Roundup 73: Favoritt Pet Dog Articles & Videos of the Week

Roundup 73: Favoritt Pet Dog Articles & Videos of the Week

Sist oppdatert 10. september 2016 av valpelekkasjer, legg igjen en kommentar
Fra en titt på hvordan ros og godbiter er begge fantastiske motivatorer til vår aksept av kosmetiske prosedyrer på hunder som normen, her er noen av mine favoritt -pethundartikler i uken. Jeg håper du gleder deg over dem så mye som jeg gjorde.

x

Kjæledyr

0 sekunder på 34 sekunder

Bo
00:00
00:34
00:34

Ukens favoritt kjæledyrhund

Hjernen skanninger viser at kjæledyrhunden din elsker deg og mat
Interessant ny studie som funnet mens hunder gleder seg over både ros og mat når det gjelder trening, det er ikke et “one -størrelse passer alle” svar på den beste motivatoren i hver eneste gitte situasjon.

Takeaway er at hunder, som mennesker, er enkeltpersoner, og at det er et spekter av motivasjoner. Noen liker mat, noen liker ros, og mye som begge like. Vet hvilken kjæledyrhunden din foretrekker!

Hunder behandler språk som oss, men hva forstår de?
Tankevekkende innlegg som bringer opp spørsmålet om forståelse. Vi vet at hundene våre forstår visse muntlige kommandoer, men kan vi noen gang virkelig vite hvor lik den forståelsen er til vår egen?

Separasjonsangst: To sannheter og løgn
Flott blikk på hvordan separasjonsangst vanligvis blir misforstått, og et tips om at det er et syndrom forårsaket av bekymring og angst – ikke til tross.

Ingen vet hvor mange hunder i USA har separasjonsangst. En markedsundersøkelse fant at 17% av alle kjæledyrhundeiere rapporterte at hundene deres hadde symptomer i samsvar med separasjonsangst. Det som er bedre dokumentert, er at hunder med separasjonsangst utgjør om en-ut-av-fem hunder som er sett på veterinæratferdsklinikker.

3 måter å lage treningspinne på: enkle måter å få kjæledyrhunden din til å lytte til deg på
Flott liste over grunnleggende ting du kan gjøre for å gjøre kjæledyrhundtrening mye enklere og mye morsommere for både deg og hunden din.

Du har allerede lært kjæledyrhunden din god oppførsel, hvorfor må du måtte gjøre mer? For, som mennesker, gjør hunder bedre når de får litt mer støtte, oppmerksomhet og instruksjon.

4 overbevisende grunner til å mate godbiter hos veterinæren
Mange familie kjæledyr er nervøse på veterinærkontoret som ikke bare påvirker deres oppførsel, men omsorgen de også får. Dette grundige innlegget ser på noen måte positive til å bruke godbiter på veterinærene for å minimere stresset.

Hvorfor fôr godbiter? Det tekniske uttrykket er motkondisjonering (CC), og det handler om å endre assosiasjoner og mate fantastiske godbiter, i kjøp for å minimere frykt.

Hva mange amerikanere ikke forstår om designerhunder
Dette innlegget ser på praksis med haling og øre -beskjæring og hvilke implikasjoner de kan ha for måten hunder oppfattes og deres evne til å kommunisere.

Von Keyserlingk, en medforfatter av studien, sa at hun tror resultatene indikerer at mange mennesker har kommet til å akseptere hunders normale opptredener til pålydende, ikke som produkter fra århundrer med menneskelige beslutninger.

Ukens favoritt kjæledyrhundvideoer

Inne i et hjemmets pensjonshjem.

Nok en inspirerende redning av håp om poter.

Bare i tilfelle noen person ikke har sett denne klassikeren.

Anbefalt lesing:

Weekly Roundup: Våre favorittartikler, tilbud og videoer

5 morsomme videoer av forvirrede hunder

Roundup 39 – Favoritt Pet Dog Articles, Deals & Videos of the Week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *