Min reaktive hund liker ikke hester

Min reaktive hund liker ikke hester

Sist oppdatert 8. april 2015 av valpelekkasjer 7 kommentarer
Den reaktive hunden min liker ikke hester

x

Kjæledyr

0 sekunder på 34 sekunder

Bo
00:00
00:34
00:34

Du forstår hva det verste med hundetrening er for meg? Det slutter aldri. Akkurat når jeg tror jeg har fått Laika under kontroll, vender hun tilbake til tidligere dårlig atferd. Det som er enda verre er at det er min skyld å slappe av på trening etter at ting går bra.

Jeg husker ikke at hun ikke er perfekt, i tillegg til at jeg heller ikke er.

Lært en lekse. Hvis du har en reaktiv hund, ikke antar at ting kommer til å være helt bra; Bare siden hunden din ikke har stilt ut vanene, betyr ikke det nylig at de er kurert. Jeg har kommet med metoden med Laika. De fleste turer i dag er uunngåelige; Som for en reaktiv hundeeier gjør deg ganske stolt.

I dag glemte jeg at jeg hadde en reaktiv hund. Vel, jeg glemte ikke helt, men jeg overvurderte nøyaktig hvor langt vi har kommet så vel som hvilke muligheter som er der ute for oss. Av en eller annen grunn i tankene mine bestemte jeg meg for at i dag ville være dagen da laika så godt som jeg ville tilfredsstille noen hester.

Naboen min har to nydelige hester. Vi har ofte beundret dem langveisfra, noen ganger kommer innen 6 fot. Bare tilfeldig å gå forbi med den reaktive hunden min, stolt av sannheten at hun virker så nonchalant om bare å være i nærheten av noen hester. Hvis du er eier av en reaktiv hund, forstår jeg at du forstår.

Mens jeg var ute og gikk laika i dag, bestemte jeg meg for at jeg virkelig ønsket å gå staten hei til hestene, kanskje til og med kjæledyr dem. Jeg sjekket ut Laika ved å gå bedre så vel som bedre til gjerdet deres, og målte reaksjonen hennes; Hva vi reaktive hundeeiere høflig kaller hundene våre personlig “terskel.” Hun hadde det bra, og viste en liten rente, men viste metode mer rente for utrolige lukter på bakken.

Jeg klarte å komme meg innen rekkevidde av hestene bak det elektriske gjerdet. Som begge hadde henvendt seg til oss med fantastisk rente nå. Til min overraskelse holdt Laika nesen til bakken og undersøkte uansett grove ting hun måtte finne. Jeg gikk tilbake og videre noen ganger for å forsikre meg om at hun virkelig ikke tenkte på hestene. Det var hun ikke.

Jeg ble overrasket. Jeg trodde det ville være en fantastisk sjanse til å teste henne enda mer.

Hun var i en løs bånd, men med tanke på at vi var ekstremt nær et elektrisk gjerde, ønsket jeg ikke å ta noen form for risiko, så jeg fikk henne til å hælen ved siden av meg. Hun så opp på meg og ventet på neste signal, som jeg tok som en indikasjon på at hun fortsatt gjorde det ganske bra.

Vi satte oss bedre opp så vel som bedre til paret av hestesikter som venter på å hilse på oss. Jeg rakte ut og ga en av dem en fin klapp i ansiktet. Laika hadde ikke noe imot, hun satt bare lydig ved min side. Jeg kjæledyr den andre hesten. Hunden sitter fortsatt i tillegg til å vente, på jakt etter sin neste signal.

Plutselig var Laika ikke reaktiv lenger; I mine øyne ble hun mirakuløst kurert. Alle årene med trening, vanlige spesialister, så vel som klasser hadde til slutt lønnet seg. Jeg trodde jeg ville gi min nå plutselig ikke -reaktive hund litt mer plass til å vandre.

Så snart jeg ga henne noen centimeter, lunget hun fremover, snappet i tillegg til å knurre. Jeg tror hun klarte å komme innen 6 tommer fra hestene. Heldigvis støttet det heste som støttes, så vel som jeg klarte å trekke henne inn igjen mot meg.

Trening av den reaktive hunden min begynner igjen i morgen. Jeg skal behandle hver tur som jeg har gjort i årevis; Med planlegging, godbiter, samt forsiktighet.

Antar aldri at den reaktive hunden din blir kurert.

Den reaktive hunden min liker kanskje ikke hester, men hun elsker slanger

Mandag Mischief -blogg Hop holdt av Alfies blogg, Snoopy’s Dog Blog, samt mine brune Newfies.

Anbefalt lesing:

Noen av oss kan ikke håndtere dødshjelp, så vel som det er ok

Er squeaky leker så godt stimulerende for hunden din?

LENKET. Inc. – En annen type redning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *