Uncategorized

Hvor gamle kan hunder være å ha valper – så vel som nøyaktig hvor gammel er så godt gamle?

Denne publiseringen kan omfatte tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra virksomheten som er omtalt i dette innlegget.
Å ha en forventning om hjørnetann velkommen til et nytt kull inn i verden er noe av det største en hundeeier kan oppleve.
Hvis du er forberedt på å oppleve alle gledene ved doggy graviditet, lurer du kanskje på: kan hunder være like gamle for å bli gravide, samt nøyaktig hvor gamle kan hunder fremdeles ha valper?
Jeg var ekstremt overrasket over å finne at hunder aldri er så godt gamle å ha valper!
Jøss, du sjekket ut at riktig – faktisk er det ikke noe som heter doggy overgangsalder, så vel som hunnhunder går i varme i hele livet.
Selv om hunder naturlig er i stand til å avle i tillegg til å ha valper godt i sine seniorår, innebærer det ikke at de burde gjøre det.

Graviditet kan være vanskelig selv for unge hunder som er i deres førsteklasses, men eldre hunder har en mye høyere fare for helse- og velværeproblemer så vel som dødfødte valper.
Enten du vil ha en ny valp eller du er en oppdretter som tror på å trekke deg med hundene dine, er det viktig å tenke på alderen til din mannlige så vel som hunnhunder før du avler dem!

Rask tips: Hvis du skal ha et kull med valper, må du sørge for at du har alle nødvendige valpemateriell. Vårt 1 valpeprodukt Vi foreslår at du sender hus med alle nye valpeeiere er Calmeroos Puppy Heartbeat Toy.
I denne artikkelen vil jeg fortelle deg hva du krever for å forstå om ansvarlig avl samt fruktbarhet i hunden.
Hva er den eldste alderen der en hjørnetann kan ha valper?
Før jeg drar noen form for enda mer inn i temaet når er en hjørnetann i tillegg til å ha valper, la oss berøre emnet når det er en hjørnetann tenkt på å være senior i krav til spesiell omsorg.
Å vite at poochen din er en eldre innbygger, vil hjelpe deg med å identifisere om den er risikofri og egnet for at hjørnetannen din forventer helt førsteplass.

De fleste hunder går inn i sine seniorår når de er rundt syv år gamle; Imidlertid er aldringsprosessen noe annerledes for lite så vel som hunder med store raser.
En liten Chihuahua, for eksempel, er tenkt på en senior når de fyller 11 år. På den annen side er det tenkt en stor rase som en stor dansk for en senior når de er fem år gamle.
Aldringsforskjellen mellom mindre så vel som større raser er først og fremst på grunn av deres størrelse. En rekke studier har bekreftet at større raser har en tendens til å eldes mye raskere enn deres mindre kolleger.
Derfor, nøyaktig hvor gammel er så godt gammel for en hjørnetann å ha valper er direkte assosiert med størrelsen på den spesifikke hunden.
I motsetning til mennesker, forblir kvinnelige så vel som hannhunder teknisk fruktbare hele livet. Imidlertid avtar fruktbarheten deres så vel som evnen til å hvelge friske valper når de blir eldre.
La oss se på hvilken aldershunder kan ha valper, med hannhunder.
Hva er den eldste alderen en mannlig hjørnetann kan si valper?
En sunn mannlig hjørnetann kan fremdeles bli valper frem til ekstremt alderdom. Faktisk vil mange ekspertoppdrettere trekke seg tilbake hannhunder mye senere enn kvinnene sine.

I henhold til AKC -regler kan du registrere et kull med valper som ble satt av en mannlig hjørnetann som ikke var mye mer enn 12 år gammel på parringstidspunktet.
I praksis vil mange pålitelige oppdrettere trekke tilbake hannhunder når de er mellom 10 så vel som 12 år gamle.
Bare siden en hann hund er over 12, innebærer imidlertid ikke at han ikke er i stand til å sive valper. Eldre hannhunder er fremdeles i stand til å impregnere kvinner, men de er ikke så fruktbare som de når de var, så godt som kan kreve mye mer forsøk på å få en kvinnelig hjørnetann gravid.
Alder er bare ett av en rekke elementer som påvirker en hannhjøringshunn for å si valper. Alderen der en hannhalda kan ha valper på samme måte avhenger av høy kvalitet så vel som mengden av sædcellene.
Så mange ekspertoppdrettere vil inspisere sædkvaliteten til sine hannhunder regelmessig, i det minste når en måned, for å se om de fremdeles er i stand til å siring av kull.

I tillegg vil oppdrettere inspisere mange andre ting for å identifisere om hannhundene deres er like gamle for avl, samt forberedt på å bli pensjonist. Lav unnfangelsesrate er en indikasjon til at en hjørnetann blir like godt gammel til å si valper regelmessig.
Dette innebærer at en mannlig hjørnetann slutter å arbeide for å få en hunnhunn som forventer under passende forhold: en parring hver dag så vel som en helt sunn kvinne.
Videre kan en oppdretter velge at den mannlige hjørnetannen er like gammel for å si valper hvis partneren deres kontinuerlig skaper mindre kull, eller hvis valpene er svake så vel som syke.
Hva er den eldste alderen en kvinnelig hjørnetann kan ha valper?
Rask anbefaling: Hvis du tror på å ha et kull med valper, må du sørge for at du får alle dine hvelpende forsyninger i god tid. Vårt nr. 1 -valg er den grunnleggende hvelpingennullnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *