Dublins andre valpeevalueringsrapport

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene som er nevnt i dette innlegget.
Dublin hadde nylig sin ni måneders valpeevalueringsrapport. Dette er hans andre evaluering, han hadde sin første da han var seks måneder gammel. I tilfelle du ikke husker at vi la ut hans seks måneders valpeevalueringsrapport for en stund tilbake og Dublin fikk stjernemerker på rapportkortet hans. Vi mistenkte til og med at noen kan ha byttet hunder under evalueringen.
Denne gangen var imidlertid en annen historie. Jeg ville ikke vurdere evalueringen hans som dårlig (se på Stetons eval), jeg vil si at det stort sett var gjennomsnittlig. Selv om jeg gjerne skulle ha sett “Excellents” over hele rapporten igjen, er den gode delen at vi nå har mange områder å fokusere på i valpetreningen hans.
Valpeevalueringsrapport

Dublin holder hyllene nede i bokhyllen min
Hundens navn: Dublin Breed: Lab Sex: Mann Intakt: Ingen ordentlige tagger (3): N / A Dog’s Current Age: 8 måneder / 2 uker

Kennelatferd:
I løp: bra
Generell oppførsel: bra
Community Run: N/A

Grunnleggende håndtering / stell: (ører, øyne, tenner, poter, hale): bra
Generelt utseende: Bra

Lindrer i bånd: Bra
Evaluering Walk i ukjent område:
Sted: Valencia
Svar på mennesker: altfor vennlig
Andre hunder: AVG =
Dyr (fugler, ekorn, etc.): AVG
Høye lyder: følsom = men utvunnet
Trafikk: bekymret, opptatt av trafikk bakfra
Ny behandler: AVG
Annet (trapper, barn, sniffing osv.): Kan være en søppelmunn

OB -svar:
Navn: Bra
Sitt: Bra
Opphold: Bra
Ned: Bra
Kom: rettferdig

Generell håndtering:
Energinivå: AVG
Svar på korreksjon: AVG
Atferd i bedrifter: Bra
Generell stress: AVG-pluss

Kommentarer / anbefalinger:
Dublin er en fin hund. Han trenger mer eksponering rundt trafikken. Han har en tendens til å bli veldig spent rundt mennesker. (veldig vennlig). jobbe med ham på selvkontroll; Han trenger ikke å hilse på alle. “Kom trening” svak; Totalt sett var lydigheten god.

Du gjør en god jobb med ham. Han må ta det opp til neste nivå.
Anbefaler revurdering: 3 måneder
Mine tanker om Dublins evaluering
Som jeg nevnte tidligere, gir en mindre enn perfekt rapport oss ting å fokusere på i Dublins valpetrening. Jeg kan være enig med stort sett alt i denne rapporten. Totalt sett er Dublins lydighet veldig bra. Han er altfor vennlig med mennesker og kan være veldig munnaktig (dette skjer vanligvis med altfor vennlige mennesker, og han etterlater vanlige fotgjengere alene). Han har regressert med sin “come” -kommando. Jeg har sett ham følsom for trafikk bakfra, men det var da han var yngre og jeg ikke hadde sett noen problemer nylig.
Rett etter at Dublin kom tilbake fra evalueringen, hadde vi muligheten til å møte en av trenerne fra Guide Dogs of America. Etter å ha lest gjennom valprapporten vår ga hun oss tre ting å jobbe med i Dublins valpetrening. I løpet av de siste ukene har vi jobbet med Dublins selvkontroll, munnende oppførsel og følsomhet for gatetrafikk.

Følg med for vårt neste innlegg, da vi vil gå over nøyaktig hva vi jobber med i Dublins valpetrening.
Er du en valpekant? Hvordan gjorde valpen din på valpeevalueringsrapporten? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.
Toppvalg for valpene våre
Beste valpeleketøy vi liker: Calmeroos valpeleker m/ hjerteslag og varmepakker – perfekt for nye valper. hjelper til med å lette angsten i deres nye hjem.
Beste hund tygge vi liker: bein og tygger mobberpinner – alle valpene våre elsker å bite, nippe og tygge. Vi elsker å bruke mobberpinner for å hjelpe til med å avlede denne uønskede atferden.
Beste hunde godbiter vi liker: Crazy Dog Train-Me Treats-Vi bruker disse som våre høye verdi godbiter for guidehundvalpene våre.
Beste fersk hundemat vi liker: bondens hund – For et par måneder siden begynte vi å mate Raven Fresh Dog Food og hun elsker det! Få 50% avslag på din første bestilling av bondens hund.

Sjekk ut flere av favorittene våre på vår nye valpesjekkliste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *