Uncategorized

Doberman + Laser Guideline minner meg om eldre søsken tortur

Dette innlegget kan bestå av tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene påpekt i dette innlegget.
Jeg surfet gjennom Facebook i går kveld og kom over denne fantastiske lille videoen av en Doberman Pinscher, Laser Pointer, og jeg er ikke sikker, men jeg kommer til å si at noens yngre bror. Som jeg påpekte i tittelen, minner denne lille videoen meg om meg, min eldre bror og torturen han satte meg gjennom da vi var barn.
Dessverre hadde jeg noe problem med å laste ned animasjonen, men bare klikk på denne lenken: Doberman og Laser Guideline eller klikk på stillbildet nedenfor:
Doberman Pinscher vs laserpekeren

Likte du den videoen? Jeg føler meg dårlig for ungen som sparker tilbake på sofaen. Jeg føler meg også dårlig for Doberman med de kirurgisk beskjære ørene. Uansett, jeg håper du gleder deg over denne lille videoen
Har du sett noen morsomme kjæledyrhundvideoer? Hvis du har sendt oss lenken, og kanskje vi legger den til valpen på treningsnettstedet.

Toppvalg for valpene våre
Beste valpeleketøy vi liker: Calmeroos valpeleker m/ hjerteslag og varmepakker – best for nye valper. hjelper til med å lette angsten i deres nye hjem.
Beste Pet Dog Chew We Like: Bones & Chews Bully Sticks – Alle valpene våre elsker å bite, nippe og tygge. Vi elsker å bruke mobberpinner for å hjelpe til med å avlede denne uønskede atferden.
Beste kjæledyrhund-godbiter vi liker: Crazy Pet Dog Train-Me Treats-Vi bruker disse som våre høye verdi godbiter for våre guide pet hunde valper.
Beste fersk kjæledyrhundmat vi liker: bondens kjæledyrhund – For et par måneder siden begynte vi å mate Raven Fresh Pet Dog Food og hun elsker det! Få 50% avslag på ditt første kjøp av bondens hund.

Sjekk ut mange mer av favorittene våre på vår nye valpesjekkliste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *