Hvordan kan du fortelle om hunden din er gravid uten å gå til veterinæren? [11 Dog graviditetsskilt]

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene som er nevnt i dette innlegget.
Før Raven hadde sitt første kull med Golden Retriever -valper, var vi ikke helt sikre på om avlen hadde tatt. I nesten hele 9 ukers svangerskapsperiode lurte vi på: “Hvordan kan du fortelle om hunden din er gravid uten å gå til veterinæren?”
Ikke at vi ikke ønsket å gå til veterinæren, men en måned etter at Raven ble avlet, merket vi ikke noen endringer i hennes fysiske utseende.
På det tidspunktet var min kone gravid med vårt første barn, og det var merkbare tegn på at hun var gravid. Så igjen kunne hun også vokalisere alle endringer hun la merke til i kroppen sin mens Raven ikke kunne (vel, jeg antar at hun kunne ha bjeffet på oss).
Så hva er noen tegn på hunde graviditet? Er det en måte å finne ut om en hund er gravid før hun tar henne med til veterinæren?

Spol frem til i dag.

Raven har hatt tre kull, og nå som vi har litt erfaring under beltet, har vi en bedre idé (eller kanskje bare mer observant) å vite når hunden vår er gravid.
Her er noen av hunde graviditetstegnene vi la merke til under Ravens tre svangerskap.
Hvordan kan du fortelle om hunden din er gravid uten å gå til veterinæren?
La oss først starte med å spørre hvor lenge er gyldne retrievere gravide? I tilfelle du ikke visste at Raven er en gylden.
Vi har jobbet veldig tett med avlsjefen på guidehundskolen som har 20 års erfaring med å avle hunder, og av min gjestimering har han fløyet og oppdratt hundrevis om ikke tusenvis av kull.
Vi spurte henne hva er svangerskapsperioden i Golden Retrievers? Med andre ord hvor lenge vil min gyldne retriever være gravid?
Svaret hennes: Golden Retrievers er gravide i omtrent 63 dager/9 uker fra unnfangelsen, og antallet kan variere med noen dager.

Det er en kort periode sammenlignet med personer som i gjennomsnitt er 40 uker eller rundt 280 dager.
Selvfølgelig kan valper og komme tidlig. Vær alltid forberedt og ha alle dine hvelpende forsyninger klare i god tid.
Her er hvor lenge Raven var gravid for sine tre kull:
Kull# Dager# valper
Søppel #160 dager6 valper
Søppel #262 dager8 valper
Kull #361 dager10 valper
Kull #4 ??????

Det er smålig darn nær den 63 dagers svangerskapsperioden nevnt ovenfor.
Så la oss komme tilbake til spørsmålet vårt.
Jeg er sikker på at du fortsatt lurer på hvordan du kan fortelle om hunden din er gravid hjemme? Hvordan visste vi at Raven var gravid, og hvilke hunde graviditetstegn så vi frem til Ravens levering?

Her er en liste over hunde graviditetstegn fra våre erfaringer og erfaringene til våre venner og familie.
En kulminasjon av kunnskap fra hvelping av hundrevis av kull.
11 Dog graviditetsskilt
Merkelig oppførsel
Lavere aktivitetsnivå
Brystvortene endres
Endringer i appetitten
Større mage og gå opp i vekt
Valpebevegelse
Pels fakling på sider
Hekkende atferd
Temperaturfall
Pacing & Panting
Valper

Hundens graviditetsskilt kan også være et tegn på at hunden din er syk. Hvis du legger merke til noen av disse endringene, bør du få hunden din sjekket ut av veterinæren din.

Her er en mer detaljert redegjørelse for de forskjellige hunde graviditetstegnene vi la merke til da Raven var gravid:
1. Merkelig atferdshund blir klamret. Noen hunder blir deprimerte. Noen vil være i fred. Uvanlig oppførsel kjører spekteret og kan bety hva som helst, men hvis det er annerledes enn hundens norm, kan hun vise noen tidlige tegn på at hun er gravid.
Gjør hunden din noe annerledes enn at hun viser uvanlig oppførsel? Dette kan være et tegn på at hunden din er gravid
Hvis det å være klamret var et klart hunde graviditetsskilt, tror jeg at alle gyldne retrievere ville vise tegn på graviditet.
Jepp, Raven er en klamrende gylden og elsker å være rundt eieren hennes. Når hun har vært gravid, har vi ikke lagt merke til noen merkelig oppførsel utenfor normen hennes.
2. Lavere aktivitetsnivå i de tidlige stadiene mange av våre “avlseksperter” har nevnt at gravide hunder kan vise en reduksjon i aktivitet og lavere energinivå.

Blir hunden din lett utmattet? Virker det som om hun bruker mer tid på å nappe da vanlig? Dette kan være et tegn på at hunden din er gravid
Med Ravens graviditeter la vi aldri merke til en reduksjon i aktivitetsnivå tidlig i svangerskapet. Hun fortsatte å glede seg over løpene sine i hagen.
Imidlertid la vi merke til at energinivået hennes ble sappet i tredje trimester antagelig på grunn av økningen i vekt og fra hva jeg kunne fortelle at hun ikke var så komfortabel med å flytte rundt.
3. Nipples Changeour Breeding Manager ba oss holde øye med en økning i størrelsen på Ravens brystvorter samt fargeendring. Vi ble også fortalt at vi kan se en melkeaktig utflod da vi kom nærmere forfallsdato.
Merker du noen endringer i hundens brystvorter, inkludert økning i størrelse og en mørkere farge? Dette kan være et tegn på at hunden din er gravid.

Vi la ikke merke til endringer i Ravens brystvorter dunullnull