Orange Region Transportation Authority Service Animal Training

Denne publiseringen kan omfatte tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra virksomheten som er omtalt i dette innlegget.
En av våre foretrukne guider Canine Puppy Training Events of the Year er Orange Region Transportation Authority (OCTA) Service Animal Training. Dublin så godt som jeg hadde sjansen til å dra til dette fantastiske arrangementet i fjor, så vel som Lucky for Us Dublin får en ny mulighet til å glede seg over denne bemerkelsesverdige hendelsen.
Hvis du trener et servicedyr så vel som online i det sørlige California-området, foreslår vi ekstremt at du prøver i tillegg til å gjøre det ut til Fullerton Park samt tur denne lørdagen 1. oktober 2011 fra kl. 20.00. Octa gjør en utmerket oppgave, slik at du så vel som valpen din i trening for å jobbe med å ri på bussen i tillegg til å komme på en off å bruke både trinnene og rampen.
Ikke bare tilbyr OCTA busstrening for servicehunder på trening, men de gir deg også en høflighetsovergang til Knott’s Berry Farm der valpen din får sjansen til å oppleve severdighetene, lydene, samt lukter av en stor gledepark.
Octa busstrening samt Knott’s Berry Farm
Noen av våre foretrukne deler om Octa -busstrening er:

Du får oppleve å ri på bussen med valpen på trening
Du blir droppet av Best Outside Knott’s Berry Farm hvor det er massevis av kyllinger på nettet som henger rundt … en annen utmerket opplevelse for valpen din
Du får et høflighetskort inn i Knott’s Berry Farm
Søknader for Octa Bus Mobility Fitness Instructor er tilgjengelige. Dette identifikasjonskortet uten å få en tur gjør det mulig

Bare i situasjonen du savnet siste års episode av Puppy in Training TV. Her er Dublins valpetreningsvideo fra OCTA Service Animal Training Experience:

Octa Service dyretreningsdetaljer
Her er brevet fra Orange Region Transportation Authority på dette årets tjenesteopplæring. Av programmet vi måtte ta med et bilde av Dublin på trening i siste år. Under trening gjør de at du kan gå på så vel som utenfor bussen ved å bruke rutinemessige trapper, så vel som som det sees på dette bildet, forlenget også rampen for oss å gå over. Håper å se dere alle på Fullerton Park N Ride!
Orange Region Transportation Authority
Dublin på Octa Service Animal Training Service Animal Training Day Saturday, 1. oktober 2011 08:00 til 12:00

Alle servicertrenere/behandlere:
Du blir hjertelig invitert til Octas årlige tjenestedyretreningsdag med tjenestedyrene dine i trening! Dette er en sjanse til å legge til opplevelsen av å ri på en OCTA Transit -buss, inkludert severdighetene, så vel som ser ut til den vakre sentrum av Buena Park samt Knott’s Berry Farm i treningsprogrammet ditt!
Treningsdag: 1. oktober, 08:00 til 12:00 på:
Fullerton Park samt Trip (Stalls 1 & 2) 3000 West Orangethorpe Fullerton, CA 92833
Innsjekking: Begynn klokken 07:30, pålogging samt hent Knott’s Berry Farm Courtesy inngangsarmbånd (bare bra for AM-inngang i tillegg til å kjøpe-ingen ritt). Deretter glede deg over ubegrensede metode ombordstigning, ridning, i tillegg til å tømme en octa transittbuss langs en utpekt treningsrute. Avgang skal være hvert 20 minutter med treningsstopp underveis.

Treningsstiplan
Buss A avganger kl. 08.00, 09:00, 10:00, 11:00 og 12:00 PM* Bus B avganger kl. 08:20, 09:20, 10:20, 11:20 AM Bus C Avganger på: 08:40, 09:40, 10:40, 11:40 am *Merk: Den siste bussen kl. 12:00 vil bare være “henting”-ingen stopp!
Treningssti gjennom FP & R: (R) Orangethorpe, (R) Magnolia, (R) La Palma, (L) Dale, (R) Lincoln, (R) Beach, (R) La Palma, (L) Magnolia, (L) inn i fp & r.
Utsjekking: Det er ekstremt viktig at du logger deg ut, da vi redegjør for hver rytter som kommer tilbake trygt!
For selskaper i Orange County vil søknader om Octa Bus Mobility Fitness Instructor være tilgjengelige. Dette identifikasjonskortet uten å få en tur gjør det mulig for en trener/behandler å reise OCTA fast-rute-systemet som er helt fritt av gebyr med et servicedyr.
Har du planer om å gå til Octa Service Animal Training i år? Har du gått i fortiden? Vi vil gjerne her dine erfaringer. Forhåpentligvis ser vi der i år!
Toppvalg for valpene våre
Beste valpeleketøy vi liker: Calmeroos valpeleker m/ hjerteslag samt varme pakker – ideelt for nye valper. Hjelper enkelhetsstress og angst i deres nye hjem.
Beste Canine Chew We Like: Bones & Chews Bully Sticks – Alle valpene våre liker å bite, nippe, samt tygge. Vi liker å bruke mobberpinner for å hjelpe til med å avlede denne uønskede atferden.
Beste hjørnetegn vi liker: Gale hjørnetann TRAnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *