Uncategorized

Sertifikater samt lisensiering blir utarbeidet

av Michelle Knowles
1. august 2020
Mange av oss søker aktivt ny informasjon om hva vi gjør for å sikre at vi kan fortsette å forbedre, samt følge med den nåværende forståelsen, samt info som refererer til vårt yrke.

Mange av klassene vi tar inkluderer et stykke papir som spesifiserer at vi gikk til klassen, eller at vi har lisens i noe. Målet mitt er å definere hva disse sertifikatene indikerer, samt hva verdien er for å tjene dem.

Akkreditering er en prosess med validering der høyskoler, universiteter så vel som andre institusjoner for “høyere læring” blir evaluert. Kravene til akkreditering er satt av et fagfellevurderingsnemnd hvis medlemmer inkluderer fakultet fra forskjellige anerkjente høyskoler så vel som universiteter.

Akkreditert er definert som offisielt anerkjent eller autorisert.

Diplom er et sertifikat tildelt av et akademisk etablissement for å vise at noen effektivt har fullført et studieprogram, en offisiell artikkel eller charter.
Annonser

Sertifikat er et papir som fungerer som bevis eller som skriftlig vitnesbyrd, som av status, kvalifikasjoner, privilegier eller virkeligheten til noe.

Sertifisering refererer til bekreftelse av spesifikke attributter til et objekt, person eller organisasjon. Denne bekreftelsen blir ofte, men ikke alltid, levert av en eller annen form for gjennomgang, utdanning, evaluering eller revisjon.

Lærlingplass er en kombinasjon av trening på – jobber så vel som tilknyttet retning der arbeidere oppdager de funksjonelle så vel som teoretiske elementer i en ekstremt dyktig yrke. Lærlingprogrammer kan sponses av private arbeidsgivere, felles arbeidsgiver samt arbeidsgrupper og/eller arbeidsgiverforeninger.

Lisens er en offisiell autorisasjon eller tillatelse til å gjøre, utnytte eller eie noe, i tillegg til papiret med den autorisasjonen eller tillatelsen som kan godkjennes ved en feiring til en feiring til som et aspekt av en kontrakt mellom disse partene.

Handel refererer til en dyktig jobb, vanligvis en som trenger ferdigheter i håndbok samt spesialisert opplæring samt utdanning. Testing er nødvendig, hovedsakelig spesifisert regulert, for å metode jobben.

Lisensiering er en begrenset metode eller en begrensning i utnyttelsen av en yrkesrett, som trenger lisens. For noen yrker så vel som yrker blir lisensiering ofte godkjent med et ekspertorgan eller et lisensstyre sammensatt av fagpersoner som har tilsyn med søknadene om lisenser.

Profesjonell er deltatt i en spesifisert aktivitet som ens primære betalte yrke snarere enn som et tidsfordriv, relatert til eller knyttet til et yrke, som generelt refererer til arbeidsstyrken for hvitt -krage, men ikke alltid.

Hvorfor er disse distinksjonene så betydningsfulle? Det er avgjørende å forstå hvilken type sertifikat eller klasse du tar, samt hva den forståelsen gir deg rett til å oppgi i salongen din, til kundene dine, så vel som hva du viser for andre.

Sertifiseringer må omfatte omfattende testing for å sikre at din forståelse av emnet kan bekreftes i bytte for sertifikatet. Oppmøtebevis vil bare bevitne sannheten om at du var der, så vel som ikke at du forstår materialet som ble presentert. Diplomprogrammer må gi deg en godt rullet utdanning innen ditt felt for å sikre at du er helt praktisk i metoden for dine plikter, samt er normalt støttet av Specify Board of Education.

Så indikerer dette at alle sertifikatene dine er meningsløse? absolutt ikke! Å samle bevis på dine ferdigheter så vel som erfaring er avgjørende for fremtidige arbeidsgivere, når veileder spesifikke fag til andre på ditt felt, og til slutt staten, når det er på tide å få lisens i kjøp for å fortsette å jobbe. Hvert sertifikat så vel som seminar er bevis på ditt engasjement for håndverket ditt, så vel som bistanden av et øyeblikksbilde av utdannelsen din. For disse formålene er den aller beste metoden for å bruke skjæren din for videreutdanningssertifikater å sette sammen en fungerende portefølje for å organisere, samt fremheve dine ferdigheter, etikk, forslag samt bilder av arbeidet ditt. Selv om noen spesifiserer tenker på lisensiering bare groomers med et statlig godkjent sertifikat, kan hver spesifisering være litt annerledes når du lager papirarbeid for å bekrefte opplevelsen din og ferdigheter.

Det er på samme måte avgjørende å bli med i tillegg til å delta i din spesifiserte pleieforening. Denne organisasjonen er den eneste enheten som står mellom deg, så vel som spesifiser lovgiver når lisensiering for groomers samt skjønnhetssalonger kommer opp i regjeringsforsamlingen. Hvis du for øyeblikket ikke har en spesifisert organisasjon, kan du oppdage så mange av kollegene dine som du kan, så vel som Type One. En uoffisiell forening er mye bedre enn ingenting, men en innarbeidet er best. Spesifiser utgiftsprodusenter vil sjelden erkjenne en vill pakke med enkeltpersoner, men en organisert forening vil ha mye mer anstrengelse når den gjelder Beinnull

Uncategorized

Pet -allergier – ingenting å nyse på

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddhismore12

Allergier påvirker mennesker i alle aldre, så vel som kan skape en rekke symptomer som spenner fra moderate ulemper som røde kløende øyne på den ene enden av skalaen all metoden så mye som full blåst anafylaktiske reaksjoner som kan påvirke pusten så vel som å være dødelig på den andre enden. De fleste av oss kjæledyrseiere forstår så godt at noen mennesker ofte blir forhindret fra å sjekke oss siden de er allergiske mot kjæledyrene våre. Søsken min etablerte nylig en katt allergi, så vel som han sluttet å komme bort for å gå til han oppdaget et øyeblikkelig alternativ i typen antihistamin. Etter å ha prøvd en rekke forskjellige medisiner, oppdaget han en som heter Loratadine, som er en antihistamin som fungerer midlertidig for å undertrykke allergisymptomer.

Den mye typiske antihistamin som brukes til allergier, kalles imidlertid difenhydramin (benadryl). Denne medisinen er veldig effektiv til å undertrykke allergisymptomene, men den har beroligende egenskaper. De fleste som tar difenhydramin oppdager raskt at nysingen deres erstattes av gjesping, og ingen av dem er flott å ha mens de spiller brettspill med familien. Loratadine (Claritin) derimot gjør en fantastisk oppgave med å undertrykke allergier, men forårsaker imidlertid ikke mye døsighet. Andre antihistaminer for mennesker inkluderer medisiner som cetirizine (Zyrtec), klorfeniramin, desloratidin (Clarinex), så vel som noen andre. Noen av disse har lengre handling, så vel som noen forårsaker mindre døsighet. Siden produktvalg mellom disse antihistaminene kan omfatte mange aspekter, inkludert potensielle medikament-medikamentinteraksjoner, er det veldig avgjørende å søke råd fra med lege eller farmasøyt før du setter i gang terapi.

Hva med familiens kjæledyr selv, opplever de fra allergier? Ja, mange mennesker kjenner ikke nøyaktig hvor utbredt det er at en kjæledyrhund eller katt skal være allergisk mot noe i eller rundt huset, en spesifikk medisin, et insektbitt, et kjemikalie eller til og med hans fineste kompis – mann ! Ja, det har vært rapporter om at hunder er allergiske mot eierne sine, og trenger en prosedyre forstått som desensibilisering for å forsøke, samt reversere den følsomheten. De fleste allergier trenger likevel ikke langvarige medisinske prosedyrer, men kan håndteres hjemme med litt veiledning.

Når et kjæledyr blir utsatt for hva som utløser allergien, frigjøres et kjemikalie som kalles histamin. Histamin som sirkulerer i blodet er det som utløser symptomene som nysing eller kløe som vi bestemmer som en allergisk reaksjon. I kjøp for å blokkere virkningene av dette histaminet, brukes en antihistamin normalt. Det mye typiske så vel som effektiv antihistamin kalles difenhydramin (benadryl). Som påpekt tidligere, velger mennesker normalt en annen antihistamin siden de beroligende egenskapene forbundet med difenhydramin. Når jeg krever å behandle kjæledyret mitt for allergisymptomer, velger jeg imidlertid nesten alltid difenhydramin.

Diphenhydramin fungerer ikke bare finest med å undertrykke allergisymptomene, men det er normalt det minst kostbare av alle de andre behandlingene. Denne medisinen ble oppdaget på begynnelsen av 1940 -tallet av professor Rieveschl, og denne medisinen var den aller første FDA -autoriserte antihistamin, samt har hatt stor innflytelse på metoden allergi har blitt behandlet siden. Det er fascinerende å merke seg at difenhydramin er på samme måte “forfaderen” av antidepressiva som fluoksetin (Prozac) så vel som de andre serotonin gjenopptakshemmere. Oppdagelsen av denne medisinen har vært en av de mest avgjørende hendelsene i medisinmetoden i århundret, sammen med oppdagelsen av antibiotika som penicillin.

Selv om difenhydramin ikke er FDA autorisert for bruk i veterinærmedisin, er det en ofte akseptert metode for å bruke denne medisinen hos hunder så vel som katter. Den normale dosen er rundt 1 mg per pund hver 8. til 12. time. Det potensielle for difenhydramin for å forårsake døsighet er normalt ikke et problem i kjæledyr, men å bruke det med andre sentrale engstelige systempressiva som beroligende midler eller barbiturater må unngås. Denne medisinen må på samme måte ikke brukes til å forvente sykepleierdyr, hos dyr som har glaukom, urinobstruksjon eller høyt blodtrykk. Selv om difenhydramin kan kjøpes uten resept, er det alltid finest å søke råd fra med veterinæren din så vel som farmasøyt før du starter terapi, spesielt hvis PET er på andre medisiner eller har andre medisinske tilstander foruten bare en allergi.

Når som helst du blir behandlet med et kjæledyr som lider av en tilstand som en allergi som så ut til å etablere ingensteds eller ser ut til å bli verre i stedet for bedre, er det på tide å besøke veterinæren. VeTerinarian har behandlingsvalg som kanskje ikke blir tilbudt over disk. Legemidler som kortikosteroider eller andre medisinske terapeutiske valg kan være et mye bedre alternativ for noen kjæledyr. Legemidler som prednison er ofte foreskrevet i korte perioder for å behandle allergier hvis symptomene endte opp med å bli mye mer uhåndterlige eller uutholdelige.

Som alltid, hvis du har tilknyttet medisiner, kan du ringe en farmasøyt fra 1800 Petmeds som vil være glade for å svare på dem for deg.

Uncategorized

Er Fido mindre aktiv og interessert? Det kan være mye mer enn “bare bli eldre”

Legg til denne delings -knappen til FacebookFacebookfaceBookShare til TwittertwittertwittersHare til PinterestPinterestPinterestShare til Moreaddthismore8

Når vi eldes, angår vi alle A-ordet-Alzheimers sykdom. Alzheimers sykdom er tap av kognitiv funksjon i hjernen. Kognitive funksjoner refererer til vår evne til å huske, tenke, lage forbindelser og fikse problemer. Når kognitive funksjoner avtar, kan atferd også endre seg. I følge en rapport fra 2012 fra Alzheimers Association har en av åtte eldre amerikanere Alzheimers sykdom.

Kognitivt tap kan også påvirke familiens kjæledyr, og forskere studerer faktisk kognitivt tap hos dyr for å hjelpe bedre å forstå hvordan og hvorfor mennesker kan utvikle Alzheimers sykdom. En fersk utgave av Veterinary Clinics of North America inneholdt en rapport om kognitivt tap hos hunder og katter, som kalles kognitiv dysfunksjonssyndrom. Dette er hva forskerne rapporterte:

Mange av de mikroskopiske endringene sett i hjernen til mennesker med Alzheimers sykdom deles av hunder og katter med kognitiv dysfunksjonssyndrom.

I mange tilfeller er den første endringen som blir observert i et kjæledyr med kognitivt tap en endring i atferd. Vanlige endringer er desorientering, endringer i interaksjoner med eiere, søvnproblemer, ulykker i huset og endringer i aktivitet. Katter kan også begynne å vokalisere mye mer om natten.

Etter 12 år kan omtrent en av tre hunder ha kognitiv dysfunksjonssyndrom.

Omtrent en av tre katter mellom 11-15 år og halvparten av katter over 15 kan ha kognitiv dysfunksjonssyndrom

Forskere fra Universidad de Zaragoza i Spania så etter et forhold mellom kognitiv status og aktivitet hos hunder. Som hunder eldre, undersøkte de om reduksjoner i aktivitetsnivå og å utforske atferd kunne forklares ved å bare “bli eldre” eller om de var knyttet til hundene som utviklet kognitive problemer. De vil rapportere sine funn senere i år i veterinærjournalen. Som hunder eldes normalt, hadde de en tendens til å bli mindre nysgjerrige og vokalisere mindre. Noe atferd antydet imidlertid at hunder utviklet kognitive tap. Selv med aldring hadde hunder en tendens til å forbli interessert i miljøet. Hunder med å miste kognitive evner brukte mye mer tid på å stå i nærheten av og snuse hjørner av rommet, mens normale aldrende hunder brukte mye mer tid på å snuse og klø på dører. Eldre friske hunder hadde en tendens til å bo i sentrale områder og døråpninger mye mer enn kognitivt svekket hunder, som flyttet bort fra dører og sentrale områder og hadde en tendens til å bo i hjørnene av rom. I tillegg, da hunder utviklet kognitive svikt, minimerte de i det vesentlige hvor mye tid de ville sitte eller lyve uten å bevege seg, og ble mye mer rastløs.

Hos mennesker viser forskning at det er avgjørende å trene hjernen din for å holde hjernen skarp og hukommelsen skarp. Å lese, spille brettspill og andre mentalt stimulerende aktiviteter er avgjørende verktøy for å holde tankene skarpt og våken. Å ta kjæledyrhundklasser, møte andre hunder på Pet Dog Park og spille spill med kjæledyret ditt kan være gode måter for deg å holde både deg selv og ditt favoritt kjæledyr både fysisk og mentalt i form. Du kan bruke interaktive puslespill til kjæledyret ditt for å få godbiter eller bruke gammeldagse spill med gjemsel og se-eller skattejakter for å holde hjernecellene skyte. Å holde sinn og kropp aktiv er avgjørende for både fysisk og mental helse i alle aldre.

Veterinær gjenåpning? Hvorfor du må planlegge en avtale for kjæledyret ditt

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddthismore

covid-19

PETMEDS® Hvordan behandle et kjæledyr med insektbitt, bie -stikk eller elveblest

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore2

Utviklingen av velter eller elveblest, kjent av leger som urtikarielle utbrudd, kan ha mange årsaker. Det vanligste ville være en akutt allergisk reaksjon på en kontakt/inhalant (gress, trær, dander, pollens osv.) eller inntatt matallergen. Edderkopp-, insekt- eller bie -stikk kan også forårsake disse utbruddene som kan forårsake ulik grad av kløe og hevelse forbundet med dem. Det meste av tiden et akuttveterinærbesøk kan unngås ved å gi et kjæledyr en rask skuespiller antihistamin som difenhydramin (benadryl) eller klorfeniramin. Dette kan gjentas hver 6-8 time under en akutt reaksjon.

Hvis hevelsen eller kløen vedvarer eller forverres, er det best å se en veterinær som sannsynligvis vil gi en rask handlet kortisoninjeksjon eller resept på et antihistamin eller oralt kortisonmedisin som prednison. I noen raser, spesielt kortbelagte raser som boksere og Rhodesian Ridgebacks, kan et lite antall elveblest/utbrudd forbli kroniske, og disse må sjelden behandles, ettersom det ikke er kløende og ikke plager kjæledyrhunden, ettersom de ikke er kløende og ikke plager kjæledyrhunden. og sjelden spredt. En veterinæreksamen og vurdering er alltid den enkleste måten å skille hundene som er utsatt for milde kroniske bikube-lignende utbrudd for de hundene som trenger mer aggressiv behandling av veterinæren.

Uncategorized

Dr. Karen M. Bradley begynner termin i AVMA -styret

(San Antonio) 9. august 2016 – Dr. Karen M. Bradley har begynt sin seks år lange periode som medlem av American Veterinary Medical Association (AVMA) styret. Bradley, som ble nominert av Vermont Veterinary Medical Association (Vermont VMA), ble valgt til stillingen i fjor vår. Hun etterfølger Dr. John de Jong, styreleder, som District 1 -representant for AVMA -medlemmer som bor i Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, New York, Rhode Island og Vermont.

Som AVMA -styremedlem vil blant Bradleys prioriteringer være å garantere fortsatt fart i AVMAs mye mer taktiske fokus på medlemskapet og øke medlems lidenskapen for AVMA.

“AVMA er i en tydelig posisjon til å være ansiktet til medlemmene. Dette er ingen enkel oppgave, men en vi bør møte på hodet hvis AVMA skal forbli en dynamisk forening som er relevant for medlemmene våre, sier Bradley. “Det vil også kreve at AVMA -styret har et mangfoldig sett med opplevelser og meninger som er til stede rundt bordet.”

Bradley visualiserer en forening som beveger seg fremover og er proaktivt stemmen til dyrehelse og velferd, matsikkerhet og offentlig politikk – med veterinærer som autoritetsstemmen.

“Jeg visualiserer en AVMA til hånden, en der medlemmene føler at de forstår hva som skjer, hvorfor og når og i sanntid hva vi trenger å vite når vi trenger det,” sa hun. “Jeg ser frem til å fortsette min innsats for å øke bevisstheten om AVMA som den nasjonale foreningen som beskytter, fremmer og fremmer veterinærer og veterinæryrket, og til å engasjere mye flere medlemmer når vi fortsetter å ta opp de presserende problemene foran oss.”

Bradley brenner for å oppmuntre til ledelse i sine medveterinærer og var medforfatter av “en fornyet oppfordring til veterinærledere”, en kommentar som dukket opp i 15. september 2015, utgave av Journal of the American Veterinary Medical Association. Hennes ledermål er å tjene medlemmene i hennes profesjonelle organisasjoner som en fremtidsrettet og taktisk leder, og å veilede og oppmuntre andre veterinærer til aktivt å engasjere, delta og bli ledere for veterinærforeninger og lokalsamfunn for øvrig.

Bradley, en liten dyreutøver, er medeier av Onion River Animal Medical Facility i Vermont og et tidligere medlem av AVMA House of Delegates. Hun er et grunnleggende medlem og øyeblikkelig tidligere president for Women’s Veterinary Leadership Development Initiative, hvis oppgave er å støtte kvinner i å søke og oppnå lederskaps-, politikk- og beslutningsposisjoner innen alle områder med profesjonell veterinæraktivitet. Bradley er tidligere utøvende styremedlem i VMA VMA, og har ledet utvalg for både AVMA og Vermont VMA.

Bradley fikk sin lege i veterinærmedisinsk grad fra University of Georgia College of Veterinary Medicine.

# # #

AVMA, grunnlagt i 1863, er en av de eldste og største veterinærmedisinske organisasjonene i verden, med mye mer enn 88 000 medlemsveterinærer over hele verden som er engasjert i et bredt utvalg av profesjonelle aktiviteter og dedikert til kunsten og vitenskapen om veterinærmedisin.

Uncategorized

Gjennomgang: Petflows bortskjemte Rotten Cat Box

Jeg er en stor fan av PetFlow*. Jeg hater å gå til butikken, spesielt når det gjelder tunge ting som Kitty søppel. Å måtte tømme posene fra butikken til bilen, og deretter fra bilen inn i huset mitt, er bare ikke noe jeg liker. Jeg vil mye heller få dem levert til inngangsdøren min. Og enda bedre, Petflow lar deg sette opp en vanlig leveringsplan, slik at du aldri vil gå tom hvis du glemmer å ombestille.

Da Petflow spurte meg om jentene og jeg vil gjennomgå deres nyeste produkt, den bortskjemte råtne boksen, var jentene spent. Spoiled Rotten Box er en månedlig gaveklubb. Hver måned får katten din sendt en boks med håndplukkede godbiter, leker og tilbehør.

Desember 2012-boksen inneholdt en trådbørste, en bevegelsesaktivert katteball som lyser opp, et kattemynt leketøy, et “I Love My Cat” gummiarmbånd, to prøvestørrelser av Stella og Chewy’s Freeze Dried Dinners, en boks med Evo kornfri Mat, og en pose med kjæledyr naturals av Vermont Hairball -godbiter.

Med unntak av hårballbitene, liker jeg alle unntatt et av varene. Jeg er ikke tilhenger av produkter som er utviklet for bare å bli kvitt hårballer. Hårballs kan være en indikator på et reelt helseproblem, og kan kreve et besøk hos veterinæren. For mye mer om dette emnet, les noen oppsiktsvekkende nye tanker om katter og hårballer.

Allegra og Ruby elsket lekene. Vi har ikke hatt en sjanse til å prøve Stella og Chewy’s middager, men jeg vil være sikker på å rapportere tilbake når vi gjør det. Det jeg virkelig liker med boksen er at alle spiselige gjenstander er laget i USA av premiumbedrifter.

Hver boks er fylt full med $ 40 verdt produkter for bare 24,99 dollar i måneden. Dette er en flott måte å oppdage nye produkter på mens du ødelegger kattene dine litt hver måned. Og den bortskjemte råtne boksen gjør også en flott feriegave i siste øyeblikk. Selv om det sannsynligvis er for sent å få den første boksen levert i tide til jul, kan du ikke slå en gave som fortsetter å gi hele året.

Se Allegra Ta en titt på boksen og innholdet nedenfor, med “Photobomb” Ruby som ser på.

httpv: //youtu.be/ak9mmdk3lrm

For mye mer informasjon om den bortskjemte råtne boksen (som også er tilgjengelig for hunder), og for å bestille, besøk bortskjemte råtten på petflow.

Vi vil gi bort en av disse boksene på Valentinsdagen, så følg med! Bedre ennå, hvis du ikke allerede er abonnent, kan du abonnere på daglige oppdateringer via e-post.

* Full avsløring: Jeg er tilknyttet partner av PetFlow.

Ingrid King

Du kommer kanskje også til å like:
Giveaway: bortskjemt råtten katteboks fra petflow

Bortskjemt Rotten Cat Box -vinner

Gjennomgang: Pawpack -abonnementsboks

«Katter og kan åpnere
Gjennomgang: Paw Prints in the Moonlight av Denis O’Connor »

8 Kommentarer til gjennomgang: Petflows bortskjemte råtne katteboks

Birdy … sier:

23. desember 2012 kl. 16:37

Jeg fikk også denne boksen. Jeg vil heller se mye flere godbiter enn maten ettersom kattene mine er på en
Spesifikk kosthold allerede og godbiter er ikke gitt ofte. Jeg er ikke helt enig med deg
om hårballbitene. Alle katter har hårballer uten helseproblemer.

Jeg tror det var en kastet opp kattene likte godbitene, men den boksen var også en hit.

Svare

Ingrid sier:

23. desember 2012 kl. 17.25

Du kan ikke gå glipp av en boks med katter, kan du, Birdy!

Svare

Meowmeow sier:

17. april 2013 kl. 21:07

Birdy, ikke alle katter har hårballer. En av kattene mine hostet opp et par hårballer da jeg først brakte henne inn, men aldri fordi da. Jeg mater dem bare hermetikk, vekslende mellom premium (vanligvis kornfrie) merker for variasjon. De er begge DSH.

Svare

Ingrid sier:

18. april 2013 kl. 06.45

Hårballer burde aldri tas lett på. Her er grunnen:

Svare

Betty Brown sier:

20. desember 2012 kl. 13:33

OK, vær nå ærlig … hadde hun mye morsommere med de nye lekene eller den tomme boksen de kom inn? lol

Svare

Ingrid sier:

20. desember 2012 kl. 19.05

LOL Betty! Jeg tror det kan være en kast.

Svare

Marilia sier:

20. desember 2012 klokka 11:15

Heheheh! glede i gavene dine!

Svare

Ingrid sier:

20. desember 2012 kl. 19.04

De har det gøy med dem, Marilia!

Svare

Legg igjen et svar
E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Nødvendige felt er merket *
Kommentar *
Navn *

E -post *

Ved å legge igjen en kommentar, er du enig i innsamlingen av dataene dine på dette nettstedet i henhold til vår
Personvernregler.
*

Gi meg beskjed om oppfølgingskommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å kommentere.

Δ

Kinesisk tibetansk mastiff kjæledyrhundraseregenskaper, bilder, fakta

Denne fortsatt primitive kinesiske tibetanske mastiff-kjæledyren hadde blitt opprettet for århundrer siden i Tibet. Opprinnelig ansatt som vakthunder som hjemme og husdyr, kan tibetanske mastiffer likevel bli funnet å gjøre denne jobben, men i tillegg setter de pris på livet som husholdningsfølgende og viser hunder.

Til tross for deres enorme, skremmende dimensjoner, er alle disse valpene store softies når det gjelder familiene deres. De holder imidlertid skjold naturen, så fremmede må passe på, og kikket fra pålitelige mennesker går ganske en vei.

Vi oppfordrer dette store, romslige buret til å presentere din massive tibetanske mastiff et sted å hvile og slappe av. Det anbefales også å hente denne kjæledyrflasken for alle opplevelser du har fått med valpen din!

Se nedenfor for en detaljert samling av kjæledyrrasegenskaper og detaljer om tibetanske mastiffer!

Kinesisk tibetansk mastiff

Med sitt kongelige utseende, lange frakk, attraktive farger og oppsiktsvekkende hale, så er denne tibetanske mastiffen garantert en samtalestarter og besøkende stopper fordi du går nedover veien. Imidlertid, hvis det er alt du søker etter i en valp, er dette ikke rasen for deg.

Før vi vurderer ulemper, er her det vi gleder oss over det. Den tibetanske mastiffen er kjærlig, øm, pasient og forståelse. Hans generasjoner av å jobbe tett med mennesker har forlatt ham ganske komplisert på måtene han kjenner mennesker.

Han er en hard arbeider, beskytter de kjære, vågale og lojale. Hans store størrelse og materiale etterlater ham en fremragende vakthund, og generasjoner av avl for denne jobben har mestret ham som verge.

Kinesisk tibetansk mastiff kjæledyr hunder raser bilder

Så tiltalende som det virker, er det avgjørende å vurdere veldig nøye som en annen egenskaper som kan gjøre ham til et hardt forslag.

Dette kan være en uavhengig beskytterras som ikke alltid ser ut for deg for råd. Han vil glede seg over organisasjonen din og binde deg på deg, men han vil ikke nødvendigvis adlyde deg, spesielt i et scenario der han synes han er perfekt. Den tibetanske mastiffen er ikke samarbeidsvillig og blomstrer normalt ikke i lydighet eller smidighetskonkurranser.

Tibetan Mastiff Introduksjon

Tibetanske mastiffer er normalt stille hunder hvis deres ønsker og levekår er fornøyde, men når de blir liggende ute om natten, kan de være bjeffere. Det er naturlig nok en grunnleggende måte: ta med valpen innendørs.

Hvis du bruker en plen, må du sørge for at den er godt inngjerdet; Tibetanske mastiffer har vist seg å skalere gjerder for flukt. Og pass på å ikke la disse valpene være veldig lenge med tanke på at de kan begynne å grave ut og være territorielle og konkurransedyktige.

Under visse omstendigheter er tibetanske mastiffer alle synonyme med barn i familiene sine, spesielt hvis de er oppvokst. Men de er normalt ikke optimale for hus med små barn.

Tibetanske mastiffer kan forvirre gråten, gråten og å glede seg over å se barn som en indikasjon på aggresjon og vil ofte ikke gjøre det mulig for barna dine venner å komme og se.

Denne territorielle innkjørselen kan påvirke ikke bare barna dine sosiale liv, men ditt eget. Hvis du er et sosialt individ med flere mennesker som kommer og går, er denne rasen mye sannsynlig ikke for deg personlig, med tanke på at den tibetanske mastiffen kan forsøke å sette en grense for utvalget av individer som er tillatt inn i hjemmet.

Sosialisering vil være avgjørende for akkurat denne rasen. Det er avgjørende å velge din egen tibetanske mastiff valp og kjæledyr til så mange hundevennlige butikker, parker og arrangementer som du kan. La ham møte nye mennesker, men vet om han er forsiktige med bestemte menn og kvinner.

Tibetanske mastiffer har et kraftig instinkt knyttet til individer, og må de ikke komme over sin første motvilje mot et bestemt individ, det er normalt en grunn.

Tibetanske mastiffer kan ikke gå og burde tas på mange forskjellige stier i løpet av hverdagens turer for å forhindre at de blir territorielle på gangbanen.

Den tibetanske mastiffen kan være en enestående rase for riktig eier og hus, men han kan ikke passe inn i bare noen livsstil. Hvis du vurderer akkurat denne rasen, kan du gjøre leksene dine og snakke med oppdrettere og andre tibetanske mastiffiere.

En ting er sikker: Hvis du får en tibetansk mastiff, er livet ditt garantert en tiltalende opplevelse med denne nydelige, trofaste følgesvennen.

· Høydepunkter

Vær forsiktig med at den lille, sjarmerende bamsen av valpen din vil vokse til en valp på 75 til 160 pund. Mastiffens størrelse gjør ham uegnet til leilighet eller leilighet.

Tibetanske mastiffer er vanligvis opptatt på dagtid og kveld. Hvis programmet ditt ikke tillater deg å utøve dem gjennom disse dagene, kan dette ikke være rasen for deg.

De er normalt rolige inne.

Den tibetanske mastiffen skal ikke være igjen for å ligge ut. Han er en følgesvenn valp og utmerker seg etter eksistensen av sine kjære.

På grunn av hans beskyttende karakter, skulle en tibetansk mastiff aldri gå. varier hans shouTS så han blir ikke territorielle på en bestemt rute.

Tibetanske mastiffer er bemerkelsesverdig intelligente, individuelle og iherdige, uansett følsomme for individuelle stemninger. De blir sinte hvis du roper på eller i området dine egne barn eller krangler med partneren din. De liker tjenesten din, men er ikke gryende.

Dette er ikke rasen for menn og kvinner som ønsker å konkurrere i kjæledyrhundsport som evne eller til og med lydighet.

Tibetanske mastiffer som er igjen ute i løpet av natten, kan bjeffe for å tillate deg å vite at de er på jobb – så ikke la dem være ute om natten. På oppsiden er de normalt stille på dagtid.

Tibetanske mastiffer slipper små, bortsett fra etter et år. A De trenger ukentlig opprydding, men under sesongfallet, når de må børstes ofte.

Den tibetanske mastiffen ønsker gammel sosialisering som må vedvare gjennom hele hans levetid. Uten de kunne være aggressive overfor mennesker og hunder han ikke forstår. Sosialisering hjelper ham med å forstå diskriminering, det er avgjørende for en vergeras.

Den tibetanske mastiffen foreslås ikke å få en sjenert eller førstegangseier. Denne rasen krever en selvsikker trener som er fast og konsekvent, men som også koser seg. Den tibetanske mastiffen er viljesterk og kan se på om du virkelig indikerer hva du sier.

Tibetanske mastiffer kan etter hvert bli utslitt uten riktig fysisk og psykologisk stimulering.

Dette kan føre til destruktivitet, bjeffing, sammen med annen uønsket atferd. Hvis du vurderer å ha en tibetansk mastiff, må du huske at du vil kaste minst et par ting til tennene hans til han når tre tiår gamle.

Tibetanske mastiffer kan gjøre det bra med barna når de er oppvokst sammen, men de kan forvirre gråten, gråten og nyte med barna som en indikasjon på aggresjon som trenger handlinger fra sin egen side.

De var kanskje ikke opp til lokale barn. De er ikke foreslått for husholdninger med små barn.

Kjøp aldri en tibetansk mastiff i valpefabrikken, en dyrebutikk eller til og med en oppdretter som ikke leverer helsetjenester eller garantier. Begynn å prøve å finne en pålitelig oppdretter som analyserer avlshunder for å være sikre på at de er gratis for arvelige lidelser og lydkarakter.

· Bakgrunn

Den tibetanske mastiffen oppsto, hvor den andre, på Tibet. Som så mange raser, er han lite innspilt historie fra før slutten av 1800 -tallet, men han antas å ha eksistert i århundrer.

DNA-bevis informerer oss om at hunder av mastiff-type har sin opprinnelse i Tibet rundt 5000 tiår tilbake, sammen med også den tibetanske mastiffen er utvilsomt at en etterkommer av disse valpene.

De bygde inn i to forskjellige typer: at Do-Khyi, som bodde i byer eller reiste sammen med nomadiske hyrder og fungerte som flokkveskere, og også den større Tsang-Khyi, som ofte ble bidratt til lamasier, der de fungerte som Guardians for sine tibetanske buddhistiske munker, eller til og med lamas, som bodde der.

Lite er kjent for denne tibetanske mastiffen tidligere 1800. I 1800 sa en kaptein Samuel Turner ved å bruke “enorme hunder” i memoaret hans, “en beretning om ambassaden til domstolen til Teshoo Lama i Tibet,” men han ga ingen forklaring på dem.

Bakgrunn av kinesisk tibetansk mastiff

I 1847 er kjæledyrhunden fra Tibet blitt tilkalt til England og også tildelt dronning Victoria som gave fra Lord Hardinge, Viceroy of India. Tilbake i 1873 ble Englands kennelklubb dannet sammen med den tibetanske mastiffen ble lagt inn i studboken med tanke på at den tibetanske mastiffen, og etterlot sitt forrige navn som “Big Puppy from Tibet” bak.

Tilbake i 1874 importerte prinsen av Wales, som senere ble kong Edward VII, to tibetanske mastiffer til England, og de har blitt avslørt i 1875 i Alexandra Palace Show.

Tibetanske mastiffer fortsatte å få med jevne mellomrom inn i England og Europa, og også den aller første tibetanske Mastiff Breed Club ble laget i 1931. Andre verdenskrig fikk slutt for avl, og det var først i 1976 de engelske oppdretterne begynte å importere valpene.

Rasen hadde en lignende bakgrunn i USA. Den forfalte 1950 -tallet likte to tibetanske mastiffer tildelt presidenten i USA, men valpene hadde blitt skutt til en gård forsvant også fra offentlig undersøkelse.

Det var først i 1970 at mange mer tibetanske mastiffer ble importert i USA, og de ble til grunnhunder på USAs linje.

Den kinesiske tibetanske Mastiff Club of America ble grunnlagt i 1974, som det hadde vært den amerikanske tibetanske Mastiff Association. Det aller første showet de tibetanske mastiffene virket i var at den aller første nasjonale spesialitetskampen i oktober 1979.

Rasen ble nylig anerkjent av Kennel Club som en del av denne arbeidsgruppen i januar 2007. Nå i Tibet er det vanskelig å finne en renraset tibetansk mastiff, men ofte kunne man sees sammen med campingvogner og forhandlere, og og ivareta husdyr og hus.

· Størrelse

En mann tibetansk mastiFF står minst 26 tommer høy i bæreveksten og veier i området 100 til 160 eller mye mer kilo; Hunnene har vært 24 tommer høye ved bærevesenet og veier 75 til 125 eller mye mer kilo.

· Karakter

Begrepet “hardt” brukes vanligvis på den uavhengige, gjenstridige rasen. Han er smart og har en solid følelse av meg selv, og har til hensikt å bli behandlet som en lik, ikke som en valp.

Han ønsker å glede sine egne mennesker, men han har sin egen plan og må ofte bli påminnet om alt han har blitt bedt om å utføre. Den tibetanske mastiffen er en trofast familiebeskytter som tar jobben sin på alvor og kan være forbeholdt fremmede.

Tidlig sosialisering som varer gjennom hele hans levetid, vil bidra til å hindre ham i å bli territorielt konkurransedyktig. Å registrere ham på en valpekurs er en enestående begynnelse.

Å invitere trafikken ofte, og skyte ham til parker som er opptatt, butikker som tillater valper, og også på rolige spaserturer for å møte naboer, vil til og med hjelpe ham med å forbedre sine sosiale evner.

· Helse

Tibetanske mastiffer er normalt sunne, men som mange raser er de ofte utsatt for spesielle helsemessige forhold. Ikke alle TM -er kan finne noen eller hver disse plagene, men det er viktig å vite om dem hvis du tenker på denne rasen.

Canine hofte dysplasi (CHD). Dette er virkelig en arvelig tilstand der lårbenet ikke passer tett inn i hofteleddet, og til slutt forårsaker halthet eller til og med leddgikt. Røntgenbilde for hoftedysplasi er gjort av

Ortopedisk foundation for Animals og også University of Pennsylvania Hip Improvement Program (Pennhip).

Hunder med hoftedysplasi skal ikke avles. Hiftedysplasi er også arvelig, men det kan reduseres av miljøvariabler, for eksempel akselerert ekspansjon i kostholdsplanen med høyt kaloriinnhold eller ulykker som pådrar seg ved å hoppe eller falle på blanke gulv.

Elbow-dysplasi: Det er et arvelig helseproblem hyppig for hunder med store raser. Det blir sett på som brakt av forskjellige ekspansjonsrater av disse tre beinene som utgjør valpens sinn, noe som resulterer i felles slapphet. Dette kan føre til ubehagelig halthet. Basert på intensiteten i problemet, kan veterinæren din anbefale kirurgi, vektkontroll eller medisin for å kontrollere irritasjonen.

Panosteitis: Panosteitis kan beskrives som valpesmerter. Det er en betennelse i de lange beinene som påvirker unge, storras valper og utløser halthet, som ofte endres fra ben til ben. Helseproblemet varer normalt fra en til 6 måneder og løser seg til slutt med voksen alder. Eventuelt ubehag kan håndteres med smertemedisin.

Osteokondrose -dissekans (OCD): Denne skrantende sykdommen, forårsaket av feil vekst av brusk i leddene, som normalt skjer fra skulderen, men kan også påvirke albuen. Det utløser en ubehagelig avstivning av leddet og kan også bli oppdaget i valper så snart fem til åtte uker gammel. Det kan trenge kirurgisk reparasjon.

Siden det ser ut til å være en arvelig sykdom, bør hunder som bruker OCD ikke avles.

Canine arvet demyelinativ nevropati (CIDN): Det kan være en arvelig tilstand som sees i tibetanske mastiffhunder på det tidspunktet de er seks uker gamle. Helseproblemet påvirker nervesystemet og induserer tretthet i bakbena som til slutt fører til fullstendig lammelse. Det er ikke noe middel, men selektiv avl har vesentlig redusert forekomsten av CIDN.

Autoimmun hypotyreose: Denne normale hormonsykdommen, som normalt påvirker middelaldrende og eldre valper, blir brakt videre av mangel på skjoldbruskkjertel. Signaler inkluderer vektreduksjon, skjellende hud og mangel på energi. Når den er diagnostisert, håndteres alopecia lett med daglige medisiner, som må fortsette gjennom hundens levetid.

Hvis du adopterer / kjøper en valp, kan du finne en fantastisk oppdretter som vil avsløre helsetjenester for kjæledyrets foreldre.

Helseklareringer viser at en valp er blitt analysert for og kvitt en viss tilstand. I tibetanske mastiffer, må du forvente å finne helsetjenester i det ortopediske fundamentet for dyr for albuer, hofter og skjoldbrusk.

Siden litt helse er

Jobber du hjemmefra? Nøyaktig hvordan du kan være fokusert når kollegaen din er et kjæledyr

Legg til dette som deler knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddthismore

Kjæledyratferd

Uncategorized

Animal Magnetism Giveaway -vinner!

Gratulerer, Debbi!
Du er mester for denne bevisste feline gave!

Se etter en e-post fra den oppmerksomme katten.

Ingrid King

Du kan også like:
Giveaway: Animal Magnetism

Bokanmeldelse: Animal Magnetism av Rita Mae Brown

Animal Hearted Clothing Gift Certificate Champion

«Risikofri leker for katten din
Den helbredende kraften til katter »

3 kommentarer til vinner av dyremagnetisme gave!

Mason Canyon sier:

26. januar 2010 kl. 22.09

Gratulerer Debbi. metode å gå. Virker som en fantastisk bok.

Svare

Elizabeth Spann Craig sier:

26. januar 2010 kl. 19:53

Gratulerer til Debbi! Virker som en fantastisk gave. ?

Elizabeth

Svare

Debbi Docherty sier:

26. januar 2010 kl. 13:47

Takk skal du ha!!

Svare

Legg igjen et svar
E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. nødvendige felt er merket *
Kommentar *
Navn *

E -post *

Ved å legge igjen en kommentar, er du enig i innsamlingen av dataene dine på dette nettstedet i henhold til vår
Personvernregler.
*

Gi meg beskjed om oppfølgingskommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å kommentere.

Δ