Del kjæledyrhistoriene dine med oss!

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore2

Har du en flott historie om et problem eller medisinsk tilstand kjæledyrhunden din eller katten har opplevd som har blitt behandlet og løst med hell? Vi vil gjerne høre om det! Kjæledyrets personlige erfaringer og resultater er uvurderlige for andre kjæledyrforeldre, så det er en stor sjanse for at vi til og med kan inneholde historien din og kjæledyrets bilde på nettstedet vårt! Og for å feire lanseringen av den kommende Pet Stories -funksjonen, i en begrenset periode, hvis vi bruker historien din, vil vi gi deg et gavekort på $ 25,00 PetMeds som vår måte å takke deg på. Selv om vi ikke kan inneholde hver historie som er sendt inn, håper vi å bruke mange av historiene dine.

Hvordan sender du inn historien og bildet ditt? Det er lett! Bare kontakt oss via e -post på petstories@petmeds.com med historien din, sammen med et klart bilde eller to. Vi prøver å finne en historie med detaljer om kjæledyrets erfaring knyttet til den medisinske tilstanden eller problemet og dens oppløsning, i stedet for en produktgjennomgang. Her er et eksempel på en flott historie:

Kjæledyrhunden min “mus” bruker øreinfeksjoner hele tiden. Ingen veterinær kunne finne ut av det. De ville bare foreskrive Montemax når som helst, og veterinærregningene mine var enorme! Min venn fortalte meg at det var fordi kjæledyrhunden min svømte i samfunnsjøen vår. Det var fornuftig fordi det er skittent og fylt med bakterier. Så da tok jeg en beslutning om å bare rengjøre Mousies ører med PetMeds Ear Cleaner -ideal etter at hun svømte. Gjett hva? Hun har ikke mye flere ørebetennelser.

Temaene vi er spesielt interessert i å høre om er: loppe og hake, hjerteormforebygging, tannpleie, hud og frakk, kjæledyrmat, leddpleie, vitaminer og kosttilskudd. Vi gleder oss til å lese historiene dine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *