Bella -frivillige på Meet the Breed i San Diego

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore8

Jeg elsker bare å gå på hundeshow. Det er der du får se det beste av de beste, de beste eksemplene og de mest bortskjemte pooches hvor som helst. Hundeshow er åpne for publikum, og har mye å tilby AnyPawdy som eier en hund, eller vil gjerne eie en hund. Det er vanligvis leverandører der som selger en rekke hundrelaterte varer: leker, krager, bånd og seler, kjæledyrsenger, helse- og ernæringstilskudd, kjæledyrmat, doggie slitasje og folk slitasje, pleieverktøy og forsyninger, oh-my-hund the Liste bare fortsetter og fortsetter. Jeg elsker å gå slik at jeg kan se gamle furrends og fange opp hva som har skjedd i deres liv! Min furrend diva er en pomeranian som konkurrerer i smidighet, og hun var der og grep opp noen blå bånd! Her er jeg, bjeffer med Diva og hennes bror TomTom, og Fancy, som vi møtte der i fjor:

Mamma liker shoppingdelen også, for det er alltid noe nytt og interessant å bli solgt som vi aldri har sett eller prøvd før. Denne gangen var den nye oppdagelsen laksens hudbein, så veldig velsmakende, men så veldig stinkende. Vi fikk dem fra Karlie Bugs K-9 Kloset. Synd at grunnen til at jeg elsket det så mye, er også grunnen til at mamma måtte legge den i en glidelåspose da jeg var ferdig med å tygge på den, men jeg syntes det var pawesome:

Jeg tygget og tygget på det laksehudbenet og fikk det over ansiktet og potene og brystet, det var bare så kjempegod. Jeg var et slikt rot at jeg måtte ta et bad neste morgen og sulket i en time:

Søndag, den siste dagen var min tur til å leke med gjestene i møtet Breed -området. Jeg kledde meg i en av de peneste kjolene mine, faktisk er det den samme kjolen som jeg har på meg på forsiden av Bella Pomeranian -kalenderen i 2013, slik at jeg ville se veldig pen ut. Her er jeg ved inngangen:

Inni besøkte vi alle rasebodene, men vi hadde tid til å ta bilder av bare noen få. Her møter vi den tyske Pinscher. Denne lenken tar deg til nettstedet for informasjon om oppdrettere, historien til den tyske Pinscher, AKC Standard, Rescue, deres helse og temperament og mye mer. Hvis du noen gang har ønsket å vurdere å ha en tysk Pinscher, er dette nettstedet klar til å gi deg all informasjonen du trenger:

Vi stoppet også for å bjeffe med Cavalier King Charles Spaniels. Noe av det pene ved å møte rasen er at du faktisk får møte rasen. Medlemmer av Cavalier King Charles Spaniel Club of Greater San Diego var der med sine egne kjæledyr, slik at du kunne se dem og kjæledyr dem på nært hold. Ta gjerne kontakt med klubben hvis du er interessert i en kavaler, eller hvis du foretrekker å redde, kan de lede deg til en redning som er rasespesifikk.

Den neste rasen vi besøkte er den irske ulvehunden. Hva kan være mer perfekt for St. Patrick’s Day, ikke sant? Disse karene er høye, kjekke og bjeffer med en irsk brogue… .no jeg tuller bare !! Hvis du noen gang har tenkt å bringe en irsk ulvehund inn i livet ditt, kan du sjekke AKC -nettstedet eller med en oppdretter om de spesifikke egenskapene for å sikre at dette er den rette rasen for deg:

Så nå er det på tide for meg å rapportere til min pliktstasjon på Meet the Rase og vise folk hvordan Poms er som kjæledyr. Jeg elsker alltid å se furrendene mine Tammee og Dan, de forteller meg at de pleide å barnevakt for min doggy mamma “Dream Weaver’s Medicine Woman.” Det ryktes også at hun er kjent som “Toady Bug” hvis du er i hennes indre krets av Furrends:

Det er på tide å si farvel til San Diego og gjøre seg klar til å reise hjem, men ikke før vi får et bilde av mammas RV-dekkdeksel som hun hadde laget for å feire mine 17 måneder som stjernen på 1-800-PetMeds. Hvis du noen gang ser dette på veien, Honk!

Kjærlighet,

Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *