Uncategorized

Valp som lunget på andre hunder allerede

mitt hjørnetann ess så godt som jeg var ute etter en spasertur, så vel som vi så en dame nærme seg med det som virket som en rødfarget lab-valp-fem måneder gammel eller så. Valpen var allerede vill så vel som sterke, mest sannsynlig 45 pund. I tillegg til at vi nærmet oss dem på en smal gangvei, kan damen ikke unngå at hjørnetannen hennes trekker så mye som oss.

Denne typen ting forekommer ess så vel som jeg hele tiden. Det er ikke veldig mye. Mange av hundene er vennlige, så vel som det er ess.

Så selv om damen hadde prøvd å rulle hjørnetannen sin, endte hun opp med å si noe som “OK, stat hei.” Jeg er sikker på at hun kanskje forteller at Ace virket vennlig, men av programmet er det fortsatt fineste å spørre.

Så denne unge valpen kom på bakbenene og kastet seg på hundens avtale med så mye energi så vel som spenning. Jeg burde ha gjort noe for å gripe inn, men det var en av de omstendighetene der jeg bare prøvde å fortsette å bevege meg med hjørnetannen min, så vel som å få damen så raskt jeg kunne.

Uansett, i løpet av de to sekundene eller for å sikre at hundene våre berørte, så jeg hjørnetannen min ekstremt ubehagelige, så vel som han hadde leppene hans krøllet så vel som hacklene hans var oppe. Jeg benyttet kroppen min for å komme mellom hundene, så vel som typen slynget hjørnetann ut av metoden så vel som vi fortsatte. Muligens burde jeg ha latt ham fortelle valpen, fordi ingen andre skulle.

Årsaken til at denne omstendigheten var betydelig, er siden jeg fortsatte å tro på den valpen så vel som alle atferdsproblemene han sannsynligvis kommer til å ha. Hvis han allerede utløser ugunstige reaksjoner fra de mykeste hundene, kan jeg bare se for meg hva som oppstår når han går forbi i tillegg til å hoppe på til og med mildt reaktive hunder. Det utløser en kjedereaksjon, det er jeg sikker på. Valpen virker ikke overhodet aggressiv, men han er absolutt ekstremt foran og bestemt. Jeg håper han ikke etablerer noe større barriereirritasjon så vel som båndgresjon. Jeg håper noe dårlig hjørnetann som ess ikke får skylden for å knurre på valpen i tillegg til å kaste ham til bakken – “ikke liker!”

Vi har alle hatt de øyeblikkene der hundene våre er helt ute av å styre (i det minste har jeg). Kanskje det var alt som skjedde i denne situasjonen. Jeg håper damen typisk bruker en slags treningskrage i stedet for den flate, spenne -kragen jeg så. Jeg håper hun er dedikert til å trene hjørnetann i tillegg til å få litt assist hvis hun trenger det. Jeg håper valpen bevarer at han er vennlighet selv når han har satt like mye som mislykkes.

Uncategorized

Hvor ville jeg være uten denne hunden?

god høsttakkefest!

Jeg er virkelig takknemlig for denne vakre mutten. Jeg mener, han ser ut og oppfører seg som en dufus mesteparten av tiden, men han har en klok, beroligende side for ham også. Selv om jeg hadde vært fornøyd med enhver hund, er jeg glad jeg valgte ham.

Ace har ført meg til så mange andre som er like hund gale som meg. Gjennom ham har jeg bygget sterkere forhold til venner, familie og naboer bare ved å koble seg over hundene våre. Jeg har møtt mennesker gjennom lydighetsklasser, hundeparkbesøk og smidighet som jeg aldri ville snakket med ellers.

Jeg har fått venner med mennesker over hele verden bare ved å dele bilder og historier om ess og ved å lytte ivrig på deres oppturer og nedturer med hunder. Jeg har lært at uansett hvor vi bor, er handlingen med å vandre hundene våre gjennom en rolig park en av de mest grunnleggende og dyrebare delene av livene våre.

Jeg ser alltid etter unnskyldninger for å flykte ut i naturen, og Ace gir meg en grunn til hver dag. Å kjøre ut av min måte å komme til en viss park eller tilbringe en hel ettermiddag eller helgens fotturer er lettere for meg å rettferdiggjøre når jeg vet at Ace elsker det like mye som jeg gjør. Det er ikke mange ting jeg elsker mer enn å se hunden min løpe uten grenser, bare glad for å være hund.

Ace gir meg en grunn til å skrive hver dag. Han gir meg en grunn til å komme meg ut av sengen klokka 18 og forlate huset når det er under null. Han får på en eller annen måte en introvert til å snakke nonstop om hunden sin.

Jeg kunne fortsette og fortsette med hvorfor jeg er takknemlig for hunden min, som jeg vet at du kunne med din.

Gratulerer med Thanksgiving alle sammen! Ikke la hunden din bli syk av for mange utdelinger! En viss mutt jeg vet allerede kom inn i søpla, og en viss oransje katt bestemte seg for å prøve smøret.