatiske ansatte, ikke-sentient critters avlet for å opprettholde en flokk sauer på grunnlag av sted byttedyr. Ideen om en hjørnetann ved hjelp av en intim, fornøyd alderdom ville ikke vært tenkt.

Hunder er fullverdige medlemmer av familien, og bruker en kraftig gjensidighet av oppfatningen mellom eier og kjæledyr-så langt slik at etterforskningen har vist at bruk av en valp i huset reduserer blodtrykket og følgelig faren for hjertesykdom.

Hundeeiere rapporterer også forbedret psykologisk velvære, hovedsakelig tilskrives reduserte følelser av ensomhet og isolasjon, i tillegg til en nedgang i angst. vi vet alle; Mange mennesker nummer én av dem.

Visstnok vokser mange av disse positive forholdene i forbindelsene folk vokser med kompisene når tiårene går. Det er mye mye mer rolig, mye mer utdannet, om en eldre hund, en som har mye energi. En valp du har hatt i over bare et lite antall tiår, kan bare vite at du har plass til humøret ditt.

Det er klart, det er også ytterligere fortrolighet med en valp du har kjent en god stund. Hvordan befester obligasjonen aldri etter en firbenet kompis til syv, syv, tolv år? Etter størstedelen av et tiår eller mye mer ble brukt på å pleie forbindelsen med å hjelpe valpen å vokse ut av en ”baby” som måtte utdannes rytmene i thE hus til en moden sjel som kan lese din disposisjon og forsyningskomfort, sikkerhet eller bare eksepsjonelt selskap når det er nødvendig.

Kanskje har du og din eldre hjørnetann observert at barna kommer tilbake til skolen sammen, sørget over en reduksjon, flyttet eller til og med taklet et yrkesskifte. Visstnok har du tatt turer fra hverandres side, sett foretrukne TV -serier, møtt hverandre etter en lang dag til side og blitt en betryggende tilstedeværelse for hverandre.

Under evalueringer og andre besøk ser vi nærheten over hvordan de menneskene samhandler med sine seniorpartnere. Det er et komfortnivå, noe som kan tas for gitt, som ennå ikke er til stede som involverer individer og hundene deres.

Ta inn blandingen et kjæledyr er så naivt, så absolutt aksepterende og hengiven, og det er ikke på noen måte uventet at selv de mest utfordrende blant oss kan flyte tårer på ideen om at en trofast følgesvenn kommer på i årevis. Slike følelser tvinger oss ikke softies eller rare; Det etterlater oss individuelle. Det er bare et tegn på at vi er klare til å reagere på hver av atmosfærens dybde som en følgesvenn Canine kan fremkalle.

Ikke rart at det har blitt viktig for folk å forbedre ikke bare valpens liv, men også kjæledyrets helselengde, og skifte hva det må bli geriatrisk. Fra tallene antyder “geriatrisk” at poenget der 75% av den forventede levetiden har gått. Den fantastiske nyheten – nøyaktig hva denne romanen handler om – er at det å passere det landemerket ikke mye mer betyr ”i fjellet.” Komplekse forbedringer i veterinærmedisinske teknologier hjelper hunder med å holde seg montør i mye mer når de oppnår eldre aldre, så komprimering av den totale tiden en valp sannsynligvis vil være svak eller urolig før de når avslutningen på eksistensen.

Som sølvhårede kvinner og menn i syttitallet og åttitallet drar og hvite vannferie og bidrar med aktive, tilfredsstillende liv-noe som stort sett var utenkelig-tolv-, to-og også seksten år gamle hunder er nå Kunne fortsette å sette pris på deres typiske løp sammen med shenanigans med støtte fra moderne veterinærmedisin.

Tegnene på doggy aldring (gammel hund)

Den mange nyttige måten å fortelle om hjørnetannen din blir gammel er å observere hans eller hennes oppførsel og utseende. Enkelt sagt, hvor gammel opptrer hjørnetannen din, ser og føler?

Energinivået begynner å redusere gammel hund

Opplever åpenbar stivhet i leddene og vanskeligheten med å stå opp etter å ha ligget, eller etter en lang spasertur.

Tykkere, mindre smidig hud. Røffere og tynnere frakk, med skallede flekker eller hvite hår.
Døvhet, avslørt av en unnlatelse av å svare på kommandoer eller kalle navnet deres.
Tann- og tannkjøttforhold – Se opp for mat som blir droppet eller overdreven spytt og tapping ved munnen. Hevelser under øyet kan være tegn på abscesser med tannrot og trenger veterinæroppmerksomhet.

Vorter, fete klumper og til og med svulster kan vises. Sjekk disse med veterinæren din, da tidlig oppdagelse kan redde hundens liv.

Tegn på gammel hund

Overdreven tørst og hyppig eller ukontrollert vannlating.

Forvirring eller unnlatelse av å gjenkjenne omgivelsene.

Redusert appetitt.

Depresjon, ulydighet og tidvis ødeleggende atferd.

En disig, blåaktig rollebesetning på øynene, som er normalt og vanligvis ikke hindrer synet. Imidlertid kan den disige, hvitaktige veksten av grå stær føre til blindhet. Veterinæren din kan hjelpe deg med å skille forskjellen.

En tendens til å sove mye mer om dagen, men sover mindre om natten. Noen hunder kan skaffe seg rundt huset om natten på grunn av ømme ledd, senilitet eller til og med ensomhet.

Vektinnhenting – et spesielt problem med seniorhunder.

Dagen kommer når du begynner å oppdage tegn på alderdom [se boks], men det innebærer ikke at du må pakke hjørnetannen din i bomullsull og begynne å bekymre deg. Du trenger bare å justere rutinen din og ta noen forholdsregler.

Riktig medisinsk behandling av gammel hund

Vanlige sjekk er en bør for eldre hunder. I tillegg til årlige vaksinasjoner og undersøkelser, snakk med veterinæren din om spesiell geriatrisk skjermin

PETMEDS® Regulering av blodsukkernivå i kjæledyr (Diabetes)

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddhismore25

Stadig antall hunder så vel som katter får diagnosen diabetes mellitus, som i de fleste situasjoner i begge typer skyldes et familiemedlem mangel på insulinproduksjon i PET. Dette kan ha mange triggere fra kosthold til sekundære komplikasjoner fra sykdom som pankreatitt, hormonell sykdom som Cushings sykdom eller genetisk opprinnelse. Når en diagnose av diabetes stilles ved å dokumentere både høyt blod og urinsukker, startes de fleste kjæledyr vanligvis på en av de mange tilbudte typene insulin.

Etter mentor dyreforesatte om insulininjeksjoner, er det imidlertid langt mer som må gjøres over lang tid for å prøve, så vel som å sikre ideell helse og velvære for deres diabetiske dyrekamerater. I mange år har veterinærer avhengig av å måle blodsukkernivået hele dagen etter AM -insulininjeksjon på Animal Hospital, først ofte etter diagnosen de kommende ukene så vel som måneder. Vanligvis produseres en 12 til 24 timers sukkerkurve, samt forslag til insulindoseringsjusteringer gjøres.

De siste årene ble det tilbudt en blodfruktosamin -test som er en enkelt blodmåling som gjør det mulig for veterinærer å vurdere det typiske blodsukkeret de tre foregående ukene. Imidlertid har begge disse metodene en rekke mangler, inkludert ikke regnskap for hverdagens svingninger i blodsukkernivået. Spesielt i en veterinærsykehusatmosfære kan mange faktorer fra kostholdsinkonsekvens til emosjonell stress påvirke nøyaktigheten til disse sukkerkurvene. I løpet av det siste året kjøper nå flere dyrehåndterere som nå kjøper blodsukker-dingser for å spore hjemmet for blodsukker for å muliggjøre mer presis administrering av kjæledyrene deres, samt justeringer av doser av veterinæren.

Veterinærer kan lære klienter å få en reduksjon av blod fra forskjellige kapillærsteder på kroppen fra ørene til de orale slimhinnene til områder på putene for å bestemme blodsukkernivået hjemme. Med disse nyere teknologiene er sukkernivåene mye bedre i stand til å overvåkes, så vel som diabetiske komplikasjoner som grå stær, nevrologiske problemer samt sekundære infeksjoner kan minimeres og/eller mye bedre håndtert over tid.

Uncategorized

Hvor gamle kan hunder være å ha valper – så vel som nøyaktig hvor gammel er så godt gamle?

Denne publiseringen kan omfatte tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra virksomheten som er omtalt i dette innlegget.
Å ha en forventning om hjørnetann velkommen til et nytt kull inn i verden er noe av det største en hundeeier kan oppleve.
Hvis du er forberedt på å oppleve alle gledene ved doggy graviditet, lurer du kanskje på: kan hunder være like gamle for å bli gravide, samt nøyaktig hvor gamle kan hunder fremdeles ha valper?
Jeg var ekstremt overrasket over å finne at hunder aldri er så godt gamle å ha valper!
Jøss, du sjekket ut at riktig – faktisk er det ikke noe som heter doggy overgangsalder, så vel som hunnhunder går i varme i hele livet.
Selv om hunder naturlig er i stand til å avle i tillegg til å ha valper godt i sine seniorår, innebærer det ikke at de burde gjøre det.

Graviditet kan være vanskelig selv for unge hunder som er i deres førsteklasses, men eldre hunder har en mye høyere fare for helse- og velværeproblemer så vel som dødfødte valper.
Enten du vil ha en ny valp eller du er en oppdretter som tror på å trekke deg med hundene dine, er det viktig å tenke på alderen til din mannlige så vel som hunnhunder før du avler dem!

Rask tips: Hvis du skal ha et kull med valper, må du sørge for at du har alle nødvendige valpemateriell. Vårt 1 valpeprodukt Vi foreslår at du sender hus med alle nye valpeeiere er Calmeroos Puppy Heartbeat Toy.
I denne artikkelen vil jeg fortelle deg hva du krever for å forstå om ansvarlig avl samt fruktbarhet i hunden.
Hva er den eldste alderen der en hjørnetann kan ha valper?
Før jeg drar noen form for enda mer inn i temaet når er en hjørnetann i tillegg til å ha valper, la oss berøre emnet når det er en hjørnetann tenkt på å være senior i krav til spesiell omsorg.
Å vite at poochen din er en eldre innbygger, vil hjelpe deg med å identifisere om den er risikofri og egnet for at hjørnetannen din forventer helt førsteplass.

De fleste hunder går inn i sine seniorår når de er rundt syv år gamle; Imidlertid er aldringsprosessen noe annerledes for lite så vel som hunder med store raser.
En liten Chihuahua, for eksempel, er tenkt på en senior når de fyller 11 år. På den annen side er det tenkt en stor rase som en stor dansk for en senior når de er fem år gamle.
Aldringsforskjellen mellom mindre så vel som større raser er først og fremst på grunn av deres størrelse. En rekke studier har bekreftet at større raser har en tendens til å eldes mye raskere enn deres mindre kolleger.
Derfor, nøyaktig hvor gammel er så godt gammel for en hjørnetann å ha valper er direkte assosiert med størrelsen på den spesifikke hunden.
I motsetning til mennesker, forblir kvinnelige så vel som hannhunder teknisk fruktbare hele livet. Imidlertid avtar fruktbarheten deres så vel som evnen til å hvelge friske valper når de blir eldre.
La oss se på hvilken aldershunder kan ha valper, med hannhunder.
Hva er den eldste alderen en mannlig hjørnetann kan si valper?
En sunn mannlig hjørnetann kan fremdeles bli valper frem til ekstremt alderdom. Faktisk vil mange ekspertoppdrettere trekke seg tilbake hannhunder mye senere enn kvinnene sine.

I henhold til AKC -regler kan du registrere et kull med valper som ble satt av en mannlig hjørnetann som ikke var mye mer enn 12 år gammel på parringstidspunktet.
I praksis vil mange pålitelige oppdrettere trekke tilbake hannhunder når de er mellom 10 så vel som 12 år gamle.
Bare siden en hann hund er over 12, innebærer imidlertid ikke at han ikke er i stand til å sive valper. Eldre hannhunder er fremdeles i stand til å impregnere kvinner, men de er ikke så fruktbare som de når de var, så godt som kan kreve mye mer forsøk på å få en kvinnelig hjørnetann gravid.
Alder er bare ett av en rekke elementer som påvirker en hannhjøringshunn for å si valper. Alderen der en hannhalda kan ha valper på samme måte avhenger av høy kvalitet så vel som mengden av sædcellene.
Så mange ekspertoppdrettere vil inspisere sædkvaliteten til sine hannhunder regelmessig, i det minste når en måned, for å se om de fremdeles er i stand til å siring av kull.

I tillegg vil oppdrettere inspisere mange andre ting for å identifisere om hannhundene deres er like gamle for avl, samt forberedt på å bli pensjonist. Lav unnfangelsesrate er en indikasjon til at en hjørnetann blir like godt gammel til å si valper regelmessig.
Dette innebærer at en mannlig hjørnetann slutter å arbeide for å få en hunnhunn som forventer under passende forhold: en parring hver dag så vel som en helt sunn kvinne.
Videre kan en oppdretter velge at den mannlige hjørnetannen er like gammel for å si valper hvis partneren deres kontinuerlig skaper mindre kull, eller hvis valpene er svake så vel som syke.
Hva er den eldste alderen en kvinnelig hjørnetann kan ha valper?
Rask anbefaling: Hvis du tror på å ha et kull med valper, må du sørge for at du får alle dine hvelpende forsyninger i god tid. Vårt nr. 1 -valg er den grunnleggende hvelpingennullnullnull